Siz olsanız ne yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım şuan düşüp bayılcam böyle yorum böyle naif fikirler cidden çok şaşkınım

Başlıkları açarken daha açıklayıcı olsaniz. Siz olsanız naparsiniz? Hangi konuda? Hersey olabilir. Tatile gideceğim, kıyafet konusunda yardım olabilir mesela.

Bence hiç boşu boşuna tatile gitmeyin. 10 bin liranın üstüne tatilde harcayacağınız parayı da koyun. Sonra o paranın tamamıyla kıyafet alın. Sonra bir fotoğrafçıya gidin. Hani böyle arkada görsel değiştiriyorlar ya. Bohem bir elbiseyle Mısır piramitleri, romantik bir elbiseyle Eyfel kulesi, plaj kombiniyle Maldivler...Böyle 10-15 tane fotoğraf çekilirseniz işlem tamam. Zaten büyüklerimiz ne demiş: Yediğin içtiğin gördüğün senin olsun, ne giydin bana onu anlat

Fotoğrafçıya da para vermesinler nerden baksan bir kombin parası da o alır. Fotoşokla kendileri hallederler evde.

Hmm isterseniz fikrinizi kendinizde uygulayabilirsiniz

Miss ben de seni görmüşken sorayım
Berlin de yılbaşında ne giyeyim
Çok soğuk olur mu
Havaalanından merkeze nasıl gidiliyor biliyo musun

Oluyor kız, tam şimdi hava gündüz 8-9 derece herkes kabanla, şapkayla ... gündüz gezersiniz, duruma göre 1 ince kazak, 1 kalın kazak, 1 de kışlık gömleğin mutlaka olsun. Kalın kaban getir.

Nerde kalıcaksınız, yeni havaalanı anasının örekesinde bir yer ama Charlottenburg tarafıysa taksi az yazabilir diye düşünüyorum taksi parası hesaplayan siteden bir hesaplatın. Toplu taşıma isterseniz 2 tane tren vardı yanlış hatırlamıyorsam Alexanderplatzda duruyor biri her yere ordan vınlarsınız

Berlin brandenburg havalimanı
İnsallah anasının örekesinfe olan değildir
Toplu taşımayla gideriz dedik ama
Uzaksa araba kiralamakta mantıklı
Otelin yeri alexanderplatza yakın diye biliyorum
Tam adresini bilgisayara geçince bakayım
Çok tesekkür ederim şimdiden

Diğer havaalanlari kapatıldı tek havaalanı var o da bu hereke alanı

Havaalanına indikten sonra tren işareti/s-bahn oklarını takip edin, tren durağı alt katta bir yerde. Bileti gitmeden appten alabilirsin8z veya durakta makinede Alexanderplatza basın bileti kapın Tren de kötü değilmiş 43dk:

Eklentiler

• Screenshot_20231111-182107_Maps.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 26
Uygulayamam. Çünkü benim için seyahat = her güne ayrı kıyafet kombini değil. Tatile gidince "like" değil, anı biriktiriyorum.
He birde like meselesi var arkadaşım benim bir tane sosyal medya hesabım yok kim gorcekte like atcak insanları kendi kafanızda bi yerlere oturtup ona göre yargılamayı kesin isterseniz

Ay ne duyar kastın be ablacım

Harikasın çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…