- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
Laubali konuşmak suç demiyorum zaten. Ama tahrik unsuru. Etik de değil. Durup dururken eylemsiz duran bir kişiye yapılmış bir hareket yok ki ortada.
Çok şaşırmış da o an ne yapacağını bilememiş. Herhalde adamın bunların arasında birşey yok filan diyeceğini zannetti. Ona ben de çok kızdm zaten. Sen neden bana veriyorsun diye.şu noktaya çok takıldım neden bayanın eşi -tabii gerçekse - aradığında eşiniz telefonu size veriyor tanımadığınız adam size laf sayıyor hakaretediyor sizi keserim v.s eşiniz gayet rahat adama haddini bildirmiyor.
Daha önce de bir yalanını yakalamıştım. Bir günde gelmedim bu hale. Öncelikle sadece aynı binadalar aynı bölümde sürekli görüşmüyorlar. Ve ben hiç duymadım bu kadının adını. Diğerlerini duydum. Eşimin bu kadar samimi arkadaşını bilirdim herhalde değil mi.? Bir kandil mesajı atar. Adı geçer. Çocuğa hediye gönderir. Eve hayırlı olsuna gelir. Sen öyle tepki verirsin ben böyle tepki veririm arkadaşım. Gerçekten başına gelmeyince ne tepki vereceğini bilemiyor insan. Şu garip durumun içine düşmekten ben de memnun değilim. Ama hayatta her şey oluyormuş işte. Ben de buradaki konulara çok asıp kesmiştim. Ama öyle olmuyor işte. Daha önceki mevzuda da şöyle demişti ayrıca. Ben yapacak olsam "silmeyi gizlemeyi" bilmiyor muyum. Demek ki telefon kayıtlarını bir amaçla silmiş değil mi?
Özel sektörde çalışmıyor eşim. İstifa edemez. Başka iş bulamaz çünkü.Tamam ama olayı kadının tarafından da düşünün dava açarsa (bir ihtimal) kadın tamamen haklı iş arkadaşı arıyor herzamanki gibi konuşuyor onunla ve kıskanç (!) karısı durduk yere hakaret ediyor, kayıtlar, deliller her şey ondan yana.
Sizin anlatacağınız hikayenin hukuk önünde meşruluğu yok. Tahrik unsuru olup olmadığını ben bilemem eğer konuşmasında kocan benimle evlenecek ha ha ha gibi bir şey olsaydı neyse.
Eşiniz de eğer bu durumdan yeterince üzgün olsaydı ve çaresiz kalsaydı bugün özürlere bulanmak yerine, başlarım tazminatına da, işine de istifa ettim huzur bizim için daha önemli derdi. O yüzden ben de diyorum ki, geri adım atın ama bundan sonra pür dikkat olun bir süre. Kadından da eşinizden de özellikle haberiniz olsun, elde edeceğiniz bilgilere ve olayların seyrine göre kesin bir kanınız olur, fevri davranmaktan sakının. Son gülen iyi gülsün.
Özel sektörde çalışmıyor eşim. İstifa edemez. Başka iş bulamaz çünkü.
Nişanlınız bir kadınla telefonda konuşup sonra da o kayıtları siliyor mu? Yapıyorsa ve siz olay çıkarınca yüzünüze bakmayacaksa bakmasın zaten. Kaç yıllık eşim bir kadınla benden gizli konuşuyor. Kadın aranınca tatil sabahı hiç şaşırmıyor. Canımlar cicimler. filan ve benimki aşırı tavır öyle mi? Bir yuvaya benimki kadar emek verdikten sonra da böyle düşünmenizi umarım.bütün yorumları okumadım, belki bahsetmişsindir ama eşinin daha önceki yalanı neydi?
her ne olursa olsun senin tavırların çok aşırı olmuş. kadına hakaret etmek, kadının cevap vermesi, sonra kocasının da olaya müdahil olup tehditler savurması...işler iyice arap saçına dönmüş. yalnız burda eşinizin tavrrı ve yaklaşımı sizinkinden de enteresan. düşünüyorum, ben nişanlıma aynısını yapmış olsam bir daha yüzüme bakacağını bile sanmıyorum. çünkü bu ortada çok büyük bir güven problemş olduğuna işarettir. her gün görüşmek zorunda olduğu br iş arkadaşına, yetmedi onun kocasına hem kendimi hem nişanlımı rezil etmişim demektir. ama anladığım kadarıyla eşinizin sicili pek de temiz değil. bu kadar pasif kalması da bundan kaynaklanıyor.
Aynen.Yani kadın da çalışmıyor, tayin veya memuriyetlerini yakacak bir durum olmadığı sürece aynı mekanda olmaya ve beraber iş yapmak zorunda kalmaya devam edecekler.
Aynen.
Ama sürekli aynı ortamda bulunmak zorunda oldukları bir işleri yok.Yani kadın da çalışmıyor, tayin veya memuriyetlerini yakacak bir durum olmadığı sürece aynı mekanda olmaya ve beraber iş yapmak zorunda kalmaya devam edecekler.
Aynen.
Yanlış anladım demek ki. Kusura bakma. Ne güzel anlatıyormuş işte. Ben sormam zaten normalde. Onunla ne konuştun bununla ne konuştun gibilerinden. Bazıları aşırı kıskanç filan demiş. Öyle bir durum yok kesinlikle. Ama işte eşimin bu kadını gizli şekilde gizleme gayreti mevcut. Sebebinin de rahat tavırlarından huylanacağım öngörüsü olduğunu söylüyor. Aslında şimdi yazınca bana da iyice saçma gelmeye bu açıklaması.O yüzden başından beri dediğim gibi bir adım geriden durup olayları daha yakından gözlemleyin dostunuzu yakın düşmanını daha yakın tutun. Kadın gerçekten belki iyi bir insandır demiyorum, kadın hakkında ne kadar bilginiz olursa ona göre olayları daha net görürsünüz. Canımlı, cicimli konuşmak çok eğreti bir kanıt. Günde en az 8 saatini geçirdiği ortama dair fikir yürütmek için kendiliğinden haberdar etmesi lazım, benim için ego tatmini yapıyor dediniz ama kendiliğimizden anlatmasak başka nasıl güvenebiliriz birbirimize, her an dedektiflik yapmaya gidecek değilim, o da bana aynısını yapacak değil.
Ya eşi ya da birlikte olduğu kişi. Tel numarasından eminim.Acaba tel. konuştuğunuz adam kadının kocasımı eminmisiniz...?
Bende korkar oldum valla Allah bozmasın herşey yolunda ve eşim her yönden iyi biri.ama baksanıza kadın da eşi için bunları söylüyordu. Allah kimseyi şaşırtmasın zorIyi yapmissin defet gitsin artik burda aldatilma konularini okudukca deliriyorum .Bu ne ya azdi bu erkekler tek dertleri yeni maceralar.
Esleri ogrenincede inkar edip yalvarmalar
Adam olsa inkar edip durmaz zaten
Yanlış anladım demek ki. Kusura bakma. Ne güzel anlatıyormuş işte. Ben sormam zaten normalde. Onunla ne konuştun bununla ne konuştun gibilerinden. Bazıları aşırı kıskanç filan demiş. Öyle bir durum yok kesinlikle. Ama işte eşimin bu kadını gizli şekilde gizleme gayreti mevcut. Sebebinin de rahat tavırlarından huylanacağım öngörüsü olduğunu söylüyor. Aslında şimdi yazınca bana da iyice saçma gelmeye bu açıklaması.
Kadin da esiniz de rezil ve piskin de..........O kocaya hayret ettim ben bildigimiz g.vat olmus.
Ozur falan da dilemeyin kadindan , isterse gitsin dava acsin, siz de mahkemede kocamla canmli cicimli konustu diyin, rezillik bedava nasilsa.