- 31 Temmuz 2009
- 10.484
- 52.445
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Mutlaka böyle bir şey çıkar böyle konuların altından
10 bn bnm kıyafetim için ayırdığım kısım diğerlerine karışmıyorumİllaki farklı kombin ısrarınız varsa sizde marka almayıverin. Klasik günlük giyilebilecek epey bir alternatifler var.
Bütçeniz belli. Bu bütçenin tamamı olmasa bile 4/3 zaten tatil yerlerinde harcanıyor (kendimden biliyorum)
Kaldı ki ; 10 gün içerisinde farklı gezilecek 5 şehirden bahsediyorsunuz.
Elinizde ayırdığınız para zaten anca yetecek gibi gözüküyor.
Veya siz en iyisi 4 şehiri eleyin. Aralarından bir tanesini seçin.
O zaman kendinizi yeniden kombinlere boğar orada rahat rahat gezersiniz))
Asgari ücret maas alıyor dolmuşla işe gidiyor ticket le karnını doyuruyor Burda hava atıyor hasbam :)))
Yorumsuzbana maddi olarak getiri sağlasn istiyorm evden online satış yapmak istiyorum bu konuda ne satabilirim fikirlerinizi bekliyorm
Ben ağlamam merak etmeKıyafet alacağına biraz kendini geliştir, yazım kurallarından bile haberin yok.Gelmişsin burada millete sallıyorsun.Salak malak yazıyorsun bir şeyler ama sonra mahkeme salonlarında çok ağlarsın,haberin olsun.
Banane onlardan çocuğunu nasl doyuracağıni düşunenin Burda işi neİbret de almıyorlar görgüsüzlüğün sonu hapishane oldu.
Bu forumda da vardır muhakkak insanlar çocuklarını nasıl doyuracağını düşünüyor bu da gelmiş 10.000 bütçe ile tatile özel kıyafet alamıyorum diye yakınıyor. Ne kadar çiğ davranışlar
Hayırdır üzülen siz olursunuz falan beni mi tehtid ediyorsunuz burda herkes durduk yere bana sarsın bnden de cevabını alınca üzülen ben mi oluyorumInsanın gardolabı bile zamansız olmalı,ondan bundan görüp alınan saçma parçalar işe yaramıyor işte sonunda.
Zamansız bir gardolabınız olsa idi,10 bin liraya ufak tefek eksikleri alır rahat rahat tatil yapardınız.
Öte yandan herkes hakaret etmeden yorum yapıyor,sizde kimseye hakaret etmeyin üzülen siz olursunuz sonunda.
Allah Allah, ne o kız amcan Vezirköprü belediye başkanı mıBen ağlamam merak etme
KomikAllah Allah, ne o kız amcan Vezirköprü belediye başkanı mı?
Senin kadar değil
Niye tehdit edeceğim ben sizi?Hayırdır üzülen siz olursunuz falan beni mi tehtid ediyorsunuz burda herkes durduk yere bana sarsın bnden de cevabını alınca üzülen ben mi oluyorum
Hmm doğru olabilir çünkü insnalara saldırıp saldırıp en sonunda ağzından çirkin bir sözü alıp mahkemeye vermek ordan tazminat talep etmek moda oldu dimi evet neden düşünmedim böyle beleşçi tipleri çok var demi burdaNiye tehdit edeceğim ben sizi?
Sadece uyardım,haddinizi aşan ,cirkin kelimeler kullanıyorsunuz insanlara,biri sizi mahkemeye verip süründürür sonra pisman olursunuz diye söyledim.
Siz buraya isimsiz yazınca bulunamayacağınızı sanıyorsunuz sanırım ama bulurlar bilin istedim.
Size saranda yok,fikirlerini söylüyorlar. Küfür olmadan,hakaret etmeden,sizin aksinize.
O zaman ağzına, diline sahip olda, kombin paranı buradaki beleşçi tiplere kaptırmaHmm doğru olabilir çünkü insnalara saldırıp saldırıp en sonunda ağzından çirkin bir sözü alıp mahkemeye vermek ordan tazminat talep etmek moda oldu dimi evet neden düşünmedim böyle beleşçi tipleri çok var demi burda
O zaman ağzına, diline sahip olda, kombin paranı buradaki beleşçi tiplere kaptırma.
:))O zaman ağzına, diline sahip olda, kombin paranı buradaki beleşçi tiplere kaptırma.
DiyosunnnnnYetmez ki, asgari avukatlık ücreti 17.900 oldu. Hem ceza dosyasında hem tazminat dosyasında avukat vekalet ücreti 2x17.900. Tatil planı iptal
Laf mı soktunuz siz şimdi buradaki kadınlara?Hmm doğru olabilir çünkü insnalara saldırıp saldırıp en sonunda ağzından çirkin bir sözü alıp mahkemeye vermek ordan tazminat talep etmek moda oldu dimi evet neden düşünmedim böyle beleşçi tipleri çok var demi burda
Bana etmeyene bn niye durduk yere edeyim anlamadımLaf mı soktunuz siz şimdi buradaki kadınlara?
Bakın senelerdir buradayım,binlerce yorum yaptım kimseye hakaret etmedim,tabi ki fikir ayrılıklarımız oldu,anlaşamadık yeri geldi tartıştık ama hakaret etmedim ben,bana eden olursa şayet ben o insanla muhattap olmamayı seçerim ,tepemi attırırsa mahkemeye de veririm,üşenmem uğraşırım da.
İnsanız konuşarak fikirlerimizi, kendi doğrularımızı savunabiliyoruz pekala.
Size de tavsiye ederim.