Sizce aldatılmış mıyım?

Başkasının eşiyle bu kadar laubali konuşmanın da bir karşılığı olsa gerek. Herkesle istediği gibi yanlış anlamaya mahal verecek tarzda konuşamayacağını öğrensin. Ceza alacaksam da gururla alırım cezamı böyle bir konuda.

Ben normalde öyle kötü kelimeler kullanan bir insan değilim. Ama oldu işte. 13 ncü sayfada eşimin son açıklamalarını da yazmıştım. Ona da yorum yapabilir misiniz.

Ben normalde öyle kötü kelimeler kullanan bir insan değilim. Ama oldu işte. 13 ncü sayfada eşimin son açıklamalarını da yazmıştım. Ona da yorum yapabilir misiniz.
Biliyorum sinirlendin haklı olarak kim olsa kabullenemez ben dahil.. Ama dikkatli davranmak lazım bu tür konularda çünkü haklıyken haksız konuma geçmek çok kötü oluyor haklı olduğunuz halde hiç destekçiniz olmadığını düşünün nekadar zor olur değil mi..? Yinede hak veriyorum tabi ki size..

Hemen yelkenleri indirmeyin kesinlikle.. Erkek adam karısından bişey saklamamalı huyunu biliyosa karısının ve seviyorsa ona göre davranmalı.. Ne olursa olsun evliliğinizi zedeli eşiniz.. Şüphe düşürdü hani bardağın çatladığını düşünün.. Dikkatli davranılmazsa kırılıp parçalanabilir ozamanda bi işe yaramaz çöpe gider.. Şuan bu durumda ve sallantıda.. Eşinle konuşmalısın.. Durumun ciddi olduğunu aklında soru işaretleri kaldığını.. Evlilikte hiçbir şekilde yalanın olmaması gerektiğini.. Bişeylerin zedelendiğini belli edin.. Eskisi gibi olabilirmiyiz bilemiyorum diyin.. Bundan sonraki durum eşinizin davranışlarına bağlı.. Düzeltmeyemi çalışıyor yoksa yine yalanların arkasına mı sığınıyor belli olur.. Ama bu süreci çok dikkatli sürdürmelisiniz.. Sakın fevri davranışlarda bulunmayın.. Soğuk davranın konuyu açmayın hiç bişekilde sadece eşinizin davranışlarını ölçün sabır gerekiyor bu durumda sabırlı olun..

Rahat olmasi aldatiyor anlamina gelmiyor.
Birbirleriyle rahat konusuyolarmis yani karsilikli olur bunlar. Esiniz durumdan hosnut demek istedim. Olmasa kadinla is arkadasi olsa bile,kadin herkese oyle davransa bile esinize davranamaz.
Kufur yemis daha ne olsun.

sizi arayanın kadının gerçekten kocası olduğuna eminmisiniz? belki şüpheyi ortadan kaldırmak için başkasını arattı. belki gerçekte evli bile değil.

Zaten ilk baştan beri bir aldatma olmadığını tahmin etmiş ve yazmıştım. Esin ve senin aran düzelecek ama bir anlık ofken sonucu eşini is arkadaslarina karşı çok kötü duruma düşürdün. Anlamadan kadına saldırmak hoş olmadı bence.

sizce suçlu olmayan bir adam neden bu kadar yalvarır nasıl düzelteceğim diye uğraşır panik yapar ve yemeden içmeden kesilir? sonuçta eğer ortada bir şey yoksa siz iş arkadaşını arayıp eşinizi rezil ettiniz ve kocasına küfrettiniz durduk yere olay çıkardınız. bu durumda size kızması küsmesi gerekmez miydi?

İyi de kadının konuşmaları normal iş arkadaşı gibi değil, arkadaş gibi de değil. Anlatamıyorum galiba. O telefon açıldığında karşıda normal bir iş arkadaşı tonunda konuşan bir insan olsaydı, yanlış anlaşılacak tarzda konuşulmasaydı bunlar mı olacaktı. Kötü duruma düşen benim farkındaysanız. Kendisinden bir şey gizlenilen, eşiyle laubali konuşulan. Zavallı kadıncağız bir kötü laf işitti.Benim yuvam sallanıyor farkındaysanız.

Son düzenleme:
Kadınla telefon konuşmalarını silerek her şeye kendisinin sebep olduğunu, böyle bir durumda benim yerimde kim olsa bunu yapacağını söylüyor. Sizin dediğiniz de doğru tabi.

Kadınla telefon konuşmalarını silerek her şeye kendisinin sebep olduğunu, böyle bir durumda benim yerimde kim olsa bunu yapacağını söylüyor. Sizin dediğiniz de doğru tabi.
insan sebep yokken bir şeyi saklamaz. bir şeyler siliniyorsa vardır bi sebebi. yoksa açık açık bak böyle bir kadın var mecburum konuşcam istersen tanıştırıyım ama bu tarz samimiyeti gereksiz bir kadın derdi. neden saklasın. ne diyecektiniz ki madem sana canım diyor işi bırak mı diyecektiniz. yatakta basılsa yalanlarıyla bizleri inandırmaya çalışan adamlar var. bence sizi arayan gerçekten kadının kocası mı onu çözmeye çalışın. hatta kadın gerçekten evli mi?

B Bense son açıklamanızı okudum ve daha önce izlediğim bir filmi tekrar izliyormuş hissine kapıldım. bu konuyla ilgili okuduğum tüm başlıklardaki gelişmeler gibi çünkü.

Evden atılan kocanın muhteşem dönüşü ve eşine sarılışı. Seni seviyorumlar, senden başkasını düşünmedimler. Daha önceden düşünülüp tasarlanmış hikayeler ve inandırıcı olması açısından edilen yeminle kapanış.

Çok doğru bir nokta. Aynısını söyledim kadın konusunda. Doğru haklısın o konuda yanlış yaptm diyor. Bir daha asla böyle gizlemeyeceğim diyor. Aldatma olmasa bile bu kadının o rahat konuşmalarından hoşlanmış gibi duruyor. Bilmiyorum gerçekten. Bu arada bazı arkadaşlar öyle yorumlar yapıyorlar ki bu konudaki tek suçlu beni çıkarıyorlar. Neredeyse gidip o kadıncağızdan özür dileyeceğim yani.

Eğer öyleyse Oskarlık bir performanstı ve bana bayağı yutturdu. Offf offff.

Bu arada çok güzel yazmışsınız. Söylemeden geçemeyeceğim.

affedin ya da affetmeyin demek haddime değil tabi ki. Ama böyle bir durumda tepkinizi ölçen bir eşiniz var artık dikkatli olun derim. Yine yaparım aynı repliklerle yırtarım diye düşünmesin

Kadıncağız olduğu için özür dilemeyeceksiniz, dava açmasın diye (öylesine) özür dileyeceksiniz, bazı arkadaşların yazdıklarını algılamada sorun var sanırım. Kadının ve eşinizin esas niyetini anlamanın başka yolu yok çünkü.

Laubali konuşmak suç değildir, ama hakaret etmek suçtur. Eşiniz bu konuşmalardan hoşlanmıyorum diyebilseydi zaten kadın da öyle konuşmazdı. Kadın da ders falan almış olmayacak gururla ceza çekmeniz diye bir şey yok, olan sicilinize olmuş olacak.

Bu saatten sonra adımlarınızı hesaplı atın sadece ki sizin için sorun çıkmasın, yoksa kadından bilmem neyden bize ne? Derdi olan sizsiniz ve o yüzden yorum yapıyoruz.

Seni tebrik ediyorum gerçekten bunu her kadın yapamazdı yok 3 çocuk yok elalem ne der falan filan sen eşine nasıl sadık bir eş iseniz odo sadık olacaktır efendim vallah ellerin dert görmesin affedermişsin onu sen bileceksin ama artık birdaha böyle halt yapma ya cesaret edemez

Laubali konuşmak suç demiyorum zaten. Ama tahrik unsuru. Etik de değil. Durup dururken eylemsiz duran bir kişiye yapılmış bir hareket yok ki ortada.

Kadin da esiniz de rezil ve piskin de..........O kocaya hayret ettim ben bildigimiz g.vat olmus.

Ozur falan da dilemeyin kadindan , isterse gitsin dava acsin, siz de mahkemede kocamla canmli cicimli konustu diyin, rezillik bedava nasilsa.

şu noktaya çok takıldım neden bayanın eşi -tabii gerçekse - aradığında eşiniz telefonu size veriyor tanımadığınız adam size laf sayıyor hakaretediyor sizi keserim v.s eşiniz gayet rahat adama haddini bildirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…