Siz affeder miydiniz eşinizi?

Ben onun istemediği gibi giyindim diyelim ki askılı giydim bana onu giyme dediğinde giymek istediğimi söylerdim ben senin ilkin değilim adamdan saymıyorsun ki beni derdi. Bir gün küfür etmeye başlayınca bende ona iğrenç şeyler söylemeye başlamıştım tabi sen zamanında doymuşsundur sünnetçi kadar bilgiye sahipsin demişti

Şu yaşadıklarının ilk olmamakla alakası yok, sizin eşiniz saygısız bir ruh hastası. Sizi yıpratmak için sorunlu kişiliğine bahaneler arıyor, kendince bulmuş ve kullanıyor bunu.

Son düzenleme:
Baştan belliymiş adam olmadığı ama psikolojin falan bozuktu heralde evlenmişsin, ailen arkanda nasıl olsa neden bu hakaretlere maruz kalasın

Adam aynı zamanda ruh hastası yalnız

Size o kadar saygısız ve sevgisiz davranmış ki asla da durmayacaktır. Bebeğiniz için bu şekilde yaşayabilir misiniz? Bu koşullarda o adam ile bebeğinize mutlu bir evlilik sunabilecek misiniz? Üzgünüm ama evlendiginiz adam maalesef adam çıkmamış.

Bu eşle mutlu olamazsınız herşeyi yüzünüze vurup bu kadar hakarete rağmen bilmiyorum çocuk icinmi yoksa maddi yönden mi ona bu kadar dönmek stiyorsunuz ..Sizin duygularınız bana normal gelmedi psikolojik şiddeti kaniksamişsiniz yazdiklariniz psikolojik şiddet .Ben sorayım size beni flört ederken el üstünde tutan eşim bana karşı ilgisini yitirir yitirmez benimle sokağa çıkmak istemedi rbenim geçmişimi sürekli gün yüzüne çıkarıyor hep ailesi ile beraberiz sürekli kavga ediyoruz bana hakaret ediyor beni terk edeceğini söylüyor sizce bu evlilikte mutlu olma şansım nedir.Bence daha kötü olacak üzgünüm hanımefendi ben değişeceğini sanmıyorum.Sizin ayrilacaginizida sanmıyorum.Kavga gürültü olur sürekli.Belki de doğru bir karar verebilirsiniz kimbilir.Bu tarz evliliklerde suçlu hissettirilen ama aslında tek bir suçu bu adamın saygısızlıklarini çeken kadını en sonunda hiç ummazken bir anda terk edilip boşanmak zorunda kalıyor davayida erkek açıyor . Şaşırıyoruz ama öyle oluyor.Neden bilmem

Bugün bebeğini almaya geldi eski evin anahtarını teslim ettim ona çok sinir olarak gitti anahtarı verdiğim için ne hissediyor olabilir bana seni kaybetmekten çok korkuyorum ama ömür boyu aşamayacağımızı biliyorum dedi aşamayacağı şey de ilkim olmaması

Ee en başta biliyordu o zaman neden evlendi hiç sormadınız mı? Size yaptığı bu eziyetlerle geçmişi düzeltebilecek mi?

Böyle sorduğunuza göre yediğiniz hakaretler , küfürler size yetmemiş.Daha fazlası için can atıyor gibisiniz...

özür dilerim ama beyni kokuşmuş.
o yüzden asla gururuma yediremezdim.
çocuğumu da asla böyle bir adamın yanında büyütmezdim.

Santaj falan mi yapiyor esiniz dediginiz kisi? Basligi yeni görüyorum ve şoktayım.

Narsist kişilik bozukluğuna benziyor haberiniz olsun madem kabul edemeyecek ne diye evlenip bir de çocuk yapmış gerizekalı ya.

Daha kötüsü olur daha iyisi olmaz. Aynı sekilde bile olmaz bundan sonrası.
O bastaki seven adam yok. Öyle düşün bir daha da gelmeyecek. Aslında seviyor ama kendine yediremiyor İlkin olmadığını. Peki onun ilki misin?
İstiyor ki senden hıncını alsın ama sen hep yanında ol.
Yapma bunu kendine.
Ailenle tehdit edecektir yine. Gerekirse al karsına kendin söyle.
Sakın geri dönme. Sanmıyorum düzelsin.
Ağlayıp zırlar yakında.

Nisanliyken sizi tehdit etmis adama, butun hakaretlere ve karaktersizligine ragmen gozunuzu tum gerceklere kapatarak geri donmek istiyorsunuz. Cunku hatasini anlasin, sizi sevsin sarsin derdindesiniz. Hayal aleminden cikin da bi kendinize gelin, herseyi gectim ortada bir cocuk var. Size o... demis, bakiyorum da umrunuzda olmamis. Cocugunuz icin baskasindandir dediginde de umrunuzda olmaz, "evin enerjisini" degistiriverirsiniz, siz sag sizden baska herkes selamet.

Bir adam bundan hoşlanmayacaksa başında ben seninle sevgili olmam diyecekti. Adama hala insanlarla konuşmalarınızı niye atıyorsunuz? Size o.rospu diyen bir adamla barışma amacınız ne? Evliyim 1 yaşında bir bebeğim ve karnımda 3 aylık bir bebeğim var. Size söylenenlerin imasını bile duysam evliliği bitirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…