- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.694
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
He ben de onu diyorum. Senin neyine üç kuruş maaşla tatil matil alışveriş.Asgari ücret maas alıyor dolmuşla işe gidiyor ticket le karnını doyuruyor Burda hava atıyor hasbam :)))
Siz öyle yaptınız galiba Snra ne oldu eşiniz mi boşadi:)) bundan mı bu kıskanc tavırlar kocam Sağolsun bu derdimi bilse 50 binde verir
O işlerle kocMm ilgileniyor tatlımBaşlığa istinaden: ben olsam varoş ve sonradan görme gibi davranmak yerine gideceğim şehirlerin gezilecek mekanlarını ve kültürlerini öğrenmeye çalışırım.
Evleniyorum seni evime alıyorum deyip iki ayda boşanmak istediğin kocan mı 50 bin verirSiz öyle yaptınız galiba Snra ne oldu eşiniz mi boşadi:)) bundan mı bu kıskanc tavırlar kocam Sağolsun bu derdimi bilse 50 binde verir
Amaa bn senden bahsetmiştm tatlımHe ben de onu diyorum. Senin neyine üç kuruş maaşla tatil matil alışveriş.
Aramızda para toplayıp kıyafet sponsoru olalım mı sana
O derenin altından çok sular aktıEvleniyorum seni evime alıyorum deyip iki ayda boşanmak istediğin kocan mı 50 bin verir
Ablacım açtığınız konular uzay boşluğunda yok oluyor sanıyorsunuz azıcık tutarlı sallayın gözünüzü seveyim.
Evleniyorum seni evime alıyorum deyip iki ayda boşanmak istediğin kocan mı 50 bin verir
Ablacım açtığınız konular uzay boşluğunda yok oluyor sanıyorsunuz azıcık tutarlı sallayın gözünüzü seveyim.
Hahaha aynen aynen atsanaa versene varsa tabiAblacım dilenci değilim ama bi kombin parası atar mısın demediği kaldı bir tek
İnşallah kız 11 yıl sevgililikten sonra boşanma mutlu ol tabi.O derenin altından çok sular aktı
Derenin altından hangi fizik kuralıyla su aktı?O derenin altından çok sular aktı
Dp 10 binlik bütçe versiyonu konuştuYaa görüyorum ki ben battım sizeee varoş çok Burda ağzı açlıktan kokar aile evinde yaşar eşinden boşanmış iş güç yok belliki komşudan İnternete bağlanmış boş vakit cokk sallıyor burda neyse çalısyorm vaktim yok kıyafet bakmam lazımmmm
Azıcık damarınıza basılınca, nasıl da çıkıyor karakteriniz ortaya.Salak salak yorum yapıyorsun mutsuz musun ezik
Dp 10 binlik bütçe versiyonu konuştu
Mutlaka böyle bir şey çıkar böyle konuların altındanEvleniyorum seni evime alıyorum deyip iki ayda boşanmak istediğin kocan mı 50 bin verir
Hangi beyinle bu espriyi anlasın kiDerenin altından hangi fizik kuralıyla su aktı?
Kıyafet alacağına biraz kendini geliştir, yazım kurallarından bile haberin yok.Gelmişsin burada millete sallıyorsun.Salak malak yazıyorsun bir şeyler ama sonra mahkeme salonlarında çok ağlarsın,haberin olsun.Yaa görüyorum ki ben battım sizeee varoş çok Burda ağzı açlıktan kokar aile evinde yaşar eşinden boşanmış iş güç yok belliki komşudan İnternete bağlanmış boş vakit cokk sallıyor burda neyse çalısyorm vaktim yok kıyafet bakmam lazımmmm