Siz olsanız ne yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçem kısıtlı olsa tatile çıkmam :) vee senin gibileri cebimden çıkarırım getirsene 10 bin versene borc cebinde 5 kurus yoktur burda eğlendiğini sanıyorsun ezik seni

Bütçem kısıtlı olsa tatile çıkmam :) vee senin gibileri cebimden çıkarırım getirsene 10 bin versene borc cebinde 5 kurus yoktur burda eğlendiğini sanıyorsun ezik seni

Bütçeniz kısıtlı olmasa hem 10 günlük tatil yapabilirsiniz hem istediğiniz alışverişi. O da 10 binle sınırlı olmazdı zaten.
Şov için 10 günlük tatili 2 güne indirmek hem bütçesizlik hem vizyonsuzluk.

Böyle güzel insanlarda varr
Bak bide ben trendyolmilla ürünlerini çok beğeniyorum sezon sonlarında çok iyi indirimler yapıyorlar o zaman stok yaparım genelde seçerken de aramaya trendyolmilla yazıyorum ve sonra katagoriden sırayla etek ceket ne istiyorsam seçip sıralamadan en uygun fiyat yapıyorum bedenimi seçiyorum bazen tek beden kalan çok uyguna aldığım şeyler oluyor tabi yorumlar da önemli bakmadan almamak lazım böyle de yapabilirsin önemli olan güzel kombinlemek ve yakıştırmak bence

Aynen öyle canım çok sağol

Böyle güzel insanlarda varr
Şunu da eklemek istiyorum burda her yaş grubundan her statüden her kafadan insan var herkesin seni anlamasını bekleme sana burda 30 yaşındaki de yorum yapıyor 50 yaşındaki de yada gördüğünü gözü götürmeyen yani bilemezsin ve kadın kadının ne yazıkki çoğu zaman düşmanı oluyor. Kırıcı konuşmayı alay etmeyi hüner sanıyorlar. Yapılan yorumlara kulak asma cevap vermeyince kapanır zaten.

Iban atayım da birazda sen destek çık madem 10 bin para değil bin atsan da yeterli

Ahahahha ben niye size para atayım?
Bunun için buradan başka platformları kullanmalısınız. Kendinizi zorlayıp 10 binden fazla bütçe ayırarak her güne 8 kombin yapıp kocişinizle çok mutlu numarası yaptığınız paylaşımlar yaparsanız siz de size para atacak kerizler bulursunuz elbet bir gün
Hem sonraki tatiller de bedavaya gelir belki

Evet her konumda böyle salak tipler çıkıyor zaten herhlde normal hayatlarında aşırı mutsuzlar artık ispata gerek bile duymuyorm bariz belli ediyorlar kendilerini

Siz öyle yaptınız galiba Snra ne oldu eşiniz mi boşadi:)) bundan mı bu kıskanc tavırlar kocam Sağolsun bu derdimi bilse 50 binde verir

İllaki farklı kombin ısrarınız varsa sizde marka almayıverin. Klasik günlük giyilebilecek epey bir alternatifler var.
Bütçeniz belli. Bu bütçenin tamamı olmasa bile 4/3 zaten tatil yerlerinde harcanıyor (kendimden biliyorum)
Kaldı ki ; 10 gün içerisinde farklı gezilecek 5 şehirden bahsediyorsunuz.
Elinizde ayırdığınız para zaten anca yetecek gibi gözüküyor.
Veya siz en iyisi 4 şehiri eleyin. Aralarından bir tanesini seçin.
O zaman kendinizi yeniden kombinlere boğar orada rahat rahat gezersiniz ))

Selamlar geçen yıl yazın mersine gittik eşimle ilk tatilimizdi . Ben Biraz evdekilerden götürdüm. Bir iki üç parca yeni aldım . Zaten 5 günlük gittik tam yetti. Siz eğer yeni alacaksanız alabildiğiniz kadar alın . Duruma göre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…