Çok zor bir ikilem ya ciddenAy bende bilemedim valla
Peygamberimiz evlenecek olan birine evleneceği kişi için gözüne baktın mı diye sormuş. Yani ruhumuza hitap ettiği kadar kadar gözümüze hitap etmesi de önemli
Ben erkekte boya önem verirdim. Eşim uzun değil Sorun etmezdim ama ister istemez keşke uzun olsa diye düşündüğüm de olurdu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz olsanız ne yapardınız?
- Konu Sahibi ecossu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #derdimvar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Etrafımda vasat tipler olduğu için kıskançlık ve dedikodu eksik olmuyor. Muhatap olduğum kesim değil de maruz kaldığım kişilersizin niye bu kadar düşmanınız var ve neden çekemiyorlar ben buraya takıldım
- 16 Aralık 2020
- 3.907
- 7.839
- 108
kırmak istemem de ben de böyle herkes beni kıskanıyor, herkes beni konuşuyor tavrında olan kişilerin genelde en kıskanılmayan kişiler olduğunu düşünüyorum ya.Etrafımda vasat tipler olduğu için kıskançlık ve dedikodu eksik olmuyor. Muhatap olduğum kesim değil de maruz kaldığım kişiler
Evet aslında bu da olabilir çünkü onu seviyorum bir burnunu yaptırsa yakışıkli bayağı da hatta böyle de fena değil. Karakterini de seviyorum uyumumuzu da sadece boy konusunu aşamadım. Zengin olmasina gerek yok onun ben böyle de gururla yanındayım onun ama işte...Bence siz de seviyorsunuz ama bu boy olayına takıntı yapmışsınız..bi sürü kısa boylu adamlar mankenlerle beraber...gerçi bu adamlar oldukça zengin
Keşke yaşadıklarımi hiç yaşamamış olsaydım bu tavırları tanımamis olsaydım :)kırmak istemem de ben de böyle herkes beni kıskanıyor, herkes beni konuşuyor tavrında olan kişilerin genelde en kıskanılmayan kişiler olduğunu düşünüyorum ya.
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.718
- 798
Bu nasıl bir bakış açısıdır ya??Dışardan bakan gözlerin imrenmesini istiyorum. Çok düşmanım var hepsini çatlatmak istiyorum.
Kocan kıvanç olsa kim çatlayacak,sanki cok umrundasin insanların...
Ben de nasıl anlıyorlar sevdiklerini bunu anlamıyorum. Yani hislerimi tanimlayamiyorum hiçBir insan duygularından nasıl emin olamıyor hayatım boyunca anlamadım.
Her zaman duygularımdan emindim .
Ya isterim ya istemem.
Hatta ilk buluşmada anlarım
Gerçi benim kafada sağlıklı değil.
Tanımadan etmedeb aşık olup sonra üzülüyorum.
Ama yine de gel git durumları anlamıyorum .
Nerden biliyorsun ?Bu nasıl bir bakış açısıdır ya??
Kocan kıvanç olsa kim çatlayacak,sanki cok umrundasin insanların...
- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.253
- 128
- 34
Ya herkes aşık olamaz olmaz yani.Ben de nasıl anlıyorlar sevdiklerini bunu anlamıyorum. Yani hislerimi tanimlayamiyorum hiç
Net emin değilsen aşık değilsindir zaten.
Bence zaten de aşık falan olmayın.
Kafanız hep karışık olsun erkek milletine bunu hak ediyorlar
- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Çünkü kimse kimseyi o kadar önemsemez, herkesin kendi hayatı . Başkasını en fazla 5 dk düşünür geçersin . Sizi kimse kıskanıyor, kimse düşmanınız değilNerden biliyorsun ?
Gerçekten güzel olabilirsiniz ama bu işlerin tamemen kısmet olduğunu düşünüyorum ben.yani istersem daha tiplisini, daha iyisini bulabilirim lafları bana çok boş geliyor.eee neden bulmadınız o zaman ? Bir şekilde bu ilişki başlamış.demek ki daha iyisi gelmemiş o dönem.madem o kadar iyisiniz hem karakterinize, hem de tipinize uygun biri çıkrdı elbet.bir de uzak ilişkiye kalmişsıniz.Önce bir kendi kendinizi gazlamaktan vazgeçin.konuya gelince yeterince beğenmediğiniz biriyle birlikte olmayın.bir ilişkide taraflardan biri kendini diğerinden üstün görüyorsa o ilişki olmaz.Sevgilim orta tipli,çok kısa boylu,ilk başta beni çok çekmeyen ama zamanla huyu olsun, kültürlü oluşu olsun,zekası başarısı,verdiği değer,eglenmeyi bilmesiyle beni kendine bağlayan birisi. Ben de çevrem tarafından güzel bulunan, başarılı bir kızım. İstediğim çoğu erkeği elde edebilecek biriyim yani sevgilimin daha yakışıklısi, tiplisini. Karakter uyumu olarak bulabilir miyim emin değilim. Sevip sevmediğimi de anlamıyorum bu benim sorunum olabilir. Bugün evlilik konusu açtı ben ise hep zamana bırakmıştim bir gün karar veririm diye. Bu süre içinde çok alıştım ona da. Uzak ilişki yaşıyoruz. Yan yana geldiğimizde bile ilk başta kendime yakıştıramiyorum ama zaman geçirince o kadar mutluyum ki yanından ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben yardım edin lütfen?
- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.465
- 373
Şimdi şöyle olur
Sen bu adamı gönlüne göre biri çıktığı anda bırakırsın. Çok net. O yüzden şimdiden uzatma adamın hakkına girme. Bu işler veballi işler çünkü .
Uzak mesafe olunca günün hoş geçiyor vakit doluyor. Ama hormonlar çekim dediğimiz maalesef çok ilkel taraflarımiz da var. Her huyu güzelle sevgili olamayız. Arkadaşlık kurumu bu yüzden var.
Ne deli adamlar var yanlarında aşık kadınlar ne yapsalar çekiyor. Doğru mu bence o da doğru değil. Ama senin için de yazmıyorum aslında. Karşındaki adam onu gerçekten sevecek birisiyle olmayı hak ediyor.
İleride aynı istek ve heyecanla aynı yatağa girmeyeceksin çünkü adamla. Ama o adam her zaman seninle yatmak isteyecek. Bunları da düşün arzulamadigin adamla huyu güzel diye sevisemiyorsun maalesef.
Bu soruyu soruyorsan adamı da sevmiyorsun dur zaten. İki kere iki dört.
Sen bu adamı gönlüne göre biri çıktığı anda bırakırsın. Çok net. O yüzden şimdiden uzatma adamın hakkına girme. Bu işler veballi işler çünkü .
Uzak mesafe olunca günün hoş geçiyor vakit doluyor. Ama hormonlar çekim dediğimiz maalesef çok ilkel taraflarımiz da var. Her huyu güzelle sevgili olamayız. Arkadaşlık kurumu bu yüzden var.
Ne deli adamlar var yanlarında aşık kadınlar ne yapsalar çekiyor. Doğru mu bence o da doğru değil. Ama senin için de yazmıyorum aslında. Karşındaki adam onu gerçekten sevecek birisiyle olmayı hak ediyor.
İleride aynı istek ve heyecanla aynı yatağa girmeyeceksin çünkü adamla. Ama o adam her zaman seninle yatmak isteyecek. Bunları da düşün arzulamadigin adamla huyu güzel diye sevisemiyorsun maalesef.
Bu soruyu soruyorsan adamı da sevmiyorsun dur zaten. İki kere iki dört.
Konu sahibi bu arada 1.60 boyla mı kendini beyefendiden daha üstün görüyormuş .bu arada çevre neresini uyumsuz buluyor ki bu durumun? Bence çevre konu sahibini gereksiz gazlamış.ikimiz de kisayız rahat edemiyorum dese tamam da beni yanına yakiştıramıyorlar diyor.şaka gibi bir konu.basbaya hava atacak birini istiyor ufacık boyuyla.eee ne yapalım biz de manken gibi kadınlar olmak istiyorduk ama gerçeklerden mi kopalım şimdi.adam da kendine bakmadan 1.70 kız mı iatesin şimdi.o da herşeyin farkında kendine göre en iyisi olduğunu düşünüp, kizı baştacı yapıyor.o da şımarmış.özet bu.ben 1.67 yim.benden 5 cm uzun erkeği beğenmemezlik yapamam valla.Kısa boyun dezavantajlarından biri, boy farkı olmayan biriyle beraberken tuzluk biberlik gibi olmak; diğeri boy farkı çooook olan biriyle (1.90 üstü) beraberken evladı gibi durmak Aman uzunum da ondan atıp tutuyorum sanıp linçlemeyin, ben de minyonum :))) bence bu yüzden istemiyorsun. Çünkü iki taraf kısayken de kötü duruyor dışarıdan. Anlayabiliyorum tedirginliğini.
En ideali 1.75-1.80 civarlarıydı benimkilerin çünkü özel günlerde topuklu giymek isteyeceksin ama bu kez de uzun olacaksın ondan.
Özetle, beğenmeyince zor sanki..
Son düzenleme:
anlaşılıyor merak etme.için sevgiyle dolup taşıyor hissediliyor.Ben de nasıl anlıyorlar sevdiklerini bunu anlamıyorum. Yani hislerimi tanimlayamiyorum hiç
Çok değişik bir kafanız var.bence yorum yazmaya değmeuecek bir konu.ergenler gibisiniz.Evet aslında bu da olabilir çünkü onu seviyorum bir burnunu yaptırsa yakışıkli bayağı da hatta böyle de fena değil. Karakterini de seviyorum uyumumuzu da sadece boy konusunu aşamadım. Zengin olmasina gerek yok onun ben böyle de gururla yanındayım onun ama işte...
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Boy meselesi uzun insanların derdi olmamıştır kısa insanların derdi olmuştur hep.
1.75 boyum.
Karşı cinste boyu benden uzun olsun meselesi kriterim hiç olmamıştır.
Eski eşim 1.92 idi(adı üstüne eski eş)
Flörtlerim de 1-90 ve üstü denk geldi,şimdi hayatımda olan kişi 1.70 civarı.
Hiç umrumda değil.Takıntı,kompleks yapmıyorum.
Takıntı yaptığım şeyler karakteri,kalbi,bana iyi davranıp başka insanlara,garsonlara,işçilere,sosyal hayatta çevreye davranışı nasıldır? Ezerek konuşur mu? Saygılı mı?
Hastalıkla sağlıkla güvenebilir miyim?
Gözüm kapalı güvenir miyim?
Eril enerjisi,aurası,kibarlığı,jestleri,bir kadını mutlu etmesi ne boya ne kiloya bakar.
Uzun erkek bulamaz mıydım? Tonla.
Ama ben onu seçtim.Seçimlerimi oluştururken kriterler içinde boy meselesi listede bile değildi.
1.75 boyum.
Takıntı yaptığım şeyler karakteri,kalbi,bana iyi davranıp başka insanlara,garsonlara,işçilere,sosyal hayatta çevreye davranışı nasıldır? Ezerek konuşur mu? Saygılı mı?
Eril enerjisi,aurası,kibarlığı,jestleri,bir kadını mutlu etmesi ne boya ne kiloya bakar.
Ama ben onu seçtim.Seçimlerimi oluştururken kriterler içinde boy meselesi listede bile değildi.
- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.878
- 598
Sevmiyorsun çocuğu, arkasından bu kadar atıp tuttuğun birinin zamanını çalma.Sevgilim orta tipli,çok kısa boylu,ilk başta beni çok çekmeyen ama zamanla huyu olsun, kültürlü oluşu olsun,zekası başarısı,verdiği değer,eglenmeyi bilmesiyle beni kendine bağlayan birisi. Ben de çevrem tarafından güzel bulunan, başarılı bir kızım. İstediğim çoğu erkeği elde edebilecek biriyim yani sevgilimin daha yakışıklısi, tiplisini. Karakter uyumu olarak bulabilir miyim emin değilim. Sevip sevmediğimi de anlamıyorum bu benim sorunum olabilir. Bugün evlilik konusu açtı ben ise hep zamana bırakmıştim bir gün karar veririm diye. Bu süre içinde çok alıştım ona da. Uzak ilişki yaşıyoruz. Yan yana geldiğimizde bile ilk başta kendime yakıştıramiyorum ama zaman geçirince o kadar mutluyum ki yanından ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben yardım edin lütfen?
Bu özgüvenler beni benden alıyor ya.tonlaymiş.eee nasıl tonla bulacaksınız ki.siz mi gidip teklif edeceksiniz ? Ya da neye dayanarak bu kadar özgüvenli olabiliyorsunuz ? Sokakta uzun boylu adamları çevirip sevgili mi yapacaksınız ? Çevremizdeki insan sayısı belli.yaa bir gidin allah aşkına.birşey anlatacaksınız abartılı abartılı ifadeler.sözde destek olacaksıniz.millet burada yokluktan uzak ilişkilere, sanal ilişkilere kalmış.hadi oradan be.özgüvenle sallamayı karıştırmayın.ünlüler bile o kadar bulamıyor.burada böyle aşırı yüksekten uçan birkaç arkadaş var.bunlar için her konu bir ego ve kendini övme malzemesi.şuraya dertleşmek için giriyor millet daha fena sinir olup çıkıyor.evrene olumu mesaj gönderme işinin suyunu çıkartmışsınız.Boy meselesi uzun insanların derdi olmamıştır kısa insanların derdi olmuştur hep.
1.75 boyum.
Son düzenleme:
- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.862
- 73
uzun mesafe ilişkilerine güvenilmez bu arada.Kısayım zaten. Ben uzun boylu birini istiyorum demiyorum ki, göze batmasa yeterdi
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Siz iyi misiniz?Yazımı nasıl bir kafayla okudunuz acaba çok merak ediyorum.Bu özgüvenler beni benden alıyor ya.tonlaymiş.eee nasıl tonla bulacaksınız ki.siz mi gidip teklif edeceksiniz ? Ya da neye dayanarak bu kadar özgüvenli olabiliyorsunuz ? Sokakta uzun boylu adamları çevirip sevgili mi yapacaksınız ? Çevremizdeki insan sayısı belli.yaa bir gidin allah aşkına.birşey anlatacaksınız abartılı abartılı ifadeler.sözde destek olacaksıniz.millet burada yokluktan uzak ilişkilere, sanal ilişkilere kalmış.hadi oradan be.özgüvenle sallamayı karıştırmayın.ünlüler bile o kadar bulamıyor.burada böyle aşırı yüksekten uçan birkaç arkadaş var.bunlar için her konu bir ego ve kendini övme malzemesi.şuraya dertleşmek için giriyor millet daha fena sinir olup çıkıyor.evrene olumu mesaj gönderme işinin suyunu çıkartmışsınız.
Memlekette uzun boylu erkek kıtlığı mı var?Eğer kriter sadece uzun boylu erkek kalan tüm değerleri önemsiz ise bir sürü erkek var evet tonla.
Ama boydan daha önemli kriterler var karakter,davranış,sevgi,aşk gibi. Haberiniz var mı?
Yorumuma önce beğeni atıp sonra gelip kızgın ifade bırakmak da ne bileyim kafanızın karışık olduğunu gösterir.