Ruh eşim gibi onun yanında istediğim kadar saçmalayabilirim hiç yadirgamaz. İkimiz de memuruz. Benden daha zeki ben hep ikilemde kalan biriyim yol gösterir bana. Doğru kararlar aldırir. Mizah seviyesi çok iyi çok güldürüyor beni. İkizler burcu ama beni çok yormuyor. Aldatmayacagina bu kadar emin olduğum tek erkek. Sadece kısa ve yakışıklı değil o kadar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz olsanız ne yapardınız?
- Konu Sahibi ecossu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #derdimvar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aslında evet ben bu şekilde bile çok kişinin çekemedigini fark ettim. Göze batan bir şey yok ama bilmiyorum keşke biraz daha uzun olsaydı demeden edemiyorumBurda bor komşumuz gayette güzel bir kadın
Kendinden uzun boylu ama çokta yakışıklı olmayan biri ile evlendi herkes evliliklerini çok beğenir
Tabi biraz zenginlikleri de var ama çok deil
- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
- 33
Kısa boyun dezavantajlarından biri, boy farkı olmayan biriyle beraberken tuzluk biberlik gibi olmak; diğeri boy farkı çooook olan biriyle (1.90 üstü) beraberken evladı gibi durmak Aman uzunum da ondan atıp tutuyorum sanıp linçlemeyin, ben de minyonum :))) bence bu yüzden istemiyorsun. Çünkü iki taraf kısayken de kötü duruyor dışarıdan. Anlayabiliyorum tedirginliğini.1.65 boyu benim 1.60 Saydığınız bütün özellikleri taşıyor beni gözleriyle bile aldatmaz asla bu güveni verdi bana.
En ideali 1.75-1.80 civarlarıydı benimkilerin çünkü özel günlerde topuklu giymek isteyeceksin ama bu kez de uzun olacaksın ondan.
Özetle, beğenmeyince zor sanki..
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Kafa yapiniz uyusuyorsa , beraber eglenebiliyorsaniz tıp önemli değilSevgilim orta tipli,çok kısa boylu,ilk başta beni çok çekmeyen ama zamanla huyu olsun, kültürlü oluşu olsun,zekası başarısı,verdiği değer,eglenmeyi bilmesiyle beni kendine bağlayan birisi. Ben de çevrem tarafından güzel bulunan, başarılı bir kızım. İstediğim çoğu erkeği elde edebilecek biriyim yani sevgilimin daha yakışıklısi, tiplisini. Karakter uyumu olarak bulabilir miyim emin değilim. Sevip sevmediğimi de anlamıyorum bu benim sorunum olabilir. Bugün evlilik konusu açtı ben ise hep zamana bırakmıştim bir gün karar veririm diye. Bu süre içinde çok alıştım ona da. Uzak ilişki yaşıyoruz. Yan yana geldiğimizde bile ilk başta kendime yakıştıramiyorum ama zaman geçirince o kadar mutluyum ki yanından ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben yardım edin lütfen?
- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
Ayakkabı içine topuk koyuyorlar 3 cm 5 cm ondan alın kullansinAslında evet ben bu şekilde bile çok kişinin çekemedigini fark ettim. Göze batan bir şey yok ama bilmiyorum keşke biraz daha uzun olsaydı demeden edemiyorum
Nasil ikna edebilirim buna ki ?Ayakkabı içine topuk koyuyorlar 3 cm 5 cm ondan alın kullansin
- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
- 33
Üstat bu ne avantajlı bir büyük konuşmakmış böyle üçgen vücut istemeyip başa gelmesi nedir millet göbekten kıldan buluyor belasınıBenim boyum 153 eşimin 170 annemle aynı boydalar
Boy takıntım olmadı hiç ama vücut takıntım vardı 3 gen vücuttan nefret ederdim eşim üçgen vücut
Aslında ömür geçirebilmek için her şey varmış. Hepsi bir arada olmaz biliyor musun. Bir de aldatmayacağına çok emin olduğum deme derim sürekli. Hem insanoğlu hem de biraz büyük konuşmaya giriyor. Aman diyeyim üzer:) Beni hiç ummadığım vasat altı tipler aldattı hem tip olarak hem de karakter olarak hiç beklemezdim ama 1.98lik, annemin babamın bile bana “bu çocuk sana nasıl baktı” dediği yunan heykelim hiç aldatmadı farklı sebepten ayrıldık:)Ruh eşim gibi onun yanında istediğim kadar saçmalayabilirim hiç yadirgamaz. İkimiz de memuruz. Benden daha zeki ben hep ikilemde kalan biriyim yol gösterir bana. Doğru kararlar aldırir. Mizah seviyesi çok iyi çok güldürüyor beni. İkizler burcu ama beni çok yormuyor. Aldatmayacagina bu kadar emin olduğum tek erkek. Sadece kısa ve yakışıklı değil o kadar
Yüzde yüz emin olmadan olumlu ya da olumsuz karar verme bence
O kadar çok aldatıldım ki artık tek kriterim haline geldi sadakat. Bunu da onda fazlasıyla buldum. Umarım yanıltmaz beni. Biraz daha zamana bırakmaya karar verdim sanırımAslında ömür geçirebilmek için her şey varmış. Hepsi bir arada olmaz biliyor musun. Bir de aldatmayacağına çok emin olduğum deme derim sürekli. Hem insanoğlu hem de biraz büyük konuşmaya giriyor. Aman diyeyim üzer:) Beni hiç ummadığım vasat altı tipler aldattı hem tip olarak hem de karakter olarak hiç beklemezdim ama 1.98lik, annemin babamın bile bana “bu çocuk sana nasıl baktı” dediği yunan heykelim hiç aldatmadı
- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
- 33
Bence en sağlıklısı, şu an ayrılsan pişman olma ihtimalin yüksek. Ama ciddi adım atarsan da pişman olacağını düşünüyorum.O kadar çok aldatıldım ki artık tek kriterim haline geldi sadakat. Bunu da onda fazlasıyla buldum. Umarım yanıltmaz beni. Biraz daha zamana bırakmaya karar verdim sanırım
Çok teşekkür ederim :)Bence en sağlıklısı, şu an ayrılsan pişman olma ihtimalin yüksek. Ama ciddi adım atarsan da pişman olacağını düşünüyorum.
- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
Ah canım kıl tüy benim eşimde de var akasya durağında kıllı döş isterim diye bir kadın vardı eşimle uyurken hep o gelir aklımaÜstat bu ne avantajlı bir büyük konuşmakmış böyle üçgen vücut istemeyip başa gelmesi nedir millet göbekten kıldan buluyor belasını
Aslında ömür geçirebilmek için her şey varmış. Hepsi bir arada olmaz biliyor musun. Bir de aldatmayacağına çok emin olduğum deme derim sürekli. Hem insanoğlu hem de biraz büyük konuşmaya giriyor. Aman diyeyim üzer:) Beni hiç ummadığım vasat altı tipler aldattı hem tip olarak hem de karakter olarak hiç beklemezdim ama 1.98lik, annemin babamın bile bana “bu çocuk sana nasıl baktı” dediği yunan heykelim hiç aldatmadı farklı sebepten ayrıldık:)
Ama büyük konuşmamak lazımmış zayıf kılsız tüysüz de olmuyor ya sıcacık eşim hep isitir beni o yönde
- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
- 33
Ahahahahhahaahahahahhahaha çok kılsız olunca da kötü oluyorlarAh canım kıl tüy benim eşimde de var akasya durağında kıllı döş isterim diye bir kadın vardı eşimle uyurken hep o gelir aklıma
Ama büyük konuşmamak lazımmış zayıf kılsız tüysüz de olmuyor ya sıcacık eşim hep isitir beni o yönde
- 22 Ocak 2022
- 1.097
- 2.525
- 63
- 37
Valla burda bunu soruyosan cıks olmaz. Emin olmadığın sevgiden gelecek bekleme.Sevgilim orta tipli,çok kısa boylu,ilk başta beni çok çekmeyen ama zamanla huyu olsun, kültürlü oluşu olsun,zekası başarısı,verdiği değer,eglenmeyi bilmesiyle beni kendine bağlayan birisi. Ben de çevrem tarafından güzel bulunan, başarılı bir kızım. İstediğim çoğu erkeği elde edebilecek biriyim yani sevgilimin daha yakışıklısi, tiplisini. Karakter uyumu olarak bulabilir miyim emin değilim. Sevip sevmediğimi de anlamıyorum bu benim sorunum olabilir. Bugün evlilik konusu açtı ben ise hep zamana bırakmıştim bir gün karar veririm diye. Bu süre içinde çok alıştım ona da. Uzak ilişki yaşıyoruz. Yan yana geldiğimizde bile ilk başta kendime yakıştıramiyorum ama zaman geçirince o kadar mutluyum ki yanından ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben yardım edin lütfen?
- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
Düğünde topuklu ayakkabı giyersem seni geçebilirim bende böyle bir çözüm düşündüm deNasil ikna edebilirim buna ki ?
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
Aldatmayacağına kimsenin emin olamazsınız, kendiniz dahi onu bir geçin.Ruh eşim gibi onun yanında istediğim kadar saçmalayabilirim hiç yadirgamaz. İkimiz de memuruz. Benden daha zeki ben hep ikilemde kalan biriyim yol gösterir bana. Doğru kararlar aldırir. Mizah seviyesi çok iyi çok güldürüyor beni. İkizler burcu ama beni çok yormuyor. Aldatmayacagina bu kadar emin olduğum tek erkek. Sadece kısa ve yakışıklı değil o kadar
Siz acaba kendinizi ona lütuf gibi gördüğünüzden dolayı, bu konudan emin olmuş olabilir misiniz?
Fizik…
Herkes ister en güzeli yakışıklısı olmak, Allah vergisi yapacak bir şey yok.
İnsanın kendine kattığı ve ne olduğunu gösterenler huyu, fikirleri, duruşudur.
Her şey gelip geçiyor, bırakın erkekleri 10 sene önceki halimden benim eserim yok, dünya güzeli olsam dahi gitmiş ayol
Beden bu, çürür.
Böyle insan seçilmez, bana kar kalan bu bedeni doldurduğum şeyler.
- 21 Ocak 2018
- 8.335
- 20.570
- 348
- 32
- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
- 33
Düğünde topuklu ayakkabı giyersem seni geçebilirim bende böyle bir çözüm düşündüm de
Bence topuklu baksın yanında şöyle baya yüksek topuklu, çocuk benden uzun olursun derse o zaman bu öneriyi sunsun. Direkt söylemek üzebilir
- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.778
- 133
- 39
Evlilikte dış görünüş o kadar önemsiz bir konu ki.. Ama bunu anladığınızda zaten evliliğinizin üzerinden yıllar geçmiş oluyor :) Benim çok yakın bir arkadaşım da böyle tereddüt ederek evlendi huyu suyu, mesleği, karakteri iyi diye ve evlendikten sonra aşık oldu adeta. Adam harika bir eş harika bir baba. Fiziğini beğendiğiniz adamlar da 5-10 yıl sonra kel kalacak göbek salacak muhtemelen.
Bence olmaz sizin ilişki. Elbette karakter dış görünüşten önce gelir ama insan beğenmediği biri ile de evlenmemeli. Eşinizi çekici bulmanız da çok önemli bence. Hem karşınızdakine de yazık. Herkes beğenilmek ister bunları duysa ne kadar üzülür kim bilir. Sizde buraya konu edecek kadar tipine bakıyorsanız uzatmanızın alemi yok.
- 10 Nisan 2023
- 841
- 940
- 18
- 29
Anlaşılan egonuz bayağı yüksek. Yanınıza yakıştıramadığınız biriyle evlendiğiniz zaman mutlu olamayabilirsiniz .Sevgilim orta tipli,çok kısa boylu,ilk başta beni çok çekmeyen ama zamanla huyu olsun, kültürlü oluşu olsun,zekası başarısı,verdiği değer,eglenmeyi bilmesiyle beni kendine bağlayan birisi. Ben de çevrem tarafından güzel bulunan, başarılı bir kızım. İstediğim çoğu erkeği elde edebilecek biriyim yani sevgilimin daha yakışıklısi, tiplisini. Karakter uyumu olarak bulabilir miyim emin değilim. Sevip sevmediğimi de anlamıyorum bu benim sorunum olabilir. Bugün evlilik konusu açtı ben ise hep zamana bırakmıştim bir gün karar veririm diye. Bu süre içinde çok alıştım ona da. Uzak ilişki yaşıyoruz. Yan yana geldiğimizde bile ilk başta kendime yakıştıramiyorum ama zaman geçirince o kadar mutluyum ki yanından ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben yardım edin lütfen?