siz yokken evde olan misafir

Kardeşini de arkadaşını da çok yadırgadım. Duşunu bir zahmet evde yapsaymış. Ne pişkin insanlar var ya. Ben de olsam sinir olurdum. Bir daha kabul etme ders olsun. Sen olmasaydın nerede kalacaktı bu kız anlamadım ben. İşi gücü okulu yok mu bunun.

Ben yazdıklarınıza çok şaşırdım.Yol gelen bi misafirim bana gelicek, hemde kardeşimin arkadaşı gelicek.Hemde genç kızlar.Ben onlar istemese derim yanii bi duşa girin isterseniz temiz temiz daha rahat uyuyun filan diye.Sabah herseyin yerini söylerim kardesime rahat etsinler diye.Misafir giderken gitmeseydin kalsaydın 1-2 gün daha burasıda yabancı ev değil ki filan derdim bunuda çok çok içten söylerdim. yargılamak gibi olmasın ama gerçekten içimden geçeni söylüyorum, umarım bilmeden sizin gibi bir bayanın evine misafirliğe gitmem. Ben asla böyle bir insan değilim. Olmicağımdanda eminim.Heleki bütün gün evde değilim kimseye hizmet etmek zorundada değilim yani, gelende kardeşimle arkadaşı yada arkadaşları. Gelmeseler bile gelin bende kalın tümgün işteyiz zaten bile diyebilirim. Şaşırdım yazdıklarınıza...

ayni seyleri gecirdim aklimdan okurken, zaten yarisina kadar okudum icim daraldi

bende esyalarimin kullanilmasindan hoslanmam ama bu kadari da fazla olmus sanki
ben 18,19!! yasinda iki genc kizin ablasinda kalip, süslenip gezip tozma istegini degilde, sizin asiri tepki vermenizi yadirgadim

Ben ne zaman birine yatıya gitsem resmen beni zorla duşa sokarlar.

Yarın da kalın diye ısrar kıyamet

Misafirperver iyi kalpli olmak böyle bir şey demek ki

Ki gelen kardeşiniz

Kardeşim 18 yaşında bana gelse arkadaşıyla o yaşta bir genç kızı sokakta başka evlerde hayatta bırakmam.

Hayret ettim size
Ne kadar mal düşkünüsünüz

Yazık gençken çocukken fln kimse sizi evinde istemedi, hiç bi yere kalmaya çağırmadılar herhalde.

Yahu 17-18 yaşındaki üniversiteli cıvıl cıvıl kızlar. Nolmuş duş aldıysa, saçını yaptıysa. Bu kadar kıt gönüllü olmayın ya, alt tarafı iki çarşaf bi fincan yani.

Yazının bir kismini okudum.
Ve takıldım devamını okumaya,

Evinize genç kız misafir geliyor.
Siz bastan gelen misafire sinir oluyorsunuz bu belli ancak bu kadar sıkıntı veren bir ev sahibine asla gitmek istemezdim.

Herkesin karakteri, hali,tavrı ayrıdır. Siz rahat edemezsiniz başkası eder. Yeni gelişen nesilde rahat tipler.

Evinize gelen misafire siz sormaz mısınız duş ihtiyacın varsa girebilirsin diye. Ne var bunda, kız biraz rahatmış kendisi söylemiş.

Ayrıca sabah aramışsınız sonra öğlen tekrar aramışsınız. Sıkboğaz etmissiniz resmen.
Evde misafir ve kardeşiniz var, genç kizlar bir kahve içmek istemeleri çok normal.

Ütü ihtiyacı çok normal.
Genç kız yani.

Bana yatılı bir misafir geldiğinde ilk söylediğim sey, duş alabilirsiniz.

Çünkü ihtiyaç olabiliyor.
Kız, kardeşinizden dolayı da rahat olabilir.
Sonuçta yanında arkadaşı var.

Arkadaşının ablasının evinde tek başına değil.

Kayınvalidesine bir anahtar için laf edemeyen insan evine gelen misafire böyle davranıyor ya cidden garipsiniz.

Umarım sizin gibi birisine misafir olmam. Benim buradan içim şişti. Kimse hevesle sizde duşa girmiyordur merak etmeyin, tüm gün dışarda vakit geçirdikten sonra mecbur kalmıştır kız. Bide emir verir gibi yatakları topla demişsiniz.

Bir de bu tavri onaylayanlar var diyecek laf yok cidden... duş almişsa nolmuş nedir yani biraz yobaz misiniz acaba? pişkinlikle gevşeklikle ne alakasi var bence siz kavram kargaşasi yaşiyorsunuz. dunyanin en onemli şeyi sanki.. misafir olduğun evde duş almak çok utopik birşey mi? komik.. omrunuz boyunca kendinizle yaşayacak olmakçok yorucu..biraz rahat olsaniz sağliğiniz için daha iyi olur..
not:iyi kalpli iyi niyetli insanlar yukaridaki bir arkadaşin da dediği gibi kendileri teklif ederler misafirinin duşa girmesini gelen kim olursa olsun en iyi sekilde agirlamaya çalişirlar.. dişarida da boyledir bu sadece evde değil..yardimsever mutevazi olmali insan.

Misafiri bende sevmem tabi bu esyamin kiymetinden degil. Kendimde fazla gitmem.
Ancak kardesinizin yerinde olsam evinize asla adim atmazdim. Kardesinizin biraz ucari oldugu belli ben 19 yasimdada olsam bana boyle davranilsa fena halde bozarim ve o eve gelmem bidaha. Bu ne mal bagimlilidir. Bir cay bardagi dusecek diye icinizi yiyor resmen. Herkes ev kuruyor bir siz mi kurdunuz? Kimseye havadan para, eşya dusmuyor ama kalkip bardak sehpanin ucunda aman dusmesin diye icimi kemirmez dusse nolur ha illa dusmesin mi cemkirmek yerine kendim cekerim. Sanki siz cok saygilisinizda 19 yasinda kizdan bekliyorsunuz. Cek sunu, yap sunu, cikarken toplada git filan sizden yasca kucuk olmasi bu kiplerle bu sekilde konusmaniz gerektigi anlamina gelmiyor. Ne kadar saygi gormus ki öğrenip oda gostersin.

Sen evde yokken evde olan misafir olmuyor böyle bi durum sadece kardeşin için söz konusu olablr ama onun arkadşı için olamaz.

Yazik degil mi kardrsinize ne kadar sert davraniyorsunuz ben olsam asla gelip kalmazdim sizin evinizde. Surekli dik dik konuşmuşsunuz cocuga.
Arkadasina bir sey diyemem ama kardesinize soyledikleriniz hic hos degil cok kiymetli maliniz var.

gidin evimden demekle işler yoluna girer. arayanlara müsait değilim deyin. sert davranın hayatınızı yaşayın. ısrarla zile bassalar bile kapıyı açmayın

arkadaşlar tam okumadan bana gömmüş yine de kardeşim zaten haftasonları gelip kalıyor sınav haftaları kalıyor o evdeyken hiç rahatsız olmuyorum.

hatta kv nin olduğunu konularda bana kv den rahatsız oluyorsun kardeşinden olmuyorsun diye ayrımcılık yaptıgımı söylemiştiniz.
mesele zaten kardeşimin bişeyleri kullanması değil eve gelen misafirin böyle rahat olması isterse 30 yaşında olsun bana farketmiyor ve aşırı saçma geliyor başkasında duşa girmek saç yıkamak o evde yokken evde takılmak.

ben yapmam ev sahibi evde yokken bırak kahve içmeyi biran önce evden çıkarım eğer öyle bi durumda kalsam.

kardeşim yurtta kalıyor benim yaşadıgım sehırde üni kazandı.

Yazik degil mi kardrsinize ne kadar sert davraniyorsunuz ben olsam asla gelip kalmazdim sizin evinizde. Surekli dik dik konuşmuşsunuz cocuga.
Arkadasina bir sey diyemem ama kardesinize soyledikleriniz hic hos degil cok kiymetli maliniz var.

yok aramız çok iyidir kardeşimle ama söz konusu başka biriyse ister benim tarafımdan ister eşimden yada hiç tnaımadııgmız biri olsun benim böyle davranacagımı da bilir. anne babamızla yaşarken bile eve misafir gelip kalmak istediğinde olay çıkartırdım teyzemler gelsin istemezdim. kalabalık yemek yemeği birileriyle yatmayı sevmezdim hep bi telaş bi tantana oluyordu.
evlenincede iyice tahamülsüz oldum.

Yani erkek kadın görünce duramaz mı

Cidden bunu düşündünüz mü

Eve gelen kıza hemen asılacak adam her yerde herkese asılır

Zaten hemen kapı önüne koymak gerekir

duramaz demedim, rahatsız olur dedim. benim eşim evde yabancı bir kadın varken uzanamaz edemez mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…