siz yokken evde olan misafir

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
kızlar bugüne kadar hep kv ile evim için endişelerimden bahsettim size.

ama farkettim ki sorun kv değil benim evim ile ilgili takıntılarımda.
cuma günü kardeşimin şehir dışından arkadaşı geldi abla sende kalalım mı 2-3 gün kız burayı gezecek falan dedi benim de kv ameliyat oldu biliyorsunuz bende kardeşime ev kalabalık gelen giden olacak başka zamana erteleyin dedim.

neyse bu kız gelmiş kardeşimle kız bi arkadaşlarında kalmışlar kv de benim evde kalmadı kendi evinde yattı ve düşündüğümüz kadar gelen giden olmadı.

kardeşim aradı dün abla arkadaşım şehir dışına gidecekmiş sana gelelim mi diye 2. kez söyleyince bende iyi madem gelin ama hasta için gelen giden olursa ayak altında dolaşmayın dedim tamam dedi.

kvnin yanında kardeşleri de duruyor ama düşündüğümüz gibi ağır bi ameliyatı olmadı. normal hayatına devam ediyor biz fazla büyütmüşüz. neyse.

dün geldiler gündüz dolaşmışlar geç geldiler işte akşam 10 gibi abla arkadaşım duşa girmek istiyor dedi.
la havle dedim neyse misafir ya ne dicem yok giremez mi dicem iyi girsin dedim kıza temiz havlu falan verdim. kurutma makınası makyaj çıkarıcı falan filan neyse kız kırklandı yataklaırnı serdim ben yatıyorum sabah burayı topla öyle git dedim.

bugün normalde 5 te gidecek kız. bi gün ne de olsa diyorum içimden.
aradım bugün 11 de kalkmak üzereyiz dedi iyi dedim 1 de aradım yeni kalktık dedi saçımı yıkıcam şimdi dedi düzleştirici nerde diye sordu sonra ütü nerde dedi sonra abla türk kahvesi içicez nerde diye aradı en sonunda arkadaşın gitmiyor mu artık dedim bugünde gezmek istediği yerler var dolaşcaz biraz dedi gitmiyor mu dedim belli değil dedi.
acayip sinirlerim bozuldu yani ben başkasının evinde tuvalete giremiyorum bu insanlarda ki bu rahatlık beni öldürüyor.

kayınvalidem en azından cama pencereye bakıyordu bişey açık kalmıs mı diye bunlar bildiğin eşyalarımı kullanıyor. üstelik kardeşim bu tarz konularda nasıl uyuz oldugumu da biliyor.
kardeşimi dünyada herşeyden çok severim ama bu rahatlıgı beni çıldırtacak kalbini kırmak istemiyorum ama zor dayanıyorum. küçükte değiller ama bişeyi dişte bıraktılar diye aklım gidiyor.

daha önce kardeşim yüzünden mutfakta yangın çıktı yemeği ocakta bırakmıstı bin kez söylediğimiz halde. şimdi de ütüyü düzleştiriciyi bıraktı diye geçiriyorum içimden.

ve ben gerçekten yatak hazırlamaktan milleti yedirip içirmekten bıktım kendi ailem de olsa eşimin ailesi de olsa artık tahammül edemiyorum kimseye. misafir gelsin istemiyorum işe geldiğimde daha az iş yapıyorum öyle söyliyim.

kız dün duş aldı eşim hemen banyoyu akıtmak lazım dedi bende yorgunum yarın akıtırım dedim gitti akıttı hemen bugünde misafir eve bereketiyle gelir diye bişeyler söyledi bende istemiyorum bereket falan gelmesin kimse bıktım falan dedim.

bu haftasonu da taa samsundan teyzemler gelecekmiş bu tarafta düğün varmıs gelmişken bende kalacaklarmıs.
evlendiğimden beri boş kalamıyorum ya ne haftasonu ne hafta içi bıktım vallahi.
çalıştıgım için gelen misafir ben yokken de evde takılıyor kv ye tahamül edemiyordum ama bunlar daha çok sinirimi bozuyor.

şimdi anahtarı unuturuz diye ayakkabılığın arkasına anahtar saklamıstım kardeşim evden gittikten sonra eşimin teyzesine söylesem mi bi eve bakın diye. düzleştiriciyi çıkardın mı diyorum off abla ya abartma yemedik malını diye cevap veriyor.
balkon kapısını kitle diyorum hırsız ne yapsın sizin evi diye cevap veriyor bak elimde kalacaksın diyorum he tamam kapattık hadi baay diyor.

normal şartlarda hiç kavga etmeyiz ailede en çok birbirimizi severiz dünya bi yana kardeşim bi yana ama bu hallerinden dolayı bir gün gerçekten elimde kalacak o kadar rahat ki evi su bassa salak salak bakar noldu nerden geliyor bu su demez.

yeni nesilde var bi sıkıntı zaten de neyse... kızlar 18-19 yaşında offf içim şişti.

he bilmeyenler için kv den anahtarı alana kadar canım çıktı şimdi kardeşine gir bi bak dersem sonra kv de bunu fırsat bilip tekrar ister mi acaba yada etrafta anahtarı aramaya koyulur mu tam emin değilim ama içim içimi yiyor.

kv duymasın, benden anahtarı aldınız da böyle oldu da bilmem ne sayar.
kardeşinizin düşünmesi gerekir bence güzel bir dille anlatın, alsın arkadaşını götürsün. neden sizde kalıyor kardeşinizin kaldığı evde neden kalamıyorlar?

Okurken içim daraldı cidden
İlk başta amma takıyorsun diyecektim ama sonuna doğru sana hak verdim.
Olan olmuş bir daha sen evde yokken kalmalarına izin vermezsin artık.

Pembesu ya çok iç içe yaşıyorsunuz valla iyi sabirlisin. Bende sevmem misafir o yüzden kimse gelmez. Gelmesinler çok da mühim değil ben anca is guc çocuk yetisiyorum zaten

ah canım keşke olsaaa kendime söz vermiştim hamile kalınca yapcam diyeee baktım kalacağım yok en iyisi totem yapayım belki takvimi koyunca kalırım dedim adetime 2-3 gün var bakalım inş

Tee totemmis. Bi sende bi de cute de sasirmistim. Hayal kırıklığına ugratmaya ne hakkınız var beni bebek gelince koyun :))

kardeşim yurtta kalıyor bu ara sürekli arkadaşlarında vakit geçiriyor evde duran arkadaşları var gidip serseri gibi sabaha kadar içip okulu falan asıyolar hani yüz versem abla senin evde parti yapalım mı der.

daha önce arkadaşlarını getirdi ama ben davet ettim çaya gelsinler tanışalım diye geldiler 3-4 saat oturup gittiler böyle kalmalı ve fazlasıyla rahat davranışlar beni delirtiyor.

kardeşiniz düşüncesizlik etmiş, üstelik hamilesiniz sanırım, bu kadar gerilmek bu şartlarda vallahi çok normal, sürekli bir insan yatılı üstelik ve siz çalışıyorsunuz olacak şey değil

sınav haftası boyunca 10 gün bizde kaldı hiç böyle düşüncelerim olmadı yine arayıp uyarıyordum onu kapat buraya bak ocakta bısey bırakma diye ama şimdi arkadaşıda evde ister istemez sinirim bozuluyor.

Valla haklı buldum sizide, yumuşak yuzlumu buluyorlar diye içimden gecirmedim değil

kızmayın ama ben size hak veremedim
gelen kişi kardeşiniz yanındaki de arkadaşı
hani sevemediğiniz bir tip mi ne bileyim akıllı mülayim bi kızsa sadece bir gün kalsa sizde ne olur ki

Ben asla kabul etmezdim böyle misafirliği.
Sabırlı ve sakin gördüm seni...

asıl sıkıntı bu bence, sabaha kadar içip elalemin evinde takılması...ailenizde bahsetseniz nasıl olur? çok düşünceli aklı başına bir kız olmadığı belli oluyor böyle diyince.

ah canım keşke olsaaa kendime söz vermiştim hamile kalınca yapcam diyeee baktım kalacağım yok en iyisi totem yapayım belki takvimi koyunca kalırım dedim adetime 2-3 gün var bakalım inş
Konu çok uzun okumadım
Zaten kesin kayınvalide filandır es geçiyorum . Aynı binada bunların yaşanması sürpriz değil

Ama inşallah hamilesinizdir demek için geldim

Bende sizi haklı bıuldum. Kardeşinizde olsa sınırlarını bilmeli.
Annemin evi sizin gibiydi. O kadar çok bıkmıştım ki misafirden şimdi özellikle kalıcı misafir hiç kabul etmiyorum. Açık açık söylüyorum da zaten. Benimle görüşmek isteyen dışarıda görüşsün diye.
İnsanları evde karşılamak için kendimi zerre kadar yoramam.
Plan yapıp şehirdışı na giden bir zahmet gitsin otelde kalsın .kimse kimseye yük olmasın.
Annemler ve kayınvalidemler hariç kimseyi yatılıya kabul etmem. Onlara bile anca 1 hafta dayanabiliyorum.. m

Son düzenleme:
kızmayın ama ben size hak veremedim
gelen kişi kardeşiniz yanındaki de arkadaşı
hani sevemediğiniz bir tip mi ne bileyim akıllı mülayim bi kızsa sadece bir gün kalsa sizde ne olur ki

ya kız sakin de fazla rahatlar evde sigara içilmiyor mesela kardeşim kıymetli bunların evi gel balkona diye kaşı gözü mal mal harketler yaparak gülerek kızı balkona çıkarıyor.

yaşları küçük evin nasıl zorlukla kurulugunu bilmedikleri için dingonun ahırı muamelesi yapıyolar dün mesela çay bardagı sehpa ucunda duruyor çeksene az ileri diyorum ya abla koca karı gibi davranma diyor bana.
eşim şakayla karışık bak ablan atcak sizi evden akıllı ol falan diyor ama sallamıyor hiç.

işi gücü sigara alkol orda burda gezmek okulla alakası yok burslarını kaybetti tamam bizde serserilik yaptık bi dönem ama bunlar çok saygısız en salak zamanımda bile kimsenin evinde duşa girip böyle gevşek gevşek hareketler yapmadım.

insan gibi konuşuyorum tamam haklısın diyor sonra yine aynı. çocuk daha diyorum ama değil dünya boş eğlen çok takılma yaa bu kadar yaşıyoruz işte diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…