siz yokken evde olan misafir

Bu durumlar çok kafaya takmaya gelmez bence sonuçta ayda yılda bir olan bir şey bu kadar eşyalarını evinizi büyütmeyin gözünüzde hasta olursunuz ileri de çok iyi değil bu Benimde uzak şehirden kuzenim gelmişti ben işteyken kardeşime anahtarı verdim girdiler hazırlandılar herşeyimi de kullandılar yemek yemekten saç şekillendiricisine kadar hiç düşünmedim bile sonra beraber kaldık zaman geçirdik aklıma bile gelmedi bunlar sonuçta onlar bir eşya o evde paylaşım oldukça güzelleşecek herşey Bu kadar söylerseniz kardeşinizi kırarsınız uyarmanız yeterli bu kadar sık sık aramak falan şahsen bana yapılsa çok alınır kırılır bir daha da gitmezdim

asıl sıkıntı bu bence, sabaha kadar içip elalemin evinde takılması...ailenizde bahsetseniz nasıl olur? çok düşünceli aklı başına bir kız olmadığı belli oluyor böyle diyince.

annemle babam ayrı ikiside içtiği ve kardeşimide içmeye teşvik ettikleri için önemseyeceklerini sanmıyorum.
sürekli gizlemesinden iyidir lafının arkasına sığınıyolar.
benim ergenliğimde de aynı hataları yaptılar herşeyi bu kadar alenen yapıp en azından saklamıyorum demek yarın bi gün başınıza herşey gelir demek diyorum biz özgür çocuklar yetiştirdik kendin özgürdün kardeşine karışma diyolar.

kardeşimi ben olabildiğince uyarıyorum ama sallamıyor.

ama benim ayda yılda bir değil ki.
bu hafta kardelşim sonra teyzem sonra annem sonra babamla karısı neredeyse her haftasonu eşimin teyzeleri çaya gelir kalma hepsinde olmasa da sürekli evde bi curcuna hiç boş durmuyor inanın kişisel işlerimi yapacak vakit bulamıyorum bazen.

yerinizde olsam bu kadar rahat olamazdım eve iki genç kızı almak konusunda, eşiniz var neticede rahat bir ortam olmaz bu kadar özgür kız kafası bana gelmez mesela. içip içip gelicek rahat edemiceksiniz. getirdiği arkadaşı nasıl biri oturup kalkmayı biliyor mu? ne biliyim, kardeşinle konuşursun da arkadaşı sıkıntı.

kendi kardeşim tabiki benim evimde kalabilir.

Saç düzleştiricinidr kullansın neolacak.

Kardeşin rahatsa arkadaşını iste tele canım benimki biraz dalgındır fişte bişey bırakmayın kapıyo kitleyin dersin olur biter

Siz misafirden bunalmışsınız gerçekten Allah yardımcınız olsun aslında olayın altında başka sebepler var şimdi anlıyorum ben direk konuya yorum yapmıştım çünküYumuşak yüzlüsünüz galiba ondan oluyor bu durum samimimi davranıyorsunuz çok insanlara bu yüzü nereden buluyorlar mesela

valla onlara göre evde donla dolaşmak plajda bikinili dolaşmak gibi birşey o yüzden bi yerleri açılmış mı evde erkek mi var umurları değil.

Çok haklısın evinle ilgili düşüncelerinde.Ama sanırım baştan sıkı tutamamışsın haliyle hepimiz ilk evlendiğimizde saftık sonradan tırnaklarımızı çıkartabildik.Ama tabirim ağır kaçmazsa kardeşinle biraz yüzgöz olunmuş gibi ev konusunda.Sonuçta orası senin bekar evin değil eşinin de evi...Ve eğer böyle bir durum olursa eşinin hoşlanmadığını söyleyebilirsin.Bu kadar rahatlık doğru gelmedi bana..Biraz ayar çekmek lazım sanırım kardeşine..Kv den zor aldıysan bi daha verme anahtarı bence kimseye akşam gidince bakarsın evin durumuna.

ilk basta abartmissin dedim ama yangindan sonrasi icin haklisin yani. bi de bu ne rahatlik yani..

calısan kadının evinede yatılı misafir ancak tatil oldugunda gelmeli bence kim olsa rahatsız olur evde yokken misafirin evde olmasından ama anne baba kardes dahil degil tabi kardesinizin sorumsuzlugunu goz onune alırsak aklınızın kalması dogal bide arkadasının ne isi var sizde

Aile yapınızdan kaynaklanıyor. Kardeşinizin gelmesinde bişey yok ama kv , teyze vs bize hayatta böyle gelmez. Gelse de gelen akraba kimin tarafındansa ona göre ben ya da eşim açıkça söyleriz kimse de ayıplamaz. Hele ki kv ben yokken eve girecek. Böyle bişeyi aklından bile geçiremez kocam delirir herhalde. Değiştirebileceğinizi sanmıyorum.

biraz rahatla bence pembesu ya. valla senin yazıları okurken ben geriliyorum. olaylardan değil senden. cidden rahat ol biraz.

bi de kıza gelsin kalsın diyosun. napsın işte rahat demek ki duş almak istiyor vs. hani gelsin kalsın ama s.çmasın gibi bi durum yok ki misafir bu. ne çıkacağı belli değil. kardeşinin düşünmesi lazım senin huyunu biliyorsa.

seni haksiz bulacaktim ama diger yorumlarinida okuyunca boyle genis rahat devamli icen gezen okulu umursamayan kardeste olsa ona bi ayar cekmek gerek kardesinde olsa cok yuz verme annen baban tepene cikarmis..

Bende düşüncesiz insanlara tahammülüm yok çok iyi anlayabiliyorum
Eve evli bir insanın evine nasıl bu kadar rahat geliniyor kalınıyor ben anlamıyorum
Onca şeyler çıkıyor gazetelerde bu aileler nasıl gönderiyor evlatlarını gezmelere falan
oldu ki kötü niyetli insanlarız sonra nolucak ahlanıp vahlanıyoruz
İçimi döktüm galiba çok muzdaribim böyle konularda

Abartıyosun dicektim okudukça hak verdim, valla tutup hırpalayasım geldi. Kullandıkları şeylerde gözüm olmaz, yesin içsin vs tamamda bu anlattığın tavırlar batar insana hatta ben derim kızlar rahat olun duşa girin diye, ama tavır çok önemli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…