Başkasının eşiyle bu kadar laubali konuşmanın da bir karşılığı olsa gerek. Herkesle istediği gibi yanlış anlamaya mahal verecek tarzda konuşamayacağını öğrensin. Ceza alacaksam da gururla alırım cezamı böyle bir konuda.Karşındakine "lan" demek bile suçtur hakarettir. Ancak şikayete bağlı suçlardandır. Şikayet etse hakaretten en az 6 ay ceza alırsınız. Ceza ilk ise ve önceden rafa kaldırılmış bir cezanız yoksa günlüğü 20 TL den paraya çevrilir.
Ben normalde öyle kötü kelimeler kullanan bir insan değilim. Ama oldu işte. 13 ncü sayfada eşimin son açıklamalarını da yazmıştım. Ona da yorum yapabilir misiniz.Aldatıldığınız bence apaçık ortada..
Bunu ilk öğrendiğinizde kadına küfür etmekle hata etmişsiniz..
Haklı iken haksız konuma geçmişsiniz..
Bu durumda daha fevri olucaktınız gerekirse kadınla buluşup dışarda konuşmalıydınız..
Kocanızın yanında küfür etmeniz heleki 3 çocuğun karşısında çok yanlış bi davranış olmuş..
Hak veriyorum yediremediniz sinirlendiniz evet ama haklıyken haksız konuma geçtiniz o anda..
Biliyorum sinirlendin haklı olarak kim olsa kabullenemez ben dahil.. Ama dikkatli davranmak lazım bu tür konularda çünkü haklıyken haksız konuma geçmek çok kötü oluyor haklı olduğunuz halde hiç destekçiniz olmadığını düşünün nekadar zor olur değil mi..? Yinede hak veriyorum tabi ki size..Ben normalde öyle kötü kelimeler kullanan bir insan değilim. Ama oldu işte. 13 ncü sayfada eşimin son açıklamalarını da yazmıştım. Ona da yorum yapabilir misiniz.
Hemen yelkenleri indirmeyin kesinlikle.. Erkek adam karısından bişey saklamamalı huyunu biliyosa karısının ve seviyorsa ona göre davranmalı.. Ne olursa olsun evliliğinizi zedeli eşiniz.. Şüphe düşürdü hani bardağın çatladığını düşünün.. Dikkatli davranılmazsa kırılıp parçalanabilir ozamanda bi işe yaramaz çöpe gider.. Şuan bu durumda ve sallantıda.. Eşinle konuşmalısın.. Durumun ciddi olduğunu aklında soru işaretleri kaldığını.. Evlilikte hiçbir şekilde yalanın olmaması gerektiğini.. Bişeylerin zedelendiğini belli edin.. Eskisi gibi olabilirmiyiz bilemiyorum diyin.. Bundan sonraki durum eşinizin davranışlarına bağlı.. Düzeltmeyemi çalışıyor yoksa yine yalanların arkasına mı sığınıyor belli olur.. Ama bu süreci çok dikkatli sürdürmelisiniz.. Sakın fevri davranışlarda bulunmayın.. Soğuk davranın konuyu açmayın hiç bişekilde sadece eşinizin davranışlarını ölçün sabır gerekiyor bu durumda sabırlı olun..Evet arkadaşlar. Eşim tam tahmin ettiğim gibi eve geldi. Çok üzgündü. Yine kavga çıktı tabi. Sonra sarıldı bana ben seni bırakmayacağım. Hiç bir yere gitmeyeceğim dedi. Ben de sordum kafamdakileri. Açıklaması şöyle. Bu kadın böyle biraz rahat konuşan bir kadınmış. Canımlı cicimli. Enteresan bir tipmiş yani aynı tahmin ettiğim gibi. Ama iş için de konuşmak zorundaymış. Şimdi ben bu kadını telefon kayıtlarında görür ve merak eder tanışmak istersem ve bu kadın da rahat rahat konuşursa yanlış anlarım ve kızarım diye düşünmüş. Bu kadın niye böyle konuşuyor dersem, açıklayamayacağını düşünmüş. Bu yüzden kayıtları silmiş. Ben kadını ara hoparlöre ver demiştim ya. Kadın direk "iyiyim canım" deyince bizimkinin suratı kıpkırmızı olmuştu ve lafı kadının ağzına tıkamıştı. O kısımda da cidden lafı ağzına tıkamaya çalışmış. Şimdi kadın rahat rahat canımdır cicimdir konuşacak ve kızacağım diye paniklemiş ve lafı düzeltmeye çalışmış. Yani "canım" lafından kriz çıkacağının kendisi de farkındaymış. Açıklayamayacağım bir durum oluşacak ve aramız bozulacak diye korktuğundan gizlemiş. Yemin billah etti ki başka bir şey yokmuş. Bunları da ağlayarak söyledi. Bütün gün işyerinin bahçesinde "ben bu durumu nasıl düzelteceğim" diye düşünerek turalamış durmuş. Hiçbir şey yiyememiş ben nasıl bu işi bu duruma getirdim ve nasıl düzelteceğim diye. Beni çok zor elde etmiş ve hiç bir şeye değişecek değilmiş. Kimseyle aklından böyle birşey geçmemiş geçemezmiş de zaten. Son durum bu ve benim kafam hala karışık.
Rahat olmasi aldatiyor anlamina gelmiyor.Az önce kadın size dava açma hakkına sahip demişsiniz. Şimdi ise rahatlığının sebebinin eşim olduğunu söylüyorsunuz. O zaman aralarında birşey olduğu sonucu çıkıyor. Bu durumda kadın bana neyin davasını açacak ki?
sizce suçlu olmayan bir adam neden bu kadar yalvarır nasıl düzelteceğim diye uğraşır panik yapar ve yemeden içmeden kesilir? sonuçta eğer ortada bir şey yoksa siz iş arkadaşını arayıp eşinizi rezil ettiniz ve kocasına küfrettiniz durduk yere olay çıkardınız. bu durumda size kızması küsmesi gerekmez miydi?Evet arkadaşlar. Eşim tam tahmin ettiğim gibi eve geldi. Çok üzgündü. Yine kavga çıktı tabi. Sonra sarıldı bana ben seni bırakmayacağım. Hiç bir yere gitmeyeceğim dedi. Ben de sordum kafamdakileri. Açıklaması şöyle. Bu kadın böyle biraz rahat konuşan bir kadınmış. Canımlı cicimli. Enteresan bir tipmiş yani aynı tahmin ettiğim gibi. Ama iş için de konuşmak zorundaymış. Şimdi ben bu kadını telefon kayıtlarında görür ve merak eder tanışmak istersem ve bu kadın da rahat rahat konuşursa yanlış anlarım ve kızarım diye düşünmüş. Bu kadın niye böyle konuşuyor dersem, açıklayamayacağını düşünmüş. Bu yüzden kayıtları silmiş. Ben kadını ara hoparlöre ver demiştim ya. Kadın direk "iyiyim canım" deyince bizimkinin suratı kıpkırmızı olmuştu ve lafı kadının ağzına tıkamıştı. O kısımda da cidden lafı ağzına tıkamaya çalışmış. Şimdi kadın rahat rahat canımdır cicimdir konuşacak ve kızacağım diye paniklemiş ve lafı düzeltmeye çalışmış. Yani "canım" lafından kriz çıkacağının kendisi de farkındaymış. Açıklayamayacağım bir durum oluşacak ve aramız bozulacak diye korktuğundan gizlemiş. Yemin billah etti ki başka bir şey yokmuş. Bunları da ağlayarak söyledi. Bütün gün işyerinin bahçesinde "ben bu durumu nasıl düzelteceğim" diye düşünerek turalamış durmuş. Hiçbir şey yiyememiş ben nasıl bu işi bu duruma getirdim ve nasıl düzelteceğim diye. Beni çok zor elde etmiş ve hiç bir şeye değişecek değilmiş. Kimseyle aklından böyle birşey geçmemiş geçemezmiş de zaten. Son durum bu ve benim kafam hala karışık.
İyi de kadının konuşmaları normal iş arkadaşı gibi değil, arkadaş gibi de değil. Anlatamıyorum galiba. O telefon açıldığında karşıda normal bir iş arkadaşı tonunda konuşan bir insan olsaydı, yanlış anlaşılacak tarzda konuşulmasaydı bunlar mı olacaktı. Kötü duruma düşen benim farkındaysanız. Kendisinden bir şey gizlenilen, eşiyle laubali konuşulan. Zavallı kadıncağız bir kötü laf işitti.Benim yuvam sallanıyor farkındaysanız.Zaten ilk baştan beri bir aldatma olmadığını tahmin etmiş ve yazmıştım. Esin ve senin aran düzelecek ama bir anlık ofken sonucu eşini is arkadaslarina karşı çok kötü duruma düşürdün. Anlamadan kadına saldırmak hoş olmadı bence.
Kadınla telefon konuşmalarını silerek her şeye kendisinin sebep olduğunu, böyle bir durumda benim yerimde kim olsa bunu yapacağını söylüyor. Sizin dediğiniz de doğru tabi.sizce suçlu olmayan bir adam neden bu kadar yalvarır nasıl düzelteceğim diye uğraşır panik yapar ve yemeden içmeden kesilir? sonuçta eğer ortada bir şey yoksa siz iş arkadaşını arayıp eşinizi rezil ettiniz ve kocasına küfrettiniz durduk yere olay çıkardınız. bu durumda size kızması küsmesi gerekmez miydi?
insan sebep yokken bir şeyi saklamaz. bir şeyler siliniyorsa vardır bi sebebi. yoksa açık açık bak böyle bir kadın var mecburum konuşcam istersen tanıştırıyım ama bu tarz samimiyeti gereksiz bir kadın derdi. neden saklasın. ne diyecektiniz ki madem sana canım diyor işi bırak mı diyecektiniz. yatakta basılsa yalanlarıyla bizleri inandırmaya çalışan adamlar var. bence sizi arayan gerçekten kadının kocası mı onu çözmeye çalışın. hatta kadın gerçekten evli mi?Kadınla telefon konuşmalarını silerek her şeye kendisinin sebep olduğunu, böyle bir durumda benim yerimde kim olsa bunu yapacağını söylüyor. Sizin dediğiniz de doğru tabi.
Çok doğru bir nokta. Aynısını söyledim kadın konusunda. Doğru haklısın o konuda yanlış yaptm diyor. Bir daha asla böyle gizlemeyeceğim diyor. Aldatma olmasa bile bu kadının o rahat konuşmalarından hoşlanmış gibi duruyor. Bilmiyorum gerçekten. Bu arada bazı arkadaşlar öyle yorumlar yapıyorlar ki bu konudaki tek suçlu beni çıkarıyorlar. Neredeyse gidip o kadıncağızdan özür dileyeceğim yani.insan sebep yokken bir şeyi saklamaz. bir şeyler siliniyorsa vardır bi sebebi. yoksa açık açık bak böyle bir kadın var mecburum konuşcam istersen tanıştırıyım ama bu tarz samimiyeti gereksiz bir kadın derdi. neden saklasın. ne diyecektiniz ki madem sana canım diyor işi bırak mı diyecektiniz. yatakta basılsa yalanlarıyla bizleri inandırmaya çalışan adamlar var. bence sizi arayan gerçekten kadının kocası mı onu çözmeye çalışın. hatta kadın gerçekten evli mi?
Eğer öyleyse Oskarlık bir performanstı ve bana bayağı yutturdu. Offf offff.B Bense son açıklamanızı okudum ve daha önce izlediğim bir filmi tekrar izliyormuş hissine kapıldım. bu konuyla ilgili okuduğum tüm başlıklardaki gelişmeler gibi çünkü.
Evden atılan kocanın muhteşem dönüşü ve eşine sarılışı. Seni seviyorumlar, senden başkasını düşünmedimler. Daha önceden düşünülüp tasarlanmış hikayeler ve inandırıcı olması açısından edilen yeminle kapanış.
Eğer öyleyse Oskarlık bir performanstı ve bana bayağı yutturdu. Offf offff.
Bu arada çok güzel yazmışsınız. Söylemeden geçemeyeceğim.B Bense son açıklamanızı okudum ve daha önce izlediğim bir filmi tekrar izliyormuş hissine kapıldım. bu konuyla ilgili okuduğum tüm başlıklardaki gelişmeler gibi çünkü.
Evden atılan kocanın muhteşem dönüşü ve eşine sarılışı. Seni seviyorumlar, senden başkasını düşünmedimler. Daha önceden düşünülüp tasarlanmış hikayeler ve inandırıcı olması açısından edilen yeminle kapanış.
Eğer öyleyse Oskarlık bir performanstı ve bana bayağı yutturdu. Offf offff.
Çok doğru bir nokta. Aynısını söyledim kadın konusunda. Doğru haklısın o konuda yanlış yaptm diyor. Bir daha asla böyle gizlemeyeceğim diyor. Aldatma olmasa bile bu kadının o rahat konuşmalarından hoşlanmış gibi duruyor. Bilmiyorum gerçekten. Bu arada bazı arkadaşlar öyle yorumlar yapıyorlar ki bu konudaki tek suçlu beni çıkarıyorlar. Neredeyse gidip o kadıncağızdan özür dileyeceğim yani.
Laubali konuşmak suç demiyorum zaten. Ama tahrik unsuru. Etik de değil. Durup dururken eylemsiz duran bir kişiye yapılmış bir hareket yok ki ortada.Kadıncağız olduğu için özür dilemeyeceksiniz, dava açmasın diye (öylesine) özür dileyeceksiniz, bazı arkadaşların yazdıklarını algılamada sorun var sanırım. Kadının ve eşinizin esas niyetini anlamanın başka yolu yok çünkü.
Laubali konuşmak suç değildir, ama hakaret etmek suçtur. Eşiniz bu konuşmalardan hoşlanmıyorum diyebilseydi zaten kadın da öyle konuşmazdı. Kadın da ders falan almış olmayacak gururla ceza çekmeniz diye bir şey yok, olan sicilinize olmuş olacak.
Bu saatten sonra adımlarınızı hesaplı atın sadece ki sizin için sorun çıkmasın, yoksa kadından bilmem neyden bize ne? Derdi olan sizsiniz ve o yüzden yorum yapıyoruz.