Ana ne güzel okuyodum takvimi görünce şok oldum hayırlı olsun
ah canım keşke olsaaa kendime söz vermiştim hamile kalınca yapcam diyeee baktım kalacağım yok en iyisi totem yapayım belki takvimi koyunca kalırım dedim adetime 2-3 gün var bakalım inş
kv duymasın, benden anahtarı aldınız da böyle oldu da bilmem ne sayar.
kardeşinizin düşünmesi gerekir bence güzel bir dille anlatın, alsın arkadaşını götürsün. neden sizde kalıyor kardeşinizin kaldığı evde neden kalamıyorlar?
bence aşırı takılmışsınız.. tamam akraba falan olunca misafiri sevmeyebilirisniz ama bu kardeşiniz.. şaşırdım gerçekten...
benimde küçük kızkardeşim var ve aynen böyledir ama asla sizin hissettiklerinzi hissetmem.. hissetmeyeyimde inş...
kardeşim yurtta kalıyor bu ara sürekli arkadaşlarında vakit geçiriyor evde duran arkadaşları var gidip serseri gibi sabaha kadar içip okulu falan asıyolar hani yüz versem abla senin evde parti yapalım mı der.
daha önce arkadaşlarını getirdi ama ben davet ettim çaya gelsinler tanışalım diye geldiler 3-4 saat oturup gittiler böyle kalmalı ve fazlasıyla rahat davranışlar beni delirtiyor.
Konu çok uzun okumadımah canım keşke olsaaa kendime söz vermiştim hamile kalınca yapcam diyeee baktım kalacağım yok en iyisi totem yapayım belki takvimi koyunca kalırım dedim adetime 2-3 gün var bakalım inş
kızmayın ama ben size hak veremedim
gelen kişi kardeşiniz yanındaki de arkadaşı
hani sevemediğiniz bir tip mi ne bileyim akıllı mülayim bi kızsa sadece bir gün kalsa sizde ne olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?