- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Benim aileme, bana küfredecek adamın.... neyse anladınız siz. Bir de öyle adamdan özür dilemişsinşz inanamıyorum gerçekten.Arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim.Bugun size yaşadığımız kırılma noktalarından birinden bahsedeceğim.Eşim beni sürekli eleştirir ve kendisini sürekli över çok beğenir kendisini bana hep onun gibi bı eşim olduğu için çok şanslı olduğumu ama kıymetini bilmediğimi söyler.İstedigi şey olmayınca yada en küçük birşeyde sanki ailesinden birini öldürmüşüm gibi tepki verir küfür eder ailesinin yanında bile. Kendi ailesi hep haklıdır eksiksizdir ama benim ailemi hep asagılar ciddiye bile almaz değer vermez vs.Onunla asla biseyimi paylaşamam konuları çarpıtır başka yerlere götürür vs. Konuya geleyim eşimin ameliyat olması gerekiyordu (burun ameliyatı) ameliyat olup onun memleketine gidecektik ailesinin yanında geçirecektik bu süreci (bu kararı da babasyla almıştı).Bende olur öyle yaparız dedim oradan da kendi memleketime gidip 15 20 günde ailemin yanında kalırım dedim( gitmeyeli 7 8 ay olmuştu) direk bana hayırdır nereye gidiyorsun ananın... git deyip küfür etti.Tartismaya başladık niye küfür ediyorsun kötü bişey demedim diyorum ama kime diyorum ki annesini arayıp bu hanımefendi arkamdan plan yapıyor demeler vs. Günlerce bana beddua ve küfür etti özür diledim konuyu kapatması için yalvardım ama sabahları onun küfürleriyle uyanıp gece kufurleriyle uyuyordum. O. Çocuğu kahpe adi köpek inşallah geberirsin gibi korkunç cümleler sadece aileme gitmek istediğim için ve ben dayanamayıp günler sonra çocuğumu da alıp ailemin yanına gittim. Benden 3 4 gün sonra haber aldım ki kv kp evime gelip bı kaç gün içinde eşimin ameliyatını yapmıslar ve dolayisiyla ben ameliyatında eşinin yanında olmayan kadın oldum. Siz olsanız ne yapardınız ne olursa olsun oturup ameliyatını bekler miydiniz ben yanlış bişey mi yaptım sürekli eşim yüzüme vuruyor lütfen okuyup fikirlerinizi söyler misiniz ? Bu arada anlamadığım daha çok şey var uzatmamak için belli başlı noktaları anlattım.
Adamın kafasını duvara sürter kıvılcım çıkartırım ben.
Eşiniz gitsin yüzünü duvara vursun ne biçim yaratıklar var ya.
Ameliyatını ne bekleyeceğim burnun kopsun derim adamı da kapıya koyarım