Sizce ben mi abartiyorum?

Sadece sert biriyim cekinildigini soyluyorlar ama haklisin kendime cekiduzen vermem gerekiyor

Simdi arkadaşınız için neden böyle söylediniz? Bunu okuyana kadar çok sempatik biri olduğunuzu düşünmüştüm.

Ay bu ne ya engelleyin geçin. Bir de 35 yaşındaymış şaka gibi

muhtelemen evli

Simdi arkadaşınız için neden böyle söylediniz? Bunu okuyana kadar çok sempatik biri olduğunuzu düşünmüştüm.
Ama oyle gercekten erkekler hem guzellik diye geberirler hem de cirkin kizlarla cikarlar garip bir durum konustugum cocuk guzellik diye diye kendini yedi bitirdi erkekler fiziksel ozellige onem verir dedi ee bu neyin neysi karakter diyorum gizellik diyor ya benin konustugum anormal boyleydi ama sanmiyoruk erkeklerin hepsi oyle

Konuyu ve sonrasını okuduğumda aklıma gelen ley şu oldu, umarım arkadaşlarınıza, çevrenize burada yazdıklarınızı anlatmıyorsunuz. Takıntılı, selam verenden bile nem kapan bir portre çizersiniz böyle yaparsanız. Hoşlanan biri çevrenize sizi sorduğunda, uzak dur cevabını alır çok büyük ihtimalle. İnsanların hareketlerini yorumlamayı bırakın, hoşlanan insan size direkt gelir zaten.

Adam seni begeniyorum dedi daha ne desin ama ben iletisimi kopardim. Hayir kimseye bir sey demiyorum cevrem fesat ve kiskanc insanlarla dolu .is arkadasim hocamin yaninda benim evlilik sözlesmesi yalabilecegimi ima etti halbuki ben oyle bir insan degilim beni oldugumdan farkli gosteriyor ki kimse bana yaklasmasin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…