• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

Konu sahibi bu arada 1.60 boyla mı kendini beyefendiden daha üstün görüyormuş 🤔.bu arada çevre neresini uyumsuz buluyor ki bu durumun? Bence çevre konu sahibini gereksiz gazlamış.ikimiz de kisayız rahat edemiyorum dese tamam da beni yanına yakiştıramıyorlar diyor.şaka gibi bir konu.basbaya hava atacak birini istiyor ufacık boyuyla.eee ne yapalım biz de manken gibi kadınlar olmak istiyorduk ama gerçeklerden mi kopalım şimdi.adam da kendine bakmadan 1.70 kız mı iatesin şimdi.o da herşeyin farkında kendine göre en iyisi olduğunu düşünüp, kizı baştacı yapıyor.o da şımarmış.özet bu.ben 1.67 yim.benden 5 cm uzun erkeği beğenmemezlik yapamam valla.
Ayyy bu biraz ağır ve haksızlık olmuş hahaah

Herkesin “kendine bakmadan” istediğini beğenme ve beğendiğini isteme hakkı var. Ama beğenmediği insanı içten içe ezip o kişiyle olmaya hakkı yok.

Bence burada konu sahibinin hatası, küçümsediği halde beraberlik sürdürmek.
İnsanların farklı beğenileri olabiliyor. Kendisinden kısa erkek de seçebilir bir kadın, dikkat çekmek istiyordur, sempatik buluyordur, fiziksel özellikleri ile ilgilenmiyordur, seviyordur vs vs (adam kendine bakmadan uzun kadın mı istesin demenize istinaden söylüyorum)

Kadınlardan da ufacık haliyle uzun boylu sevgilisi olan olabilir. Yaa bu tamamen gerçekten sevmekle ilgili. Mesela benim eski sevgililerimden birini bana yakıştırmıyordu kimse, beğenmezlerdi. Ama bana sorsunlar :) nasıl çekici nasıl özel buluyordum onu. Çünkü “sevgi” vardı. Konu sahibinde sevgi yok, içten içe küçümseme var ve hala devam ediyor.
Ama çok dürüst bir şekilde de kendisi hakkında çıkarımlarda bulunabiliyor.

Mesela bir diğer yönü de şu olayın bence, benim çevremde bir kadın var bana her yakıştırdığı kişi kısa boylu “tıknaz” ve bir de bana “hem boyuna da uygun” diyor :KK53:
Ben vücut tipi olarak bu boyun yakıştığı tiplerdenim. Ama ne hakla tıknaz bir adamı bana boyumu ölçüt alarak yakıştırdın? Diğer kriterlerin hiçbir önemi yok mu da senin için asıl önemli olan boyuma uygun olması. Ya da minyon kadın seven erkek çok ama tıknaz adamın tadı bi başka diyen kadın var mı? Boy bu kadar geriyorsa seni topuklu giyerim ama adam giyebilir mi? Nedir bu tek kriterinin boy olması nedir yani :deli: bir de arkadaşım vardı, ne zaman hayatıma biri girse BOYU KAÇ derdi. Arkasından da bana uygun olup olmadığı ile ilgili engin ve kıymetli görüşlerini lütfederdi :KK53:

Bu boy olayı bizim toplumumuzda mı bu kadar mesele yoksa tüm toplumlarda mı böyle bilemiyorum ama çevre çok sıkıntı ediyor. Nedense çevre, bunu kişinin kendisinden daha çok önemsiyor. Mesela hiçbir zaman boyum beni rahatsız etmedi, fiziksel olarak keşkeee dediğim tek şey dizlerin ve ayakların daha kemikli olmasını çok kadınsı buluyorum, bu yani keşke bende de kemikler daha belirgin olsaydı :KK53: Büyük ihtimalle konu sahibi gelebilecek “boyu da sana göre hem” yorumlarına karşı gardını aldı özetle :))

Neyse, herkes kimsenin göremediğini görebilecek, bakmaya doyamayacak kadar sevdiği ve aynı şekilde sevildiği insanla olsun inşallah❤️

Çünkü kimse kimseyi o kadar önemsemez, herkesin kendi hayatı . Başkasını en fazla 5 dk düşünür geçersin . Sizi kimse kıskanıyor, kimse düşmanınız değil
Galiba Türkiye'de yaşamıyorsunuz kadın kadının her zaman düşmanı burda. Öyle olmayanlar da var tabiki ama bu kimse kiskanmiyor sizi denecek kadar emin olunacak bir azınlık değil. Her yerdeler. Akraba, okul,iş ortamı...

Boy meselesi uzun insanların derdi olmamıştır kısa insanların derdi olmuştur hep.
1.75 boyum.
Karşı cinste boyu benden uzun olsun meselesi kriterim hiç olmamıştır.
Eski eşim 1.92 idi(adı üstüne eski eş)
Flörtlerim de 1-90 ve üstü denk geldi,şimdi hayatımda olan kişi 1.70 civarı.
Hiç umrumda değil.Takıntı,kompleks yapmıyorum.
Takıntı yaptığım şeyler karakteri,kalbi,bana iyi davranıp başka insanlara,garsonlara,işçilere,sosyal hayatta çevreye davranışı nasıldır? Ezerek konuşur mu? Saygılı mı?
Hastalıkla sağlıkla güvenebilir miyim?
Gözüm kapalı güvenir miyim?
Eril enerjisi,aurası,kibarlığı,jestleri,bir kadını mutlu etmesi ne boya ne kiloya bakar.
Uzun erkek bulamaz mıydım? Tonla.
Ama ben onu seçtim.Seçimlerimi oluştururken kriterler içinde boy meselesi listede bile değildi.
Zaten benim boyum uzun olsaydı takmazdim ben de iki kısa hoş durmuyor

Ayyy bu biraz ağır ve haksızlık olmuş hahaah

Herkesin “kendine bakmadan” istediğini beğenme ve beğendiğini isteme hakkı var. Ama beğenmediği insanı içten içe ezip o kişiyle olmaya hakkı yok.

Bence burada konu sahibinin hatası, küçümsediği halde beraberlik sürdürmek.
İnsanların farklı beğenileri olabiliyor. Kendisinden kısa erkek de seçebilir bir kadın, dikkat çekmek istiyordur, sempatik buluyordur, fiziksel özellikleri ile ilgilenmiyordur, seviyordur vs vs (adam kendine bakmadan uzun kadın mı istesin demenize istinaden söylüyorum)

Kadınlardan da ufacık haliyle uzun boylu sevgilisi olan olabilir. Yaa bu tamamen gerçekten sevmekle ilgili. Mesela benim eski sevgililerimden birini bana yakıştırmıyordu kimse, beğenmezlerdi. Ama bana sorsunlar :) nasıl çekici nasıl özel buluyordum onu. Çünkü “sevgi” vardı. Konu sahibinde sevgi yok, içten içe küçümseme var ve hala devam ediyor.
Ama çok dürüst bir şekilde de kendisi hakkında çıkarımlarda bulunabiliyor.

Mesela bir diğer yönü de şu olayın bence, benim çevremde bir kadın var bana her yakıştırdığı kişi kısa boylu “tıknaz” ve bir de bana “hem boyuna da uygun” diyor :KK53:
Ben vücut tipi olarak bu boyun yakıştığı tiplerdenim. Ama ne hakla tıknaz bir adamı bana boyumu ölçüt alarak yakıştırdın? Diğer kriterlerin hiçbir önemi yok mu da senin için asıl önemli olan boyuma uygun olması. Ya da minyon kadın seven erkek çok ama tıknaz adamın tadı bi başka diyen kadın var mı? Boy bu kadar geriyorsa seni topuklu giyerim ama adam giyebilir mi? Nedir bu tek kriterinin boy olması nedir yani :deli: bir de arkadaşım vardı, ne zaman hayatıma biri girse BOYU KAÇ derdi. Arkasından da bana uygun olup olmadığı ile ilgili engin ve kıymetli görüşlerini lütfederdi :KK53:

Bu boy olayı bizim toplumumuzda mı bu kadar mesele yoksa tüm toplumlarda mı böyle bilemiyorum ama çevre çok sıkıntı ediyor. Nedense çevre, bunu kişinin kendisinden daha çok önemsiyor. Mesela hiçbir zaman boyum beni rahatsız etmedi, fiziksel olarak keşkeee dediğim tek şey dizlerin ve ayakların daha kemikli olmasını çok kadınsı buluyorum, bu yani keşke bende de kemikler daha belirgin olsaydı :KK53: Büyük ihtimalle konu sahibi gelebilecek “boyu da sana göre hem” yorumlarına karşı gardını aldı özetle :))

Neyse, herkes kimsenin göremediğini görebilecek, bakmaya doyamayacak kadar sevdiği ve aynı şekilde sevildiği insanla olsun inşallah❤️
Yaaa çok teşekkür ederim ❤️ çok güzel açıklamışsın. Yani ben okuyorum artık yazılanları sadece düelloya girmek istemiyorum. Beni anlamış olanların önerisini dikkate alırim, gereksiz linç eden veya farklı çıkarımlar yapanların yorumunu hayatıma göre kabul etmem.

Galiba Türkiye'de yaşamıyorsunuz kadın kadının her zaman düşmanı burda. Öyle olmayanlar da var tabiki ama bu kimse kiskanmiyor sizi denecek kadar emin olunacak bir azınlık değil. Her yerdeler. Akraba, okul,iş ortamı...
Yoo Türkiyede yaşıyorum , kötü insanlar var ama bu beni kiskandiklari için değil o insanlar kötü. Herkes beni kıskanıyor çok ayrı bı düşünce yapısı, sizi sevmiyor olabilirler ama bu kiskandiklari anlamına gelmiyor . Neyi kıskanacaklar ki . Siz kaç kişiyi kiskaniyorsunuz mesela

Yoo Türkiyede yaşıyorum , kötü insanlar var ama bu beni kiskandiklari için değil o insanlar kötü. Herkes beni kıskanıyor çok ayrı bı düşünce yapısı, sizi sevmiyor olabilirler ama bu kiskandiklari anlamına gelmiyor . Neyi kıskanacaklar ki . Siz kaç kişiyi kiskaniyorsunuz mesela
Siz ciddi ciddi kıskanç kadınların olmadığını mı iddia ediyorsunuz? O halde çok saf olmalısınız dikkat edin yanınızda en yakın arkadaşım dediğiniz insan bile içten içe kiskanabiliyor. Seni en çok seviyor gibi davrananlar yaparlar bunu. Şimdi buraya yaşadıklarimi falan yazamam uzun uzun. Etrafımda ay herkes beni kıskanıyor çekemiyorlar şeklinde gezen birisi değilim ön yargılı davranmayın. Kendimi sevdirmek için çok ödün verdiğim insanlar yaptı bunu çünkü fesatlar,kötüler evet ve bu kötülüklerini kıskançlık ile dışa vuruyorlar.

Siz ciddi ciddi kıskanç kadınların olmadığını mı iddia ediyorsunuz? O halde çok saf olmalısınız dikkat edin yanınızda en yakın arkadaşım dediğiniz insan bile içten içe kiskanabiliyor. Seni en çok seviyor gibi davrananlar yaparlar bunu. Şimdi buraya yaşadıklarimi falan yazamam uzun uzun. Etrafımda ay herkes beni kıskanıyor çekemiyorlar şeklinde gezen birisi değilim ön yargılı davranmayın. Kendimi sevdirmek için çok ödün verdiğim insanlar yaptı bunu çünkü fesatlar,kötüler evet ve bu kötülüklerini kıskançlık ile dışa vuruyorlar.
Ayyy herkes kıskanıyor, herkes sizi çocuktan daha fazla görüyor, herkes sizi aldatıyor. Ya gerçekten bu kadar sorun var da siz normal misiniz? Kimsenin sizi kislandigi yoktur ya güldürmeyin kendinize. Belli yaşın altına yorum bile yapmicam artık bu nedir ya.

Gerçekten güzel olabilirsiniz ama bu işlerin tamemen kısmet olduğunu düşünüyorum ben.yani istersem daha tiplisini, daha iyisini bulabilirim lafları bana çok boş geliyor.eee neden bulmadınız o zaman ? Bir şekilde bu ilişki başlamış.demek ki daha iyisi gelmemiş o dönem.madem o kadar iyisiniz hem karakterinize, hem de tipinize uygun biri çıkrdı elbet.bir de uzak ilişkiye kalmişsıniz.Önce bir kendi kendinizi gazlamaktan vazgeçin.konuya gelince yeterince beğenmediğiniz biriyle birlikte olmayın.bir ilişkide taraflardan biri kendini diğerinden üstün görüyorsa o ilişki olmaz.
Kusura bakmasın kimse bir iki noktasını beğenmedim diye sevgilimden vazgeçemem. Uzak ilişki yeni oldu çünkü Batman'a atandı o. Daha iyileri de geldi ama karakterime yakın hissetmediğim için olmadi. İlk kez her anlamda uyumlu olduğum birisini bulmusum vazgeçmeyi öyle kolay düşünemem. Aşağılamam ben onu hatta o beni bazen küçümser benden daha zeki olduğu için. Her şeyi okuduğunuzdan ibaret sanmayın.

Kusura bakmasın kimse bir iki noktasını beğenmedim diye sevgilimden vazgeçemem. Uzak ilişki yeni oldu çünkü Batman'a atandı o. Daha iyileri de geldi ama karakterime yakın hissetmediğim için olmadi. İlk kez her anlamda uyumlu olduğum birisini bulmusum vazgeçmeyi öyle kolay düşünemem. Aşağılamam ben onu hatta o beni bazen küçümser benden daha zeki olduğu için. Her şeyi okuduğunuzdan ibaret sanmayın.
Eee neyi soruyorsun o zaman ? Vazgeçemezmişsin işe.😀

Eee o kişiler neden hayatımda o zaman ? Bak bizim çevremizde o tarz kişiler yok.o kadar kötüyse nasıl arkadaşmış bunlar.

o sizden zeki olduğu için sizi küçümserken siz de içten içe önce şu tipine bir bak duygusuna kapılıyorsunuz belli ki. açıkçası bu tarz ilişkiler yıpratıcı olur ve gerçek düşünceler evlilikte var olacağı kesin olan kavga ve patlama anlarında ortaya dökülür. bana ilişkinizin geleceği çok parlak gelmedi ama siz bilirsiniz tabi

canım sen de adriana lima değilmişsin ki. normal yurdum kızısın. uzun adam kendi gibi uzun kıza bakar belki. basketçiler voleybolcularla, uzun futbolcular manken ya da manken gibi kızlarla evleniyor. sizinki de size uymuş işte. sizden kısa olsa belki derdim de uymuşsunuz. Ben 174üm 2 kere cok uzun erkek arkım oldu gerisi benden max 4-5 cm uzundu 179 fln. Sizinle aynı durum. Ne yani adamlara sen 179’sun bana göre kısasın deyip bırakmalı mıydım? ne münasebet.

Ayrıca kimsenin tipini elestirmeyin özellikle sevgililerinizin, insanlar tiplerini nasıl degistirsinler? bir de bu boy! kilo da degil. adam nasıl uzatsın?

Bakın kıskanç insan olabilir ama siz öyle bir anlatıyorsunuz ki kiskanclar düşmanlarım var o yüzden sevgilim öyle olmalı boyle olmalı . Yine söylüyorum kimse sizi kiskanmiyor. Ne gibi vasiflariniz var bu kadar herkes kıskanacak. Anlaşamadığıniz herkes sizi kiskanmiyor . Neden kendinizi sevdirmek için ödün veriyorsunuz . Sevgi dilenen bir insanı emin olun kimse kiskanmaz

Bakın kıskanç insan olabilir ama siz öyle bir anlatıyorsunuz ki kiskanclar düşmanlarım var o yüzden sevgilim öyle olmalı boyle olmalı . Yine söylüyorum kimse sizi kiskanmiyor. Ne gibi vasiflariniz var bu kadar herkes kıskanacak. Anlaşamadığıniz herkes sizi kiskanmiyor . Neden kendinizi sevdirmek için ödün veriyorsunuz . Sevgi dilenen bir insanı emin olun kimse kiskanmaz
kıskanç insan vardır elbette. üstelik çoğu kendinde olmayan diğer insanda olduğu için kıskanır ve hatta daha ileri götürüp hiçbir şey yapamazsa dedikodusunu yapar. bunu yok sayamazsınız bence

Sevgi dinlendiğim falan yok ya. Cidden şu platforma mantıklı kadınlar var diye üye olup sordum soru değişik değişik kişiler burda da buldu beni. Hem kıskanç insanların varlığını kabul edip hem de kimse sizi kiskanmiyor diye emin emin konuşuyorsunuz. Sizi kimse kiskanmamis diye yaşamadığınizi yaşayan insanları yok sayamazsiniz. Hayatımın her döneminde kıskanç çekemeyen kötülüğümü kendi iyiliğinden daha çok isteyen hemcinslerim oldu. Bunu bir tarafımdan uydurmuyorum yaşadıklarımi ben bilirim ha çok iddia ediyorsaniz öyle bir şey yok diye de siz de onlardan birisiniz.

Back