• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

canım sen de adriana lima değilmişsin ki. normal yurdum kızısın. uzun adam kendi gibi uzun kıza bakar belki. basketçiler voleybolcularla, uzun futbolcular manken ya da manken gibi kızlarla evleniyor. sizinki de size uymuş işte. sizden kısa olsa belki derdim de uymuşsunuz. Ben 174üm 2 kere cok uzun erkek arkım oldu gerisi benden max 4-5 cm uzundu 179 fln. Sizinle aynı durum. Ne yani adamlara sen 179’sun bana göre kısasın deyip bırakmalı mıydım? ne münasebet.

Ayrıca kimsenin tipini elestirmeyin özellikle sevgililerinizin, insanlar tiplerini nasıl degistirsinler? bir de bu boy! kilo da degil. adam nasıl uzatsın?
Ya sanki diyorum ki uzun boylu olsun.Benim uzun boy takıntım olsa ona bakmazdim baştan. Takıntım yok sadece o kadar kısa olduğunu uzaktan anlamamıştım.1.70 1.75 olsa yine sıkıntı yok yani. Ama bu şekilde bir tık gözüme batıyor bilmiyorum ne olacak.

Ayyy herkes kıskanıyor, herkes sizi çocuktan daha fazla görüyor, herkes sizi aldatıyor. Ya gerçekten bu kadar sorun var da siz normal misiniz? Kimsenin sizi kislandigi yoktur ya güldürmeyin kendinize. Belli yaşın altına yorum bile yapmicam artık bu nedir ya.
Kıskançlardan biri olma potansiyeli taşıyan biriyle zaten muhatap olmayı düşünmüyorum.

o sizden zeki olduğu için sizi küçümserken siz de içten içe önce şu tipine bir bak duygusuna kapılıyorsunuz belli ki. açıkçası bu tarz ilişkiler yıpratıcı olur ve gerçek düşünceler evlilikte var olacağı kesin olan kavga ve patlama anlarında ortaya dökülür. bana ilişkinizin geleceği çok parlak gelmedi ama siz bilirsiniz tabi
Olabilir evet bilmiyorum ya tek taraflı değil zaten soru işaretleri eminim ki onun da benden yana vardır. Ama kopamıyoruz da birbirimizden

Valla konu sahibesi sen bu adamı sevmiyorsun, kar zarar hesabı yapmıyorsun bize de hesabı sormaya gelmişsin. İnsan sevince orası öyle burası böyle diye düşünmüyor, sadece mutlu oluyor yaşayıp gidiyor. Boyu kısa ama geriye kalan özellikleri iyi, parası da var yazmışsın dümdüz bize bu olsun mu yoksam daha iyisini ararken elimdekinden olur muyumi buna razı gelir miyim diye soruyorsun. Sen bilirsin ama adam şu kar-zarar tablonu görse emin ol zaten kendi ayrılır

Valla konu sahibesi sen bu adamı sevmiyorsun, kar zarar hesabı yapmıyorsun bize de hesabı sormaya gelmişsin. İnsan sevince orası öyle burası böyle diye düşünmüyor, sadece mutlu oluyor yaşayıp gidiyor. Boyu kısa ama geriye kalan özellikleri iyi, parası da var yazmışsın dümdüz bize bu olsun mu yoksam daha iyisini ararken elimdekinden olur muyumi buna razı gelir miyim diye soruyorsun. Sen bilirsin ama adam şu kar-zarar tablonu görse emin ol zaten kendi ayrılır
adam da onu beğenmiyor. o da kendisini fiziksel olarak üstün gördüğü için içten içe öfkeleniyor

Gerçekte yakışıklı olmaması ve kısa boylu olması sorun değil ama siz öyle görmüyorsanız ve boyu gözünüze batıp bir kusur gibi görünüyorsa büyük sorun bence.. sasece karakterle olcak iş değil bana göre uzun mutlu evlilikler için özellikle. Kimseye gelmese size çekici gelmeli

Ya sanki diyorum ki uzun boylu olsun.Benim uzun boy takıntım olsa ona bakmazdim baştan. Takıntım yok sadece o kadar kısa olduğunu uzaktan anlamamıştım.1.70 1.75 olsa yine sıkıntı yok yani. Ama bu şekilde bir tık gözüme batıyor bilmiyorum ne olacak.
yaw işte siz 170 olsanız sevgiliniz de 175 olurdu… o şekilde düşünün

Sevgilim orta tipli,çok kısa boylu,ilk başta beni çok çekmeyen ama zamanla huyu olsun, kültürlü oluşu olsun,zekası başarısı,verdiği değer,eglenmeyi bilmesiyle beni kendine bağlayan birisi. Ben de çevrem tarafından güzel bulunan, başarılı bir kızım. İstediğim çoğu erkeği elde edebilecek biriyim yani sevgilimin daha yakışıklısi, tiplisini. Karakter uyumu olarak bulabilir miyim emin değilim. Sevip sevmediğimi de anlamıyorum bu benim sorunum olabilir. Bugün evlilik konusu açtı ben ise hep zamana bırakmıştim bir gün karar veririm diye. Bu süre içinde çok alıştım ona da. Uzak ilişki yaşıyoruz. Yan yana geldiğimizde bile ilk başta kendime yakıştıramiyorum ama zaman geçirince o kadar mutluyum ki yanından ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben yardım edin lütfen?
Kendini neden sorgulamiyorsun birsey hissetmesen ne sunarsa sunsun mutlu hissetmezsin o sana karsi senden daha fazla ilgili o kadar ama dis gorunus inanin onemli degil sizde bu haliniz ile kalmicaksiniz emin degilseniz karsi tarafida umutlandrmayin

Bu arada ben de bir cücük-erkek-sevmezim :olamaz: Yani beğenmiyorsam dürüstçe, düzgünce ilişkiye başlamam olur biter ne kendimi ne karşı tarafı kandırırım. Böyle oturup kalem kalem hesap kitap yapmam kimsenin arkasından, istiyorsan istiyorsundur arkadaş istemiyorsan da istemiyorsundur bu kadar hesapla kitapla ilişki olur mu Allah aşkına:KK51:

Onun bu düşüncemi bir an bile bildiğini düşünmek benim içimi o kadar acıtır ki. Elimde değil atamadım bu hissi aylardır. O bana yakışıkli geliyor zaten ama sanırım egom devreye giriyor. Dışardan bakan gözlerin imrenmesini istiyorum. Çok düşmanım var hepsini çatlatmak istiyorum. Kimsenin olmadığı bir dünyamız olsaydı onu bırakmayı bir an düşünmezdim.
Bence adamı azad et

Sevgi dinlendiğim falan yok ya. Cidden şu platforma mantıklı kadınlar var diye üye olup sordum soru değişik değişik kişiler burda da buldu beni. Hem kıskanç insanların varlığını kabul edip hem de kimse sizi kiskanmiyor diye emin emin konuşuyorsunuz. Sizi kimse kiskanmamis diye yaşamadığınizi yaşayan insanları yok sayamazsiniz. Hayatımın her döneminde kıskanç çekemeyen kötülüğümü kendi iyiliğinden daha çok isteyen hemcinslerim oldu. Bunu bir tarafımdan uydurmuyorum yaşadıklarımi ben bilirim ha çok iddia ediyorsaniz öyle bir şey yok diye de siz de onlardan birisiniz.
Evet kiskancim en çok da sizi kiskandim konu sahibi

Öneriniz nedir veya arzunuz? Adam geri mi girsin yeniden mi doğsun? Sizde yeniden doğabilirmisiniz?
Bazı şeyler insanın elinde olmaz saç değil ki farklı kestiresin veya kilo verirsin/alırsın.
Adam da ergen değilse uzamaz artık.
Gerçekten ona karşı aşk/sevgi gibi duygular besleseydiniz boyunun kaç cm olduğu ile ilgilenmezdiniz.Madem sevmiyorsunuz onun da kendinizin de zamanınızı çalmayın.
Belki uzun boylu istediğiniz görselde biri çıkar karşınıza.Adamın da önünü açmış olursunuz onu o olduğu için seven biri çıkar karlısına herkes mutlu olur

Öneriniz nedir veya arzunuz? Adam geri mi girsin yeniden mi doğsun? Sizde yeniden doğabilirmisiniz?
Bazı şeyler insanın elinde olmaz saç değil ki farklı kestiresin veya kilo verirsin/alırsın.
Adam da ergen değilse uzamaz artık.
Gerçekten ona karşı aşk/sevgi gibi duygular besleseydiniz boyunun kaç cm olduğu ile ilgilenmezdiniz.Madem sevmiyorsunuz onun da kendinizin de zamanınızı çalmayın.
Belki uzun boylu istediğiniz görselde biri çıkar karşınıza.Adamın da önünü açmış olursunuz onu o olduğu için seven biri çıkar karlısına herkes mutlu olur
Ya ne saçma sapan düşünceler bunlar ben anlamıyorum ki nasıl kitleye düştüm 😅 arkadaşlar ben sevgilimi kabullenim mi yoksa ayrılım mi diye sordum. Onu nasıl değiştirebilirim demedim ki yani fikir sunarken hiç mi düşünmüyorsunuz iki saniye de olsa. Bu sevgi yani sırf bu yüzden silinecek bir şey değil ki kalpten. Seviyorsan görmezsin diye bir şey de yok gayet göze batabiliyor.

Beş karış boyunuzu mu yoksa sevgilinizin bile beğenmediği zekanızı mi kıskandım acaba. Hmmm. Zor karar.
Sevgilimi boydan vurmami eleştirip aynısını sizin yapmanız tıpkı tipik kıskanç çekemeyen insanlar gibi açık arayip ordan vuran kitleden olduğunuzu ispatladi.

Bu arada ben de bir cücük-erkek-sevmezim :olamaz: Yani beğenmiyorsam dürüstçe, düzgünce ilişkiye başlamam olur biter ne kendimi ne karşı tarafı kandırırım. Böyle oturup kalem kalem hesap kitap yapmam kimsenin arkasından, istiyorsan istiyorsundur arkadaş istemiyorsan da istemiyorsundur bu kadar hesapla kitapla ilişki olur mu Allah aşkına:KK51:
Senin için olmaz benim için olur benim açımdan bakarak cevap verin ya da yorumunuzu ciddiye almıyorum

Kendini neden sorgulamiyorsun birsey hissetmesen ne sunarsa sunsun mutlu hissetmezsin o sana karsi senden daha fazla ilgili o kadar ama dis gorunus inanin onemli degil sizde bu haliniz ile kalmicaksiniz emin degilseniz karsi tarafida umutlandrmayin
Ama emin olabilirim

Gerçekte yakışıklı olmaması ve kısa boylu olması sorun değil ama siz öyle görmüyorsanız ve boyu gözünüze batıp bir kusur gibi görünüyorsa büyük sorun bence.. sasece karakterle olcak iş değil bana göre uzun mutlu evlilikler için özellikle. Kimseye gelmese size çekici gelmeli
Yani evet belki bu açıdan bakıldığında ben sevmiyor da olabilirim. İşte bundan emin olamıyorum ki çok mutluyum bağlandım ona ama kusurları gözüme de çarpıyor ikilemdeyim

Back