Evli degil kendisi soyledi tek yasiyor .Ben bir sey yasamiyorum.Davranislari garipSiz ikiniz ne yaşıyorsunuz hanım abla Allah aşkına…
Acaba evli mi ben hiç bir şey anlamadım sizden…
Adam bir var bir yok…
E devlet açsın medeni haline bak.
Kendisi evli değilim der zaten niye evliyim desin. Ortadan sürekli kaybolması onu düşündürttü bana…Evli degil kendisi soyledi tek yasiyor .Ben bir sey yasamiyorum.Davranislari garip
Soyledim neden böyle davraniyorsun diye dedigi sen cok abartiyorsun ne var saka yaptim manen yakin hissediyorun bir lackalik yok kasim gozun mu oynuyor sana yanlis bir davranisim mi oldu dedi ne bileyim 2 gundur konusmuyorum ben bu tarz konusmalardan hoslanmiyorum yapma dedim olgun davran agirbasli ol dedim.Ay bu ne be? Ne 35i bildiğin 10 yaşında.
Abla ben anya diyorum sen konyayı anlatıyorsun. Bu iletişim seviyesiyle herhangi bir insanla herhangi bir ilişki kurman mümkün değil zaten.Soyledim neden böyle davraniyorsun diye dedigi sen cok abartiyorsun ne var saka yaptim manen yakin hissediyorun bir lackalik yok kasim gozun mu oynuyor sana yanlis bir davranisim mi oldu dedi ne bileyim 2 gundur konusmuyorum ben bu tarz konusmalardan hoslanmiyorum yapma dedim olgun davran agirbasli ol dedim.
Tek yasiyorum dedi evli adam gecenin 3 une kadar yazamaz kiadam evli
Tek yasiyorum dedi evli adam geceninadam evli
Ne bileyim ablacim yaa bir tane duzgun normal insan bana denk gelmiyorr cok sey mi istiyorum acabane anlatıyon be abla
Kim ben mi yaa adam memur ben de oyle ben y.lisans yapiyorum onla enstitude tanistim yani lazim olur diye numarasini aldim almaz olaydim artik kimsenin numarasini almayacagimYüksek lisans diyince dedim ki bu ne bicim 24 25 yaşında insan ya liseli gibi yazıyor. Benim için sürpriz sonlu oldu
Kim ben mi yaa adam memur ben de oyle ben y.lisans yapiyorum onla enstitude tanistim yani lazim olur diye numarasini aldim almaz olaydim artik kimsenin numarasini almayacagimYüksek lisans diyince dedim ki bu ne bicim 24 25 yaşında insan ya liseli gibi yazıyor. Benim için sürpriz sonlu oldu
Abla ben anya diyorum sen konyayı anlatıyorsun. Bu iletişim seviyesiyle herhangi bir insanla herhangi bir ilişki kurman mümkün değil zaten.
Nasil bir iletisim seviyem varAbla ben anya diyorum sen konyayı anlatıyorsun. Bu iletişim seviyesiyle herhangi bir insanla herhangi bir ilişki kurman mümkün değil zaten.
Ben 39 yasindayim neden ki ne yapayim mesajlasirken doveyim mi insanlari lafimlaSiz 39 yaşında olduğunuza emin misiniz peki?
Tek yasiyorum dedi evli adam gecenin 3 une kadar yazamaz ki
Bu konuyu sankı önceden de açmıştınız sızsenız eğer. Adam takılcak bırılerını arıyor net