Doğru adamları seçemedigim içindir, şansızimdir olamaz mı ? Aldatılan insanın nasil bir suçu olabilir. Yatma hayali kuran adam bende bunu bulamayınca beni de kaybetmek istemiyor ve bir yandan yatmak takılmak istiyor nefsine hakim olamıyordur vs vs. Bu durumda aldatılmamak için yatmam gerekiyordu hepsiyle bunu mu diyorsunuz?Ben ilişkide karşıdaki kişiyi begenmeyi, yanına yakıştırmayı, çekici bulmayı çok önemli bulanlardanım. Bu demek değil çok yakışıklı olması lazım, önemli olan sizde yarattığı hissiyat. Ya mesela Okan Bayülgen, Cem Yılmaz bunlar yakışıklı insanlar mı? Gayet çirkin ve kisalar ama çok zekiler ve komikler, çok kişiye de çekici geliyorlar.
Aşk belki geçiyor ama beğenme hissi baştan yoksa ben olsam devam etmezdim. Dünyada huyu güzel bir bu adam yok sonuçta, hem huyu güzel hem çekici birisini bulun derim. Herkes aldattı bir bu aldatmadı diye de evlenmeye gerek yok. Ayrıca birisini herkes ama herkes aldatıyorsa da asıl o kişi bir kendine bakmalı bence neden diye? Ben hiç duymadım herkes beni aldatiyor diyen yani çok saçma?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz olsanız ne yapardınız?
- Konu Sahibi ecossu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #derdimvar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah adam sizden ayrılır da,onu gerçekten seven birini bulur kendine.Bu nasıl bir kibir,nasıl bir egodur ya hu
Sevip sevmediğime bir türlü emin olamıyorum çünkü kararsızlık benim hastalığım maalesef. Hiçbir şeyden emin olamıyorum ve artık emin olmak istiyorum. Sevmiyorsam sebebi tip mi seviyorsam bunu fark etmek istiyorum. Kırıcı bir şey olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. O da şaşkın benim ona bakmam konusunda zaten ben de ona ben seninle mutluyum diye cevap veriyorum beğeniyorum diyorum.Şunu başka bir üye "kocam hakkımda böyle düşünüyor" diye anlatsa adamın ne terbiyesizliğini bırakırız, ne haysiyetsizliğini.
Umarım o adam hakkında böyle bir kaygınız olduğu asla öğrenmez. Kırıcı bir şey bu. Madem kısa boy problemdi neden bir ilişkiye başladınız? Madem seviyorsunuz çocuktaki kusurları (?) gözünüz nasıl görüyor.
- 16 Mart 2023
- 182
- 296
- 18
eğer bir insan hakkında ikileme düşüyorsanız sevmiyorsunuz demektir,sevgi nettir,soru işareti barındırmaz,sevince kusur görmezsiniz,millet söyler siz yinede görmezsiniz,sevmediğiniz bir insanın suan bile gözünüze batan fiziksel özellikleri ileride dahada fazla gözünüze görünürSevgilim orta tipli,çok kısa boylu,ilk başta beni çok çekmeyen ama zamanla huyu olsun, kültürlü oluşu olsun,zekası başarısı,verdiği değer,eglenmeyi bilmesiyle beni kendine bağlayan birisi. Ben de çevrem tarafından güzel bulunan, başarılı bir kızım. İstediğim çoğu erkeği elde edebilecek biriyim yani sevgilimin daha yakışıklısi, tiplisini. Karakter uyumu olarak bulabilir miyim emin değilim. Sevip sevmediğimi de anlamıyorum bu benim sorunum olabilir. Bugün evlilik konusu açtı ben ise hep zamana bırakmıştim bir gün karar veririm diye. Bu süre içinde çok alıştım ona da. Uzak ilişki yaşıyoruz. Yan yana geldiğimizde bile ilk başta kendime yakıştıramiyorum ama zaman geçirince o kadar mutluyum ki yanından ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben yardım edin lütfen?
- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.862
- 73
sevgiliniz çok kısa boylu ama sizden uzunsa siz de çok çok kısa boylusunuz demektir. e sorun ne anlamadım benSevgilim orta tipli,çok kısa boylu,ilk başta beni çok çekmeyen ama zamanla huyu olsun, kültürlü oluşu olsun,zekası başarısı,verdiği değer,eglenmeyi bilmesiyle beni kendine bağlayan birisi. Ben de çevrem tarafından güzel bulunan, başarılı bir kızım. İstediğim çoğu erkeği elde edebilecek biriyim yani sevgilimin daha yakışıklısi, tiplisini. Karakter uyumu olarak bulabilir miyim emin değilim. Sevip sevmediğimi de anlamıyorum bu benim sorunum olabilir. Bugün evlilik konusu açtı ben ise hep zamana bırakmıştim bir gün karar veririm diye. Bu süre içinde çok alıştım ona da. Uzak ilişki yaşıyoruz. Yan yana geldiğimizde bile ilk başta kendime yakıştıramiyorum ama zaman geçirince o kadar mutluyum ki yanından ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben yardım edin lütfen?
Kısayım zaten. Ben uzun boylu birini istiyorum demiyorum ki, göze batmasa yeterdisevgiliniz çok kısa boylu ama sizden uzunsa siz de çok çok kısa boylusunuz demektir. e sorun ne anlamadım ben
Doğrueğer bir insan hakkında ikileme düşüyorsanız sevmiyorsunuz demektir,sevgi nettir,soru işareti barındırmaz,sevince kusur görmezsiniz,millet söyler siz yinede görmezsiniz,sevmediğiniz bir insanın suan bile gözünüze batan fiziksel özellikleri ileride dahada fazla gözünüze görünür
Bence siz de seviyorsunuz ama bu boy olayına takıntı yapmışsınız..bi sürü kısa boylu adamlar mankenlerle beraber...gerçi bu adamlar oldukça zenginNasil ikna edebilirim buna ki ?
- 30 Mart 2023
- 3.372
- 9.948
- 78
Baştaki beğeni hissi yok, uzak mesafe ilişkisi adamın kötü yonlerini görme ihtimali yok. Aldatmiyor ama diye evlenilmez. Nasıl karar verebilirsiniz ki? Aynı şehirde uzun vakit geçirmeniz lazım.
Ben hep kısa boylu adamları severim. Benim böyle kısa boylu bir arkadaşım( normal, yasca küçük) bana dertlenmisti kimse beğenmiyor diye nasıl gaz verdiysem kısa boylular daha seksi diye bir sürü sevgilisi oldu. Hala der abla kısmetini açtın diye.
Ben hep kısa boylu adamları severim. Benim böyle kısa boylu bir arkadaşım( normal, yasca küçük) bana dertlenmisti kimse beğenmiyor diye nasıl gaz verdiysem kısa boylular daha seksi diye bir sürü sevgilisi oldu. Hala der abla kısmetini açtın diye.
- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
Önce ona olan duygunuz sevgi mi hayranlik mi buna karar verin. Etrafın fikri sizi etkiliyor şayet seviyorsanız çevrenizi duymamalisiniz. Takintili biriyseniz olay evliliğe baglansa bile kimseden bişey duymasaniz dahi kesin yanıma yakistirmiyorlar arkamızdan gülüyorlar diye kuruntu yapma ihtimaliniz var bu durumda mutsuz bir evlilik yaşamış olursunuz ..Sevgilim orta tipli,çok kısa boylu,ilk başta beni çok çekmeyen ama zamanla huyu olsun, kültürlü oluşu olsun,zekası başarısı,verdiği değer,eglenmeyi bilmesiyle beni kendine bağlayan birisi. Ben de çevrem tarafından güzel bulunan, başarılı bir kızım. İstediğim çoğu erkeği elde edebilecek biriyim yani sevgilimin daha yakışıklısi, tiplisini. Karakter uyumu olarak bulabilir miyim emin değilim. Sevip sevmediğimi de anlamıyorum bu benim sorunum olabilir. Bugün evlilik konusu açtı ben ise hep zamana bırakmıştim bir gün karar veririm diye. Bu süre içinde çok alıştım ona da. Uzak ilişki yaşıyoruz. Yan yana geldiğimizde bile ilk başta kendime yakıştıramiyorum ama zaman geçirince o kadar mutluyum ki yanından ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben yardım edin lütfen?
- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
- 10 Ocak 2022
- 2.985
- 5.919
- 88
Siz de çok uzun değilsiniz adamın boyuna takmanız komik olmuş.1.65 boyu benim 1.60 Saydığınız bütün özellikleri taşıyor beni gözleriyle bile aldatmaz asla bu güveni verdi bana.
Kendinizi neden bu kadar yerdiniz onu anlamadim kimse kimseden üstün değil. Bu hislerinizi umarım karşı tarafa yansıtıp kaf dağının tepelerine cikarmiyorsunuzdur. Fiziksel özelliklere takılmayın önemli olan anlaşıp mutlu olabilmek herşeyden ziyade çok iyi arkadaş olabilmek.
Özgüveni yerinde onun da zaten beni o etkiliyorBaştaki beğeni hissi yok, uzak mesafe ilişkisi adamın kötü yonlerini görme ihtimali yok. Aldatmiyor ama diye evlenilmez. Nasıl karar verebilirsiniz ki? Aynı şehirde uzun vakit geçirmeniz lazım.
Siz de çok uzun değilsiniz adamın boyuna takmanız komik olmuş.
İki kısa hoş durmuyorSiz de çok uzun değilsiniz adamın boyuna takmanız komik olmuş.
Sanırım bir psikologa gitmeliyimÖnce ona olan duygunuz sevgi mi hayranlik mi buna karar verin. Etrafın fikri sizi etkiliyor şayet seviyorsanız çevrenizi duymamalisiniz. Takintili biriyseniz olay evliliğe baglansa bile kimseden bişey duymasaniz dahi kesin yanıma yakistirmiyorlar arkamızdan gülüyorlar diye kuruntu yapma ihtimaliniz var bu durumda mutsuz bir evlilik yaşamış olursunuz ..