Sizce aldatılmış mıyım?

Aman ne güzel bana önyargılı diyene de bakın direkt hükmü vermiş kalemi kırmış. Bir de şu saklayacak bir şeyimiz yok her şeyimizi biliriz ne demektir. Bak bilmiyormuşsun işte. Biz şifre falan sormuyor bilmiyoruz diye bir şey mi saklıyor oluyoruz. Hem yapmak isteyen yeni face yeni mail bi şeyler açar yapar zaten onun içindir ki hepsini bilmenin anlamı yok karşındaki adam değilse. Bir de dediniz iş arkadaşlarını bilirim bunu bilmiyorum diye o sözünüzden yola çıkarak iş arkadaşlarını sorduğunuzu düşünmüştüm orda yanılmış olabilirim.ve dikkat ederseniz ben demedim ki insan iş arkadaşıyla istediği gibi konuşur. Dediğim kadın herkese veya eşinize canım diyor bilmiyorum orasını. Ona o hakkı veren eşiniz değil mi dedim onun için kadına değil eşe sormak gerek bunu

Bence herşey için çok geç olmuş sonuçta canım kelimesi bi samimiyet göstergesi, bu samimiyet te önceden süre gelmesi gerekki bu derece muhabbet olabilsin yani bence herşey için geçti artık sizin yapmanız gereken çocuklarınızla ilgilenmek onların üzerine daha fazla düşmek dolayısıyla siz çocuklarınızla ilgilenirken hem yaralarınızı bir nebze daha sarabilirsiniz hem de çocuklarınız daha az yara alarak kurtulur bu durumdan. Bir de birşeyi belirteyim eşinizin evine bağlı olması her denileni yapması üzerinize düşmesi vicdandan kaynaklanan bir durum da olabilir çok kez duyduk bu durumdayken aldatmanın vicdan azabıyla eşini hediyelere boğanı durup dururken ilgiye boğanı

İlk günden beri hediyelere boğar beni. Hala hem evlilik yıldönümümüzü hem de sevgili olmaya başladığımız günü ayrı ayrı kutlar. Hep iyiydi yani. Vicdan olayı değil. Şimdi yine konuştuk." Öyle bir şey yok. Böyle olmadığını göstermek için de bir yol bulacağım ve gerçeği anlayacaksın diyor." Canını da ortaya koyarmış gerekirse.

Valla şimdi herkes beni bombalayacak ama bana hiç aldatılıyorsunuz gibi gelmedi

Bence doğru söylüyor,yani aslında bende rahat konuşan bir tipim olabilir yani canım

Hayır ablacım, eline sağlık falan demeyip afedersin ağızlarına etmelisin. Ki kadına da sövmüşsün ağzına sağlık. Hiçbir halt da yiyemez. İsterse gitsin mahkemeye.
Salak salak işler ya, canım demiş "biz de geldik" demiş. İş hakkında konuşan insanlar birbirlerine nereye gidiceklerini mi söylerler. Belli bir süreç var bu ortada.
Seni gaza getirmek istemiyorum ama salak salak "bişey yapmamıştır" diyerek kandırılmana daha fazla göz yummak da istemem. Sen zaten her şeyin farkındasın. Hakkını ara.

Valla çok zor işin bende diyecektim keşke acele etmeseydin ama arkadaşlardan biri böyle yapmış zaten yazmışda biraz sabırlı olup deliller toplayabilseydin illaki yakalardın bir açığını varsa bir durumu bayanla ama işte insan sinirlerine herzaman hakim olamıyor allah yardımcın olsun ha birde beni yanlış anlama ben sana çok kıskançsın anlamında yazmadım sadece abim böyle bişey yapmadı eminim ama yinede siliyordu kayıtları yani silinebilir anlamında bilgilendirmek için

aldatıldınız mı aldatılmadınız mı bundan emin olamayız. Emin olmadığımı sürecede o ısrar ettiğin de barısmaktan baska careniz kalmaz ettiğiniz kavgayla kalırsınız. Süpheniz varsa gizlice takip etseydiniz keske, etmesenizide allah cok buyuk onunuze zaten düşürüyor. Ben net bişey olmadan bu konuları buyutmeye cok karsıyım. Aldatmak kelimesi nekadar dile gelirse okadar normalleşiyor. Sevişmek kelimesi gibi düşünseniz ya eskiden nekadar ayıptı filmlerde sarkılarda gece gece artık normalleşti. Diceğim o ki elinizde net bişey olmadığı sürece bu konuları acmamanız gerektiğinizi düşünüyorum

Benden hiç bir şey saklamadığını düşündüğüm ve her şeyi ortada olan bir insandan bu hareket gelince çok fazla şüphe durumu oluştu. Normalde kadınlarla samimi olacak tarzda bir insan değil. Samimi bir bayan arkadaş edinecek tarzda bir erkek değil. Bugüne dek hiç olmadı. Hayatı çizgisi belli yani. Face'de bile mesela eskiden benim de tanıdığım okul arkadaşları filan var sadece. Mükemmel gittiğini sandığım hayatımızın ortasına bomba gibi düşen bir kadın mevzusu var yani. Uzun olduğundan tamamen yazamadım. Kadını arattırmadan önce saatlerce tartışmamız oldu. Net bir açıklama yapamadı. Önce sadece iş konuştuk dedi. O kadar uzun iş konuşulmaz ne işiymiş bu denilince "havadan sudan" "vırt zırt" da konuştuğunu söyledi. Nedir mesela o "vırt zırt" dediğimde bön bön bakan bir insan vardı karşımda. Ben de dedim bir göreyim şu konuşmaları. O yüzden arattırdım ve karşımda tatil sabahı aranılmasından şaşırmış, arkadaş tonunda konuşacak birini bulacağımı umarken eşimin normalde hiç tarzı olmayan bir kadın buldum. Olay bence çok net yani. Ya da benim açımdan yeterli.

konuşma süreleri ne kadar veya günde kaç kez konuşulmuş bunlarda önemli
iş için konuşmanın da bir sınırı var değilmi ama
elin kadı ile vırt zırt ne konuşulur telefonda. yüz yüze muhabbet etse neyse

Fakat bu bosanmak için yeterli bi sebep değil. Eli mahkum bi acıklama yapamasada bi sekilde yoluna koyacaksınız durumu ve sonucta kabul etmiş gibi göZükeceksiniz

Her gün görüşme yok 10 dk ya varan konuşma var. 8 dakika var 6 dakika var. 9 sn var. Var da var yani.

Durum giderek ilginçleşiyor hanımlar. Tahmin ettiğiniz gibi kadın evli değilmiş. Ama o arayan kesin birlikte yaşadığı adammış. Yani kadın sevgilisine kocam diyormuş.

Durum giderek ilginçleşiyor hanımlar. Tahmin ettiğiniz gibi kadın evli değilmiş. Ama o arayan kesin birlikte yaşadığı adammış. Yani kadın sevgilisine kocam diyormuş.

neeeee eşin evli demişti ama yanlış hatırlamıyorsam
bu işte bir iş var kesin benim midem bulandı.
sen nasıl davranıyorsun eşine nötr kal bence

Gerçekten sevgilisi olduğuna emin misiniz? Eşiniz aldatıyorsa böyle bir durumu kabul edebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…