- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Ne alaka ki hiç mi evde kıyafetiniz yok illa yeni olması şart miHerkese slm önümüzdeki ay bir tatil planımız var 10 günlük bu 10 gün içinde 5 farklı ili gezmiş olacağız 10 bin TL bütçe ayırdım eşim ve kendi kıyafetlerm için ama hersey ateş pahası 10 bine kaç parça bişey alınabilir ki bir aklım bu 5 şehirden vazgeç 2 günlük farklı bir yerde tatil yap diyor diğer aklım da git diyor ama 10 bine kaç kazak kaç gömlek alcm ki siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız uzun tatil mi kısa mi
Herkese slm önümüzdeki ay bir tatil planımız var 10 günlük bu 10 gün içinde 5 farklı ili gezmiş olacağız 10 bin TL bütçe ayırdım eşim ve kendi kıyafetlerm için ama hersey ateş pahası 10 bine kaç parça bişey alınabilir ki bir aklım bu 5 şehirden vazgeç 2 günlük farklı bir yerde tatil yap diyor diğer aklım da git diyor ama 10 bine kaç kazak kaç gömlek alcm ki siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız uzun tatil mi kısa mi
Evet ben şehir dışına çıkarken genelde yeni kombinler yapardım ama eskiden ekonomi böyle değilkenNe alaka ki hiç mi evde kıyafetiniz yok illa yeni olması şart mi
Yaz kış ayrı ayrı evet genelde çok tatile gitmem zatenHer tatil için yeni bir gardrop mu oluşturuyorsunuz kendinize?
Tatile gitmediğiniz sürece çıplak mı geziyorsunuz?Herkese slm önümüzdeki ay bir tatil planımız var 10 günlük bu 10 gün içinde 5 farklı ili gezmiş olacağız 10 bin TL bütçe ayırdım eşim ve kendi kıyafetlerm için ama hersey ateş pahası 10 bine kaç parça bişey alınabilir ki bir aklım bu 5 şehirden vazgeç 2 günlük farklı bir yerde tatil yap diyor diğer aklım da git diyor ama 10 bine kaç kazak kaç gömlek alcm ki siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız uzun tatil mi kısa mi
Biraz özel olsn istiyorm eşimle ilk tatilimiz balayından snraNe alaka ki hiç mi evde kıyafetiniz yok illa yeni olması şart mi
:))Tatile gitmediğiniz sürece çıplak mı geziyorsunuz?
Karışık ama ağırlık tatilTatil için mi kıyafet alışverişi yapıyorsunuz yoksa ihtiyacınız oldugu için mi?
Eskiden öyleyse şimdi ki şartlara uyun ayrıca 10000 de kötü para değil uygun markalar tercih ederseniz baya bişey alınır çok saçma değil mi kıyafet alamıyorum diye tatil planı degiştirmek bu tatilde yeni kıyafet giymeseniz vs tat alamayacak mısınız kıyafet ile tatil ilişkisi bişe yok yaniEvet ben şehir dışına çıkarken genelde yeni kombinler yapardım ama eskiden ekonomi böyle değilken
Aynen öyle :))Ben de onu diyecektim evde varsa evdekilerle halledin. O parayı da gittiğiniz yerlerdeki lezzetleri yiyip içmekle harcayın. Sosyal medya için hep bu algılar maalesef. Her fotoya yeni kıyafet ihtiyacı
Yaaa ne özeli, koyun oradan iki kot, üç kazak yeter.İnstagram fenemonleri gibi her güne ayrı kombin oluşturacağız diye tatilin keyfini kaçırmaya ne gerek var?Biraz özel olsn istiyorm eşimle ilk tatilimiz balayından snra
Hep aynı kıyafet giymiş derler amaaBir kot, 2 kazakla 10 sehir gezilir,
Anlamadim konuyu galiba.
Evdekiler İçime sinmiyorHer güne farklı yeni bir kombin şartı mı var anlamadım ki? Evdekilerden götürün?