Sizce arkadaşıma mesafe koymalımıyım?

Keşşgehh benimm olsahhh da diyor mu cümlelerinin sonunda
Arkadaşınız skeç tiplemesi gibiymiş, ben olsam mesafe koymam, alır çayımı çekirdeğimi izlerim, kalmadı böyle gülmelik full + full cahil tiplerden

İşte kendisini katıyor ayrıca beni de dahil ediyor biz şöyle kaldık, biz böyle olduk sinir olmaya başladım

Arkadaşınız kompleksli birisi ve sizi de aşağıya çekmeye çalışıyor. Aşırı kıskanç. Hayatınızda bir gelişme olduğunda anlatmamanızı öneririm. Bir de bize bak dediği yerde kendi adına konuş ben hayatımdan memnunum demeniz onu belki kendine getirir.

Evet sanırım öyle demem gerekiyor çünkü ahlandığı cümlelere beni de ekliyor arabasını aldı, uygun bir kira ödüyor buraya da alıştı ama hep ah vah burda eziyet çekiyoruz onlar tayin oldu gitti diyor ne var çok şükür de diyorum böyle başka insanları söyleyip dediğiniz gibi beni de katarak vahlanması sinir bozucu.

Valla ne kadar masum gorunse de bu tarz konusmalar insanin ruhunu emer zaman icinde. Zamanla sen de kendini habire baskalariyla karsilastirmaya baslayip cok huzursuz olursun. Benim de vardi boyle bir arkadasim. Herseyin ama herseyin negatif yonunu gorurdu. Hep magdur, hem yazik ona. Ben farketmiyodum. Esim dedi ki 'ne zaman onun yanindan gelsen yuzun asilmis oluyo'. Sonra o deyince farkettim resmen yasam enerjimi caliyo kadin. Ne kadar iyi bir insan da olsa kimse yasam enerjimi calamaz Mesafe koydum valla rahatladim.

Ben olsam koyarım
bu düşüncedeki bir insan eminim sizin hakkınızda da aynısını düşünüyordur. Hasetçi insandan korkarım. Böyle düşünen çok. Allah bizi böyle düşünenlerden korusun

Ben de mesafe koymayı düşünüyorum artık. Okuldan bir bayan hoca bir erkek hocayla dışarda görüşmüşler, işte kıza bak ne fena gelir gelmez ne ara buluştular, bu yakında evlenir felan demişti. Sen de görüşebilirsin felan diyorum ama işte hep bir bahane

Araba sürmesini bile kıskanıyor Manuel o kızın arabası , nasıl sürüyor işte ben hala öyle süremiyorum diyor. Ders al ya da arabanı değiştir ya da cesaretli olmalısın diyorum kem küm. Şuan aklıma geldikçe enerjimi düşürdüğünü fark ediyorum. Kendi olumsuzluğuna beni de ekliyor eskiden fark etmiyordum ama mesafe koyup çok fazla takılmamak gerekiyor galiba

Ay bu tiplerden çok korkarım nazarı değer mutlaka. Nazar deveyi kazana insanı mezara sokar. Hemen uzaklaşırım.
Anlattığınıza göre son zamanlarda bu tip söylemleri olmuş. Son dönemlerde hayattan sıkılmıştır, arayış içinde olabilir. Başkaları napıyo izliyordur. Bilemeyiz. Siz de onun iyi özelliklerini söyleyin kendini kıymetli hissetsin. Baktınız olmadı mesafe koyarsınız.

Hep böyle birisi malesef iyi bir insan ama bu huyu gerçekten çok garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…