Burada bir soru paylaşmıştım eski erkek arkadaşım hakkında. Bu kişiyle ilişkiyi 3 4 gün önce bitirdik .Bende sorunlarımı dile getirdim. Asla ve asla arayarak ya da yüz yüze gelerek sorunları konuşmuyor. Bundan rahatsız oluyorum bazı laflarını düşünmeden konuşuyorsun vs diye açıklama yaptım verdiği cevap ağzımdan bazen yanlış şeyler çıkabilir kusura bakma özür dilerim. Bende doğal olarak her şey özürle düzelmez zaten şu an stresli bir dönemdeyim her şey beni kırabilir, çaban yok diye uzun uzun anlattım. Verdiği cevaplar çabam yok öyle mi vs diye soru sormak ya da sadece özür dilemek.Mesajlara aralıklı ve kısa cevap verdi. Genelde bu kişi zaten sorun çözebilen birisi değil. Fakat ben anlatıyorum buna rağmen kaçıyor ya umursamıyor bilmiyorum. Sürekli sorun çıkarıyormuşum söylediği laflar hemen beni kırıyormuş öyle dedi. Deli miyim ben de sorun olmayan lafları yanlış anlayacam bilmiyorum. En sonunda sinirlendim ve ağzımdan kötü şeyler çıktı. Bunun üzerine seninle bir gelecek düşünemiyorum ilerde de köti laflar edersin dedi. Arkadaşlar uzun uzun yazıp sorunlarımı anlatıyorum ona rağmen çözmüyor ya da ona sorun olarak gelmiyor. Şu an söylediğim lafları kendime yakıştırmadım ve üstüme ağırlık oldu. Bu duyguyu nasıl aşarım? Bu tarz bir erkeğin kafa yapısı nedir?