• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

Sana ve ailene küfür eden adamdan hala özür diliyorsan, biz ne desek boş. Çocuk kaç yaşında? Biraz kendinize saygınız olsun, bu kadar pasif olmayın. Bir daha hakaret ederse kaydedin elinizde delil olsun, boşanmayı düşünürseniz kullanırsın

Keşke nasıl tahammül ediyorsunuz diye yorum yapmasaydınız insanın ne olacağı belli olmuyor. Başınıza gelmiş umarım çok mutlu olursunuz eşiniz düzelir🙏🏻
Çok teşekkür ederim. Evliliğim boyunca hep suçlandım hep eksiklerim yüzüme vuruldu bana kötü davranmasını hep yine bana bağladı ben sebep oluyormuşum bunlara bende bu yüzden hep nasıl düzeltebilirim nasıl saygısını kazanabilirim diye hep uğraştım durdum ama ya beceremiyorum yada karşımdaki kör ( ki bu daha yüksek bı ihtimal). Suçluluk duygusu öyle işlemiş ki içime herşeyde kendimi eksik yanlış hissediyorum. Şu an tek isteğim bu duygudan kurtulabilmek.

Çok teşekkür ederim. Evliliğim boyunca hep suçlandım hep eksiklerim yüzüme vuruldu bana kötü davranmasını hep yine bana bağladı ben sebep oluyormuşum bunlara bende bu yüzden hep nasıl düzeltebilirim nasıl saygısını kazanabilirim diye hep uğraştım durdum ama ya beceremiyorum yada karşımdaki kör ( ki bu daha yüksek bı ihtimal). Suçluluk duygusu öyle işlemiş ki içime herşeyde kendimi eksik yanlış hissediyorum. Şu an tek isteğim bu duygudan kurtulabilmek.
O zaman ben ne yaptıysam istediğim için yaptım bunun için pişman değilim diye beynine kodla suçluluk duygunun geçicepini görüceksin :)

Arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim.Bugun size yaşadığımız kırılma noktalarından birinden bahsedeceğim.Eşim beni sürekli eleştirir ve kendisini sürekli över çok beğenir kendisini bana hep onun gibi bı eşim olduğu için çok şanslı olduğumu ama kıymetini bilmediğimi söyler.İstedigi şey olmayınca yada en küçük birşeyde sanki ailesinden birini öldürmüşüm gibi tepki verir küfür eder ailesinin yanında bile. Kendi ailesi hep haklıdır eksiksizdir ama benim ailemi hep asagılar ciddiye bile almaz değer vermez vs.Onunla asla biseyimi paylaşamam konuları çarpıtır başka yerlere götürür vs. Konuya geleyim eşimin ameliyat olması gerekiyordu (burun ameliyatı) ameliyat olup onun memleketine gidecektik ailesinin yanında geçirecektik bu süreci (bu kararı da babasyla almıştı).Bende olur öyle yaparız dedim oradan da kendi memleketime gidip 15 20 günde ailemin yanında kalırım dedim( gitmeyeli 7 8 ay olmuştu) direk bana hayırdır nereye gidiyorsun ananın... git deyip küfür etti.Tartismaya başladık niye küfür ediyorsun kötü bişey demedim diyorum ama kime diyorum ki annesini arayıp bu hanımefendi arkamdan plan yapıyor demeler vs. Günlerce bana beddua ve küfür etti özür diledim konuyu kapatması için yalvardım ama sabahları onun küfürleriyle uyanıp gece kufurleriyle uyuyordum. O. Çocuğu kahpe adi köpek inşallah geberirsin gibi korkunç cümleler sadece aileme gitmek istediğim için ve ben dayanamayıp günler sonra çocuğumu da alıp ailemin yanına gittim. Benden 3 4 gün sonra haber aldım ki kv kp evime gelip bı kaç gün içinde eşimin ameliyatını yapmıslar ve dolayisiyla ben ameliyatında eşinin yanında olmayan kadın oldum. Siz olsanız ne yapardınız ne olursa olsun oturup ameliyatını bekler miydiniz ben yanlış bişey mi yaptım sürekli eşim yüzüme vuruyor lütfen okuyup fikirlerinizi söyler misiniz ? Bu arada anlamadığım daha çok şey var uzatmamak için belli başlı noktaları anlattım.
Esiniz kafayi yemis! Sizden de nefret ediyor! Hala yuvam da yuvam derseniz, yakinda o yuvayi da basiniza yikacak bu adam! Erken davranin bitirin bu evliligi! En azindan gururunuz kalsin!

offf sizi sindirmiş , her konuda haksız ve yanlış olduğunuzu düşünmenizi sağlamış. sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı şeyleri yaşıyorum kavga sırasında. keşke geri dönmeseydiniz bu adama, kesinlikle boşanmalısınız .

Eşine en çirkin yakıştırmaları yapıp küfürler eden bir adamın ameliyata girerken elini mi tutacaktınız? Ne bekliyorlardı ki...
Kalp ameliyatı olmamış sonuçta abartmanıza gerek yok.
Böyle bir adamla evli kalmayı düşünüyor musunuz?

Konunuzu okurken inşallah çocuk yoktur diyerek okudum ama varmış üzüldüm. Niye bu adama katlanmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi ? Böyle bir adamın ameliyatında yaninda olmayı geç yanında bir dakika daha durmazdım.

Adam seni sindirmis, öz saygını kaybettirmis. Dönme o eve. Aileni görmek en doğal hakkın. Kimse ne sana ne de ailene küfür edemez.

Eşine en çirkin yakıştırmaları yapıp küfürler eden bir adamın ameliyata girerken elini mi tutacaktınız? Ne bekliyorlardı ki...
Kalp ameliyatı olmamış sonuçta abartmanıza gerek yok.
Böyle bir adamla evli kalmayı düşünüyor musunuz?
2 defa ayrılmaya niyetlenip ailemin yanına gittim. Annem babam ayrı babam baskasyla evli ama annem de babam da hep arkamda destek oldular dönmemi istemediler ama eşim ve ailesi sürekli düzelir böyle olmayacak biz arkandayz bı çocuğunuz var deyip ikna ettiler beni. Eşim ilk zamanlar çok iyi anlayışlıydı bende belki o zamanlara döneriz umuduyla kabul ettim ama artık hiç umudum kalmadı.

Açıkçası ben dert etmiyorum eşim sürekli bunu yüzüme vuruyor bende içten içe kendimi suçlu hissediyorum bazen başkalarından duymak istiyorum acaba herkes benim gibi mi yapardı diye içimi rahatlatmak için.
Eşiniz sürekli yüzünüze vurduğuna göre geri döndünüz anladığım kadarıyla ?

2 defa ayrılmaya niyetlenip ailemin yanına gittim. Annem babam ayrı babam baskasyla evli ama annem de babam da hep arkamda destek oldular dönmemi istemediler ama eşim ve ailesi sürekli düzelir böyle olmayacak biz arkandayz bı çocuğunuz var deyip ikna ettiler beni. Eşim ilk zamanlar çok iyi anlayışlıydı bende belki o zamanlara döneriz umuduyla kabul ettim ama artık hiç umudum kalmadı.
Dönecekseniz de süründürün bir süre. Kaybettiğine inansın ki değişmek istesin.

Harekete geçmezse de bilinki yuvasında gözü yok adamın. Salarsınız ipini.

Duzelecek demisler donmussunuz buyuk ihtimalle pasazadenin nazini sinirini cekmemek pis donlarini yikamamak icin sizi ikna etmisler sizde buraya konu actiginiza gore duzelmemis demektir aileniz arkanizdaysa gidin yeni bir hayat kurun bi 30 sene sonra oglunuzunda esine boyle davranmasini istemiyorsaniz gidin rol modeli o cunku

Kendinizi çok ezdirmişsiniz, bu şekilde pasif kalarak da daha çok ezdirirsiniz. Eşiniz sizi dikkate almıyor, değer vermiyor, istediği her şeyi söylemeyi kendine hak görüyor. Bu aşamaya gelene kadar neden böyle silik ve tepkisiz kaldınız ki?

Annenize o ağır küfürleri ediyor,bide ona eşmi kocamı :sinirli: diyorsunuz siz

Back