Sizce arkadaşıma mesafe koymalımıyım?

Baskalari hakkında devamlı konuşması ve kendisi için mağdur edebiyatı yapması sizi sıkabilir bu çok normal. Ama direkt mesafe koyacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Belki yakın gördüğü için kendince fikirlerini paylaşıyor olabilir. Direkt olarak uyarın ilk başta. Baktınız yine aynı devam ediyor, ona göre mesafe koyarsınız.

Bu arkadaşımla 3 yıllık arkadaşız aslında iyi anlaşıyoruz ama böyle bir huyu var malesef

Haset insan. Mesefe koy bence. Kimsenin iyiliğini istemeyen insan tipi. Eminim senin içinde hasetlik ediyordur .

Bilmiyorum ama genelde böyle olur. Bu durumdan hoşlanmadığınızı dile getirin. Kimse hakkında size bişey söylemez artık. Tamam dedikodu güzeldir ama herkesin dedikodusuda yapılmaz ki
Dedikodu da değil farklı bir durum. Yani işte haftasonu mesela birisi geziye katılmış, şuna bak günü gününü gün ediyor, yerinde durmuyor geziyor biz burda bir yere çıkmıyoruz tarzı cümleler kuruyor yani gezsin ne var bunda sen de gez diyorum. Yani başkalarının yaptıklarını hep büyütme ve mağdur olma var . Başkasından sanane, kendin gez bakım yap, mutlu ol. Bilmiyorum art niyetli bir kız değil ama neden böyle oldu bu durum artmaya başladı onda.

Onlar geziyordur sen birikim yapıyorsundur de sende. Bu resmen hep başkasını kıskanma durumu. Gerçekten böyle tipler sorunlu olur

zamanın işsiz güçsüz pencereden milleti gözetleyen teyzelerinden bir farkı yok

buram buram cahillik akıyor selam vermek bile çok böyle tiplere

Kıskançlık böyle bir şey , başkalarının başarılarını tebrik etmek yada örnek almak bukadar zor olmamalı herşey istemekten geçer istersen herşey yapabilirsin bu hayatta genel olarak söylüyorum. Bu arkadaş senin bir başarını gördüğü an başkasına da seni böyle konuşacak dedikodunu yapacak ilk seni satar zaten :)

Başkalarının yaptığına özense biz de gidelim tarzı felan olsa iyi ama işte onlar oh şöyle böyle yaptı biz böyle kaldık demesi kötü ve sinir bozucu

Yakın zamanda 13 yıllık dostundan kazık yemiş birisi olarak söylüyorum;
Kesinlikle dostun dahi olsa güvenme çünkü bu kavramlar çoooooook eskidenmiş ben de senin gibi dostumu araya mesafeler de girse dost sandım ama öyle bir kazık attı ki acayip ders aldım herkesle belli mesafen olsun çizgin olsun sonra üzülen sen olursun

Haklısınız mesafeli olmak gerekiyor biraz

Başkalarının yaptığına özense biz de gidelim tarzı felan olsa iyi ama işte onlar oh şöyle böyle yaptı biz böyle kaldık demesi kötü ve sinir bozucu
Kıskanan insan ve insanlara çok gören insan tehlikelidir. İnsan imrenebilir ama arkasından konuşmak gereksiz .. senin de biseyini kıskanıp görürse aynısını başkasıyla konuşur

Biz burda eziyet çekiyoruz işte şunlar şöyle oldu gitti ne var ne eziyeti diyorum. Şunlar çok fena tayin istedi gitti diyorlar. Her şeyi var arabasını aldı, evi uygun birikim yapıyor ama hala böyle ahlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…