- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Allahım şuan düşüp bayılcam böyle yorum böyle naif fikirler cidden çok şaşkınımHangi iller olacak? Sonbaharda en iyi kombin kiremit tonlarında sweat, tayt, trençkot gibi kombinler oluyor. İki sweat iki pantolon birde sevdiğiniz bir elbiseyle üç dört günü kurtarırsınız. Güzel bir şal, ceket ve şapka üçlüsü de kurtarıcı parçalar. Ne güzel tatil şansınız var lütfen tadını çıkarın
Ben böyleyim
Nesini anlamadınz mesela konu gayet açıktaBaşlıkları açarken daha açıklayıcı olsaniz. Siz olsanız naparsiniz? Hangi konuda? Hersey olabilir. Tatile gideceğim, kıyafet konusunda yardım olabilir mesela.
Duvarın oraya dıyeyım o zamanBerlin merkeze mi, caminin ordan geçen minibüslere binerseniz meydanda inecem derseniz götürürler
Fotoğrafçıya da para vermesinler nerden baksan bir kombin parası da o alır. Fotoşokla kendileri hallederler evde.Bence hiç boşu boşuna tatile gitmeyin. 10 bin liranın üstüne tatilde harcayacağınız parayı da koyun. Sonra o paranın tamamıyla kıyafet alın. Sonra bir fotoğrafçıya gidin. Hani böyle arkada görsel değiştiriyorlar ya. Bohem bir elbiseyle Mısır piramitleri, romantik bir elbiseyle Eyfel kulesi, plaj kombiniyle Maldivler...Böyle 10-15 tane fotoğraf çekilirseniz işlem tamam. Zaten büyüklerimiz ne demiş: Yediğin içtiğin gördüğün senin olsun, ne giydin bana onu anlat
Hmm isterseniz fikrinizi kendinizde uygulayabilirsinizBence hiç boşu boşuna tatile gitmeyin. 10 bin liranın üstüne tatilde harcayacağınız parayı da koyun. Sonra o paranın tamamıyla kıyafet alın. Sonra bir fotoğrafçıya gidin. Hani böyle arkada görsel değiştiriyorlar ya. Bohem bir elbiseyle Mısır piramitleri, romantik bir elbiseyle Eyfel kulesi, plaj kombiniyle Maldivler...Böyle 10-15 tane fotoğraf çekilirseniz işlem tamam. Zaten büyüklerimiz ne demiş: Yediğin içtiğin gördüğün senin olsun, ne giydin bana onu anlat
Hayır onu demek istemedim. Konu başlığıniz çok genel. Konunuzdan bağımsız. Sağlıkmi sorununuz eşle alakalimi ismi çocukmu herşey olabilir. Başka konu açarken bilginiz olsun die diyorum, daha rahat yardımcı olabilir insanlar.Nesini anlamadınz mesela konu gayet açıkta
Miss ben de seni görmüşken sorayım
Berlin de yılbaşında ne giyeyim
Çok soğuk olur mu
Havaalanından merkeze nasıl gidiliyor biliyo musun
Sorun orda yardımcı olan yok maksat dalga geçmek absürt yorumlar yapmakHayır onu demek istemedim. Konu başlığıniz çok genel. Konunuzdan bağımsız. Sağlıkmi sorununuz eşle alakalimi ismi çocukmu herşey olabilir. Başka konu açarken bilginiz olsun die diyorum, daha rahat yardımcı olabilir insanlar.
Hmm isterseniz fikrinizi kendinizde uygulayabilirsiniz
Berlin brandenburg havalimanıOluyor kız, tam şimdi hava gündüz 8-9 derece herkes kabanla, şapkayla ... gündüz gezersiniz, duruma göre 1 ince kazak, 1 kalın kazak, 1 de kışlık gömleğin mutlaka olsun. Kalın kaban getir.
Nerde kalıcaksınız, yeni havaalanı anasının örekesinde bir yer ama Charlottenburg tarafıysa taksi az yazabilir diye düşünüyorum taksi parası hesaplayan siteden bir hesaplatın. Toplu taşıma isterseniz 2 tane tren vardı yanlış hatırlamıyorsam Alexanderplatzda duruyor biri her yere ordan vınlarsınız
Ben de onu diyecektim evde varsa evdekilerle halledin. O parayı da gittiğiniz yerlerdeki lezzetleri yiyip içmekle harcayın. Sosyal medya için hep bu algılar maalesef. Her fotoya yeni kıyafet ihtiyacı
Aynen öyle :))
Siz.Hava olduğunu kim söyledi size
Belki başlığı alakalı acsaydnz sadece modayla ilgili olanlar gelirdi böyle herkes dolusmusturSorun orda yardımcı olan yok maksat dalga geçmek absürt yorumlar yapmak
Olsaydı 10binle kısıtlı olmazdıVarki alıyoruz
Tmm sen 10 günlük tatile 100 bin Harca en zengin sensin oldu mu:))) bn fakirim bakOlsaydı 10binle kısıtlı olmazdı
Berlin brandenburg havalimanı
İnsallah anasının örekesinfe olan değildir
Toplu taşımayla gideriz dedik ama
Uzaksa araba kiralamakta mantıklı
Otelin yeri alexanderplatza yakın diye biliyorum
Tam adresini bilgisayara geçince bakayım
Çok tesekkür ederim şimdiden
He birde like meselesi var arkadaşım benim bir tane sosyal medya hesabım yok kim gorcekte like atcak insanları kendi kafanızda bi yerlere oturtup ona göre yargılamayı kesin istersenizUygulayamam. Çünkü benim için seyahat = her güne ayrı kıyafet kombini değil. Tatile gidince "like" değil, anı biriktiriyorum.
Ay ne duyar kastın be ablacımŞunu da eklemek istiyorum burda her yaş grubundan her statüden her kafadan insan var herkesin seni anlamasını bekleme sana burda 30 yaşındaki de yorum yapıyor 50 yaşındaki de yada gördüğünü gözü götürmeyen yani bilemezsin ve kadın kadının ne yazıkki çoğu zaman düşmanı oluyor. Kırıcı konuşmayı alay etmeyi hüner sanıyorlar. Yapılan yorumlara kulak asma cevap vermeyince kapanır zaten.
Harikasın çok teşekkür ederimDiğer havaalanlari kapatıldı tek havaalanı var o da bu hereke alanı
Havaalanına indikten sonra tren işareti/s-bahn oklarını takip edin, tren durağı alt katta bir yerde. Bileti gitmeden appten alabilirsin8z veya durakta makinede Alexanderplatza basın bileti kapınTren de kötü değilmiş 43dk: