- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Laubali konuşmak suç demiyorum zaten. Ama tahrik unsuru. Etik de değil. Durup dururken eylemsiz duran bir kişiye yapılmış bir hareket yok ki ortada.
Tamam ama olayı kadının tarafından da düşünün dava açarsa (bir ihtimal) kadın tamamen haklı iş arkadaşı arıyor herzamanki gibi konuşuyor onunla ve kıskanç (!) karısı durduk yere hakaret ediyor, kayıtlar, deliller her şey ondan yana.
Sizin anlatacağınız hikayenin hukuk önünde meşruluğu yok. Tahrik unsuru olup olmadığını ben bilemem eğer konuşmasında kocan benimle evlenecek ha ha ha gibi bir şey olsaydı neyse.
Eşiniz de eğer bu durumdan yeterince üzgün olsaydı ve çaresiz kalsaydı bugün özürlere bulanmak yerine, başlarım tazminatına da, işine de istifa ettim huzur bizim için daha önemli derdi. O yüzden ben de diyorum ki, geri adım atın ama bundan sonra pür dikkat olun bir süre. Kadından da eşinizden de özellikle haberiniz olsun, elde edeceğiniz bilgilere ve olayların seyrine göre kesin bir kanınız olur, fevri davranmaktan sakının. Son gülen iyi gülsün.