- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Bakalim bizde kapsül parçalar alirizSana ciddili yorum yapacağım.
Bence şu an 10 bin harcama. Tatile olan kiyafetlerinle git bi kot 2 kazak bi sirt cantasi. Tatilin tadını cikar. Foto cekicem diye strese girme.
Sonra madem tarzini yenilemek istiyorsun. Dolabını gözden gecir bir bak neyin var neyin yok içine sinmeyen şeyleri ayır giyilecek durumdakileri belediyelerin kıyafet kutuları oluyor ona at.
Sonra kafanda tarzını belirle sana ne yakışıyor ne güzel gider youtubeda vs böyle videolar izle. Almak istedigin şeylerin bi listesini cikar. Sonra alışveriş uygulamalarından indirimleri takip ederek bir de kumaşın kaliteli olmasına dikkat ederek eksiklerini yavaş yavaş tamamla. Kapsül gardırop kavramına biraz bakabilirsin. En fazla 1 senede bu yöntemle güzel bi gardrobun olur. Tabi kıyafetlere iyi bakmak uygun programla yikamak ütülü giyinmek filan da önemli. Bir parça alırken hemen bunu neyle giyerim diye düşünmek lazım.
Yoksa şu an 10 bin harcayıp bir dolu kırmızı yeşil noelli kıyafet alıp bir daha onları giyemeyeceksin bile. Yine sırf moda diye ziyan olmuş bi para olacak.
Size edilen bir hakaret oldu mu?Bana etmeyene bn niye durduk yere edeyim anlamadım
Benim şahsına etitigim hakaret oldu mu?? Ayrıca siz burdaki diğer kadınların avukatı flaan misiniz ayan beyan ortada benim de onlarında yazdıkları neyi kimi savunuyorsunuzSize edilen bir hakaret oldu mu?
Almak istediğim bir çanta vardı. Sen mi alsan acaba bana tazminatlaHmm doğru olabilir çünkü insnalara saldırıp saldırıp en sonunda ağzından çirkin bir sözü alıp mahkemeye vermek ordan tazminat talep etmek moda oldu dimi evet neden düşünmedim böyle beleşçi tipleri çok var demi burda
Takılma canım sen onlara, seninle dalga geçenler temsili:
:))) ben demiyorum boşuna git kendine don al diye hhahajaTakılma canım sen onlara, seninle dalga geçenler temsili:
Eki Görüntüle 3333451
Seni tiye almıyorum ki çanta alayımAlmak istediğim bir çanta vardı. Sen mi alsan acaba bana tazminatla
Ettiniz gayet şahsa hakaret.Benim şahsına etitigim hakaret oldu mu?? Ayrıca siz burdaki diğer kadınların avukatı flaan misiniz ayan beyan ortada benim de onlarında yazdıkları neyi kimi savunuyorsunuz
Aldırırlar gülüm, aldırırlar canımSeni tiye almıyorum ki çanta alayım(
O zaman diğerine de söyleyin konumu oraya buraya çekip kendilerince eğlenmesinler bir zahmet oldu muEttiniz gayet şahsa hakaret.
Gidip silip gelmediyseniz duruyor bir kaç sayfa arkada.
Avukat değilim ama seviye yerlerde olsun istemiyorum. Ben kişileri savunmuyorum şu an,sizin seviyesiz yorumlarınızdan dem vuruyorum.
Burası bir kadın platformu,küfür,hakaret görmek istemiyorum ben de bir kadın olarak. Bunu savunuyorum ,gayette hakkım. Mecburmuyum ben bu sevimsiz ,seviyesiz tabirleri okumaya?
Madem üyesiniz,bir zahmet kuralları okuyup öyle yazın.
Salak salak yorum yapıyorsun mutsuz musun ezik
Kitap ihtiyacını ikinci sıraya al. Belli ki önce vitamin takviye falan bir şeylere ihtiyaç var. Hafıza gidiyor gibi.Benim şahsına etitigim hakaret oldu mu?? Ayrıca siz burdaki diğer kadınların avukatı flaan misiniz ayan beyan ortada benim de onlarında yazdıkları neyi kimi savunuyorsunuz
Çok aldırdın galibaa ona bunaAldırırlar gülüm, aldırırlar canım
Ezikse bn ne yapabilirimKitap ihtiyacını ikinci sıraya al. Belli ki önce vitamin takviye falan bir şeylere ihtiyaç var. Hafıza gidiyor gibi.
Şimdi onlar da sana ağzına geleni saysa sonra da "öyleyse ben ne yapayım" dese mesela olur mu?Ezikse bn ne yapabilirim
EvetÇok aldırdın galibaa ona buna
Tam sensin sizsiniz zeytinyağı misaliŞimdi onlar da sana ağzına geleni saysa sonra da "öyleyse ben ne yapayım" dese mesela olur mu?
Olmaz.
Onlar kurallara gayet hakimler ki sizden başka hakaret,küfür eden olmamış. Size sizin tarzınızda cevap verende olmamış ne güzel.O zaman diğerine de söyleyin konumu oraya buraya çekip kendilerince eğlenmesinler bir zahmet oldu mu
Sizde tavsiye vere vere öldünüz :))))Onlar kurallara gayet hakimler ki sizden başka hakaret,küfür eden olmamış. Size sizin tarzınızda cevap verende olmamış ne güzel.
Size de tavsiye ederim.
Kimseye hakaret edemezsin arkadaşım neyini anlamıyorsun. Mune konunu kapatır elbet seni banlayıp kapatacak merak etme. Hakaret ettiğin kişilerin dava açmadığına sadece banla yırttığına şükredersin.Tam sensin sizsiniz zeytinyağı misali