- 7 Ağustos 2013
- 549
- 340
-
- Konu Sahibi busekarakan98
Yoo insanların fikirleri değişebilir, bir kere hayır dediniz diye ömür boyu gitmiycekmisiniz?Yazın arkadaşım pilatese gidelim demişti sıcak diye istemedim. Şimdi başka bi arkadaşım gidelim dedi bi arkadaşı daha varmış 3 kişiyiz tamam dedim bende. Öbür arkadaşıma ayıp mı oldu sizce bilemedim tanışmıyorlar diye davet etmedim onu zaten acele oldu. Sizce ayıp mı oldu yazın söyleyen arkadaşıma ? Çok mu ince düşünüyorum
O kadar da değilAçık konuşayım, ben o arkadaşın yerinde olsam daha yüzüne bakmam
Onunda bana böyle yaptığı durumlar oldu bi mekan atarım mesela benle gitmez başka arkadaşıyla giderAçık konuşayım, ben o arkadaşın yerinde olsam daha yüzüne bakmam
Ben olsam bozulurdum.Yazın arkadaşım pilatese gidelim demişti sıcak diye istemedim. Şimdi başka bi arkadaşım gidelim dedi bi arkadaşı daha varmış 3 kişiyiz tamam dedim bende. Öbür arkadaşıma ayıp mı oldu sizce bilemedim tanışmıyorlar diye davet etmedim onu zaten acele oldu. Sizce ayıp mı oldu yazın söyleyen arkadaşıma ? Çok mu ince düşünüyorum
Tanışmıyorlar diye sormadım 3 kişilikti bi de uygun gün ve saatUsulen bir sorsaydın gelmek ister misin diye?
3 kişilikti uygun gün ve saat ondan da söyleyemedimDuyarsa kırılır bence ayıp olmuş. Çağırmalıydınız
Arayıp laf arasında söyleyip istersen sen de gel diyebilirsiniz.Yazın arkadaşım pilatese gidelim demişti sıcak diye istemedim. Şimdi başka bi arkadaşım gidelim dedi bi arkadaşı daha varmış 3 kişiyiz tamam dedim bende. Öbür arkadaşıma ayıp mı oldu sizce bilemedim tanışmıyorlar diye davet etmedim onu zaten acele oldu. Sizce ayıp mı oldu yazın söyleyen arkadaşıma ? Çok mu ince düşünüyorum
O zaman o kadar samimiyetiniz yokmuş. Sorun olmaz o zamanOnunda bana böyle yaptığı durumlar oldu bi mekan atarım mesela benle gitmez başka arkadaşıyla gider
Nasıl böyle emin konusabiliyorsunuz? Temmuz sıcağında 30-40 dk yürüme mesafesini gidiş dönüş göze alamadım açıkcası. Zor geldi yaniYani pilatesin hava sicakligiyla bir alakasi yok. Davet ettigim kişi hava sicak dese zaten bahane uydurdugunu anlardim ben olsam ve sasirmazdim baskalariyla gitmesine.
Nasıl böyle emin konusabiliyorsunuz? Temmuz sıcağında 30-40 dk yürüme mesafesini gidiş dönüş göze alamadım açıkcası. Zor geldi yani
En iyisi arkadasıma hıc bahsetmemem sanırımSorduğuna göre evet ayıp oldu.
1. Arkadaşın teklif etmiş hayır demişsin , şuanda başka bir arkadaşın teklif etmiş hemen okeylemişsin. Ozaman şimdide soğuk ozaman sıcaktı bahaneler ararsak çok buluruz..
2. Başka arkadaşları da varmış ve sen tanımıyorsun ama o yüzden kendi arkadaşını davet etmemişsin bla bla bla .. iyiki çağırmamışsın ozaman :)
Canım işsiz misin sen derdin yok heraldeYazın arkadaşım pilatese gidelim demişti sıcak diye istemedim. Şimdi başka bi arkadaşım gidelim dedi bi arkadaşı daha varmış 3 kişiyiz tamam dedim bende. Öbür arkadaşıma ayıp mı oldu sizce bilemedim tanışmıyorlar diye davet etmedim onu zaten acele oldu. Sizce ayıp mı oldu yazın söyleyen arkadaşıma ? Çok mu ince düşünüyorum
Walla yazdım yazdım sildim , ne diyeyim .. ben olsam asla bir daha görüşmezdim. Öyle yapacağına madem çok düşünüp seviyorsun çağır madem sende diğerlerini tanımıyorsun ?En iyisi arkadasıma hıc bahsetmemem sanırım