Siz olsanız ne yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana ciddili yorum yapacağım.

Bence şu an 10 bin harcama. Tatile olan kiyafetlerinle git bi kot 2 kazak bi sirt cantasi. Tatilin tadını cikar. Foto cekicem diye strese girme.

Sonra madem tarzini yenilemek istiyorsun. Dolabını gözden gecir bir bak neyin var neyin yok içine sinmeyen şeyleri ayır giyilecek durumdakileri belediyelerin kıyafet kutuları oluyor ona at.

Sonra kafanda tarzını belirle sana ne yakışıyor ne güzel gider youtubeda vs böyle videolar izle. Almak istedigin şeylerin bi listesini cikar. Sonra alışveriş uygulamalarından indirimleri takip ederek bir de kumaşın kaliteli olmasına dikkat ederek eksiklerini yavaş yavaş tamamla. Kapsül gardırop kavramına biraz bakabilirsin. En fazla 1 senede bu yöntemle güzel bi gardrobun olur. Tabi kıyafetlere iyi bakmak uygun programla yikamak ütülü giyinmek filan da önemli. Bir parça alırken hemen bunu neyle giyerim diye düşünmek lazım.

Yoksa şu an 10 bin harcayıp bir dolu kırmızı yeşil noelli kıyafet alıp bir daha onları giyemeyeceksin bile. Yine sırf moda diye ziyan olmuş bi para olacak.
Bakalim bizde kapsül parçalar aliriz

Hmm doğru olabilir çünkü insnalara saldırıp saldırıp en sonunda ağzından çirkin bir sözü alıp mahkemeye vermek ordan tazminat talep etmek moda oldu dimi evet neden düşünmedim böyle beleşçi tipleri çok var demi burda
Almak istediğim bir çanta vardı. Sen mi alsan acaba bana tazminatla 😂

Takılma canım sen onlara, seninle dalga geçenler temsili:
IMG_6340.jpeg

Benim şahsına etitigim hakaret oldu mu?? Ayrıca siz burdaki diğer kadınların avukatı flaan misiniz ayan beyan ortada benim de onlarında yazdıkları neyi kimi savunuyorsunuz
Ettiniz gayet şahsa hakaret.
Gidip silip gelmediyseniz duruyor bir kaç sayfa arkada.
Avukat değilim ama seviye yerlerde olsun istemiyorum. Ben kişileri savunmuyorum şu an,sizin seviyesiz yorumlarınızdan dem vuruyorum.
Burası bir kadın platformu,küfür,hakaret görmek istemiyorum ben de bir kadın olarak. Bunu savunuyorum ,gayette hakkım. Mecburmuyum ben bu sevimsiz ,seviyesiz tabirleri okumaya?
Madem üyesiniz,bir zahmet kuralları okuyup öyle yazın.

Ettiniz gayet şahsa hakaret.
Gidip silip gelmediyseniz duruyor bir kaç sayfa arkada.
Avukat değilim ama seviye yerlerde olsun istemiyorum. Ben kişileri savunmuyorum şu an,sizin seviyesiz yorumlarınızdan dem vuruyorum.
Burası bir kadın platformu,küfür,hakaret görmek istemiyorum ben de bir kadın olarak. Bunu savunuyorum ,gayette hakkım. Mecburmuyum ben bu sevimsiz ,seviyesiz tabirleri okumaya?
Madem üyesiniz,bir zahmet kuralları okuyup öyle yazın.
O zaman diğerine de söyleyin konumu oraya buraya çekip kendilerince eğlenmesinler bir zahmet oldu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X