- 6 Ekim 2024
- 308
- 1.073
- 38
Bekarken seni ne sebeple ağlatırdı? Yine bakire değilsin diye mi
Ben doğru olanı yapıyorum değil mi. Evlilik bu değil bana sürekli sen ne sanıyordun ki evliliği herkes karısına küfür edebilir bunlar aşılmayacak şeyler değil özür dilerim geçer fakat sen nasıl geri getireceksin ben senin özelin de değilim ilkin de diyordu sürekli. Ve işinden dolayı evliliğimiz ilk yılı sürekli olarak ailesinin evinde kalalım isterdi
Baştan belliymiş adam olmadığı ama psikolojin falan bozuktu heralde evlenmişsin, ailen arkanda nasıl olsa neden bu hakaretlere maruz kalasınBen onun istemediği gibi giyindim diyelim ki askılı giydim bana onu giyme dediğinde giymek istediğimi söylerdim ben senin ilkin değilim adamdan saymıyorsun ki beni derdi. Bir gün küfür etmeye başlayınca bende ona iğrenç şeyler söylemeye başlamıştım tabi sen zamanında doymuşsundur sünnetçi kadar bilgiye sahipsin demişti
Adam aynı zamanda ruh hastası yalnızBuraya yazarken bu kadar iç sesim düşünceleriyle karşılaşacağımı bilmezdim. Gerçekten hastalıklı bir düşüncedeydi ve bana ayrıyken rahimin hafızası olduğunu bebeğimizin eski sevgilime benzediğini iddia etmişti alkol aldıktan sonra
Size o kadar saygısız ve sevgisiz davranmış ki asla da durmayacaktır. Bebeğiniz için bu şekilde yaşayabilir misiniz? Bu koşullarda o adam ile bebeğinize mutlu bir evlilik sunabilecek misiniz? Üzgünüm ama evlendiginiz adam maalesef adam çıkmamış.Ben kendimi mi kandırıyorum yoksa hani bebeğim eksik büyümesin diye mi bilmiyorum.sıfırdan başlayalım ve saygımızı kaybetmeyelim istedim ve o evde çok kötü anılar olduğu için ayağım gitmiyor
Saygı mı kalmış aranızda?
Eşinizden önce sizin kendinize saygınız olsun biraz.
Adam size neler demiş yahu nasıl yutup da devam edeceksiniz farklı bir evde de olsanız?
Bir yakınım olsanız şöyle güzel bir sarsmak isterdim sizi.
Bebeğiniz öyle bir babadan eksik büyüse de bir şey kaybetmez, merak etmeyin.
Ee en başta biliyordu o zaman neden evlendi hiç sormadınız mı? Size yaptığı bu eziyetlerle geçmişi düzeltebilecek mi?Bugün bebeğini almaya geldi eski evin anahtarını teslim ettim ona çok sinir olarak gitti anahtarı verdiğim için ne hissediyor olabilir bana seni kaybetmekten çok korkuyorum ama ömür boyu aşamayacağımızı biliyorum dedi aşamayacağı şey de ilkim olmaması
Böyle sorduğunuza göre yediğiniz hakaretler , küfürler size yetmemiş.Daha fazlası için can atıyor gibisiniz...1 sene sevgililik ardından evlendim ve sevgiliyken daha önce beraberlik yaşadığımı biliyordu eşim. Öyle güzel değer verirdi ki sevgiliyken hediyelere boğardı beni çalıştığım iş yerine gelirdi tartıştığımız zamanlarda sırf küs kalmayalım diye ta kiii evlenene kadar.. evlendik her şey değişti sadece işine yöneldi benimle dışarıya hava almaya çıkmak onun için zulm gibiydi
Bebeğimiz olduktan sonra daha önce ki ilişkimi problem etmeye başladı. Bebeğimiz daha 1,5 yaşında. Mesela onu dinlemediğim en ufak bir şeyde bana ben senin ilkin değilim o yüzden dinlemiyorsun demi? diyordu. Etek giymemi istemezdi ya görürlerse diye.Sonra bana herkese akıp ona damladığım gibi cümleler kurmaya başladı…. Ben gün geçtikçe erken anne olmanın stresiyle uğraşırken bir de eşimin iğrenç hakaretlerine maruz kalıp tartışmanın içinde buluyordum sürekli kendimi. Bir yandan eşimin işi ailesine çok yakın olduğu için sürekli ailesiyle iç içeydi ve ailesinin yanında kendini daha erkek gibi hisssetiğinden mi bilmem bana sesini yükselterek konuşmaya başladı. Onu tanıdığımda ki tüm huyları kayboldu değer verirdi en azından ağlarken sarılır sustururdu beni ama artık çok iğrenç şeyler söyleyerek evi terkedeceğini söylerdi hep. Bu yıl evliliğimizin ikinci yılıydı. En son bana çok ağır ithamlarda bulundu benden bedenimden soğuduğunu _”orospu” gibi ve bunu söyleyip pişmanlığını yaşayıp özür dilemezdi benden son kavgamız buydu ben öfke kontrolümü kaybedip o an saldırıya geçiyordum kendimi ifade edemediğim için yüzünü çizdim ayağını sıkıştırdım ona zarar verdiğim için babamı arayıp bebeğimle beni alması gerektiğini söyledi. Babam gelip bizi aldı
5 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz o ailesinin evinde takılarımın hepsi onun ailesinin evinde anlaşmalı için takılarımı istediğimde bana sen ne karılık yaptın bana takıları haketmiyorsun gibi şeyler söyledi. İlklerde çok pişmandı sonrasında hep bahaneler bulup eskileri açmaya başladı. Ben dayanamadım dava açtım. Bana pişman olduğunu söyledi ama hen o eski evimize gitmek istemiyorum yeni ev istiyorum dediğimde şart koşamazsın eski evimizde oturacağız dedi. Onca şeyin üzerine sizce eski eve geçip kabul etmeli miyim değişir mi davranışları eski evin enerjisiyle mutlu olur muyum
1 sene sevgililik ardından evlendim ve sevgiliyken daha önce beraberlik yaşadığımı biliyordu eşim. Öyle güzel değer verirdi ki sevgiliyken hediyelere boğardı beni çalıştığım iş yerine gelirdi tartıştığımız zamanlarda sırf küs kalmayalım diye ta kiii evlenene kadar.. evlendik her şey değişti sadece işine yöneldi benimle dışarıya hava almaya çıkmak onun için zulm gibiydi
Bebeğimiz olduktan sonra daha önce ki ilişkimi problem etmeye başladı. Bebeğimiz daha 1,5 yaşında. Mesela onu dinlemediğim en ufak bir şeyde bana ben senin ilkin değilim o yüzden dinlemiyorsun demi? diyordu. Etek giymemi istemezdi ya görürlerse diye.Sonra bana herkese akıp ona damladığım gibi cümleler kurmaya başladı…. Ben gün geçtikçe erken anne olmanın stresiyle uğraşırken bir de eşimin iğrenç hakaretlerine maruz kalıp tartışmanın içinde buluyordum sürekli kendimi. Bir yandan eşimin işi ailesine çok yakın olduğu için sürekli ailesiyle iç içeydi ve ailesinin yanında kendini daha erkek gibi hisssetiğinden mi bilmem bana sesini yükselterek konuşmaya başladı. Onu tanıdığımda ki tüm huyları kayboldu değer verirdi en azından ağlarken sarılır sustururdu beni ama artık çok iğrenç şeyler söyleyerek evi terkedeceğini söylerdi hep. Bu yıl evliliğimizin ikinci yılıydı. En son bana çok ağır ithamlarda bulundu benden bedenimden soğuduğunu _”orospu” gibi ve bunu söyleyip pişmanlığını yaşayıp özür dilemezdi benden son kavgamız buydu ben öfke kontrolümü kaybedip o an saldırıya geçiyordum kendimi ifade edemediğim için yüzünü çizdim ayağını sıkıştırdım ona zarar verdiğim için babamı arayıp bebeğimle beni alması gerektiğini söyledi. Babam gelip bizi aldı
5 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz o ailesinin evinde takılarımın hepsi onun ailesinin evinde anlaşmalı için takılarımı istediğimde bana sen ne karılık yaptın bana takıları haketmiyorsun gibi şeyler söyledi. İlklerde çok pişmandı sonrasında hep bahaneler bulup eskileri açmaya başladı. Ben dayanamadım dava açtım. Bana pişman olduğunu söyledi ama hen o eski evimize gitmek istemiyorum yeni ev istiyorum dediğimde şart koşamazsın eski evimizde oturacağız dedi. Onca şeyin üzerine sizce eski eve geçip kabul etmeli miyim değişir mi davranışları eski evin enerjisiyle mutlu olur muyum
Santaj falan mi yapiyor esiniz dediginiz kisi? Basligi yeni görüyorum ve şoktayım.Bugün bebeğini almaya geldi eski evin anahtarını teslim ettim ona çok sinir olarak gitti anahtarı verdiğim için ne hissediyor olabilir bana seni kaybetmekten çok korkuyorum ama ömür boyu aşamayacağımızı biliyorum dedi aşamayacağı şey de ilkim olmaması
Narsist kişilik bozukluğuna benziyor haberiniz olsun madem kabul edemeyecek ne diye evlenip bir de çocuk yapmış gerizekalı ya.Çok haklısınız psikolog seansları alıyorum bana patlak lastik dediği için. Ve ona erkek gibi hissettirmediğim için beni suçluyordu. Bu ayrılık sürecinde bebeğini görmezdi istediği saatlerde de ben vermezdim para istemiştim ondan görmediğim çoçuğa para vermem ben demişti bana ben neden hala istiyorum bilmiyorum çok kızıyorum aptallığıma