- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
asıl sıkıntı bu bence, sabaha kadar içip elalemin evinde takılması...ailenizde bahsetseniz nasıl olur? çok düşünceli aklı başına bir kız olmadığı belli oluyor böyle diyince.
Bu durumlar çok kafaya takmaya gelmez bence sonuçta ayda yılda bir olan bir şey bu kadar eşyalarını evinizi büyütmeyin gözünüzde hasta olursunuz ileri de çok iyi değil buBenimde uzak şehirden kuzenim gelmişti ben işteyken kardeşime anahtarı verdim girdiler hazırlandılar herşeyimi de kullandılar yemek yemekten saç şekillendiricisine kadar hiç düşünmedim bile sonra beraber kaldık zaman geçirdik aklıma bile gelmedi bunlar sonuçta onlar bir eşya o evde paylaşım oldukça güzelleşecek herşey Bu kadar söylerseniz kardeşinizi kırarsınız uyarmanız yeterli bu kadar sık sık aramak falan şahsen bana yapılsa çok alınır kırılır bir daha da gitmezdim
annemle babam ayrı ikiside içtiği ve kardeşimide içmeye teşvik ettikleri için önemseyeceklerini sanmıyorum.
sürekli gizlemesinden iyidir lafının arkasına sığınıyolar.
benim ergenliğimde de aynı hataları yaptılar herşeyi bu kadar alenen yapıp en azından saklamıyorum demek yarın bi gün başınıza herşey gelir demek diyorum biz özgür çocuklar yetiştirdik kendin özgürdün kardeşine karışma diyolar.
kardeşimi ben olabildiğince uyarıyorum ama sallamıyor.
Siz misafirden bunalmışsınız gerçekten Allah yardımcınız olsun aslında olayın altında başka sebepler var şimdi anlıyorum ben direk konuya yorum yapmıştım çünküama benim ayda yılda bir değil ki.
bu hafta kardelşim sonra teyzem sonra annem sonra babamla karısı neredeyse her haftasonu eşimin teyzeleri çaya gelir kalma hepsinde olmasa da sürekli evde bi curcuna hiç boş durmuyor inanın kişisel işlerimi yapacak vakit bulamıyorum bazen.
yerinizde olsam bu kadar rahat olamazdım eve iki genç kızı almak konusunda, eşiniz var neticede rahat bir ortam olmaz bu kadar özgür kız kafası bana gelmez mesela. içip içip gelicek rahat edemiceksiniz. getirdiği arkadaşı nasıl biri oturup kalkmayı biliyor mu? ne biliyim, kardeşinle konuşursun da arkadaşı sıkıntı.
valla onlara göre evde donla dolaşmak plajda bikinili dolaşmak gibi birşey o yüzden bi yerleri açılmış mı evde erkek mi var umurları değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?