Siz affeder miydiniz eşinizi?

Malesef dışarıdan gözüken kendinizi kandırıyorsunuz. Adam zaten pişman olsa yeni ev eski ev mevzu bile olmaz. Değişmeye niyeti yok, yalnızca eski düzene geri dönmek istiyor. Siz kendinizi kurtarmışsınız o düzenden, geri dönmeyin, önünüze bakın.

"Yani sen de haklısın, erkek olsam benim de senin gibi fasulye kadar çüküm olsa ben de çok takılırdım. Hiç bir zaman aşamazdım sanırım, haklısın" deyip yol vermek lazım böylesine. Tövbe estağfirullah, adamı günaha sokar bunlar.

Konu sahibi, kocan olacak herif nişanlıyken seni ailene söylemekle tehdit ettiğinde ne olduğunu belli etmiş zaten.
Allah bilir evlenmeden önce daha neler yaptı ama burada söylemiyorsunuz. Siz yine de evlenmekle kalmamış bir de üstüne çocuk yapmışsınız. Şimdi hala evin enerjisi, seviyor mu acaba diye konuşuyorsunuz.
"Cürmün kadar yer yakarsın" d
eyip yol verin gitsin. Bu adamdan hayır gelmez, bebeğinize yazık. Babadan ayrı büyümesi değil ağnızın ayarı olmayan babayla büyümesi asıl zararlı olan. Bunu bir düşünün derim.

Yahu sinirlerim zıpladı yaptığı tüm her şeye sen bakire değilsin diye kulp bulup size ne laflar etmiş nasıl aşağılamış ya. Ne bu böyle siz iyi çekmişsiniz benim okurken başıma ağrılar girdi yok artık ya

Evlenirken aklı neredeydi. Bal gibi de biliyordu bakire olmadığını. Böyle biriyle evlenmeyecek hassasiyeti olan biri olsa hiç evlenmezdi zaten. Size karşı kötü davranmasına sebep bir bahane bulamayacağı için bakire değilsin kelimesinin ardına sığınmış.

Aşağılamaktan kötü hissettirmekten zevk alan hasta ruhlu biri. Ne geri dönmesi ardına bile bakmadan kaç bu forumda ilk kez bu kadar deli oldum bir eşe

Sizce bunu bile bile neden evlendi benimle evlendiğine pişmansa bu kadar koşar mıydı peşimden önemli olan sevgidir vs diyr akıl tutulması yaşıyorum kusura bakmayın o yüzden buradayım
Aradığını bulamamış hevesı gecmıs bu kadar basıt,kendımde yaşadım benzerını bekaret degıl ama pesınden koşma ısrar vs evlılıgın bırıncı senesinde bıktı daha ıyılerıne layığım bulurum kafası vs vs o nedenle bılıyorum

Haklısın kadında gecmişe erkekte gelecege bakılırmış. Bana geçen gün bunu yazmış saatlerce ağladım. Bebek yaptıktan sonra mı aklına geldi bu düşüncesi neden hayatımı yaktı erken yaşta ona güvenip yola çıktım ve ilk başta söyledim bekaret olayını çok üzgünüm salaklığıma yanıyorum

Adam size "or**" diyor cünkü sizi öyle görüyor. Iki ihtimal var: 1) bu bilgiyi kaldiririm diye düsündü, ama egosuna yediremedi ve bunun faturasini size kesiyor 2) narsistin teki ve sizi ilk kendine asık edip, sonra sizi degersizlestirerek yok etmeye calisiyor. Iki ihtimalde de bir sey cok net ve kesin: bu insan sizden nefret ediyor. Saygısı hic yok. Böyle tipleri sahsen tehlikeli buluyorum. Yarin.öbür gün sizi öldürüp takim elbisesi ile hakim karsisina dikilip "karimi batakliktan kurtardim, ama o yine baska erkeklerin pesindeydi" diye iftira atarak indirim pesinde olsa hic sasirmayin. Sorunuza gelince: sahsen barismazdim

Kendine saygısı olmayana başkası niye saygı duysun ki? Yani hâla istiyorum diyorsunuz ya demek ki kendinize reva görüyorsunuz bunca küfür ve hakareti.. Dönün evinize ve bi daha kocanıza saldırmayın size bi şey dediğinde, kabul edip dönüyorsunuz çünkü.

Sen şu an sadece haklarını almaya bak.
Nafaka altın ne alabiliyorsan al.
Çünkü üzgünüm ama bu heriften bir cacık olmaz çocuğunu yalnız buyuteceksin en azından maddi olarak rahat ol.
İğrenç kompleksli pislik herifin teki niye böyle diye sorgulama boşuna karakteri bu çünkü.

Salak mısın Cemile?

İğrenç mahlukun tekiymiş asla barışmayın boşanın bu pislikten

Affederseniz aynı hataları tekrarlamaya devam edecek

Bunları sevgilik zamanınızda mı söylerdi?

Eeee adam baltan belliymiş zaten siz bile bile evlenip bir de üstüne çocuk yapmışsınız.Ne bekliyordunuz?
Herşeyin farkındaydınız bence ama evlenince düzelir dediniz baktınız evlenince düzelmedi bir de çocuk yaptınız kusura bakmayın da bile bile lades demişsiniz şimdi ah vah edecekseniz babasının nasıl bir insan olacağını bildiğiniz halde dünyaya getirmeyi tercih ettiğiniz çocuğunuz için edin sizin üzülecek bir tarafınız yok.Çünkü hala ve hala çocuğunuzu bahane edip geri dönmenin yollarını arıyorsunuz

Ki zaten son zamanlarda bana sürekli onunla tartıştığım için ben bir enkaz satın almışım eski sevgilin psikolojini de bozmuş. Ne güzel işte köprü gibi kullandın beni artık evlenmek daha kolay olur ben seni temizledim. Zaten ben evlenip boşanmışsın gibi kabul edip evlendim gibi şeyler söylerdi saldırınca da melek bana saldırıyor o eve gitmek istemiyorum diyordu

Sizi kendinizden nefret ettirmek, kendinizi işe yaramaz biri olarak görmeniz için elinden gelen psikolojik baskıyı yapmış resmen

Konuyu yeni gördüm, okurken sinir kat sayım yükseldi. Evlenirken bakire olmak diye bir kural mı var? Yasanın hangi maddesi bu? Beğenmiyorsa evlenmeseydi mesela, kafasına silah mı dayadınız?
Adam size orospu demiş hala yeni ev diyorsunuz, ciddi olamazsınız. Kocam bana orospu demeye kalksa kelimenin sonunu getiremeden kendini kapının önünde bulur.
Canım kadınlar, neden kendinize bunu layık görüyorsunuz?

Senin eşin adam değil direk konunun özeti bu
Ben evlendim ayrıldım ona rağmen şuan ki eşimle bir kere oturduk konuştuk geçmesi ilk zamanlar sonra üstünü kapattık eşimin aile tarafı herkes biliyor benim evlenip ayrıldığımı zamanında eşim hiç evlenmemiş bir insan benim için dört dörtlük bir insan istese bekar biriyle olabilirdi işi gücü durumu herşeyi çok yerinde eşimin ailesi okumuş kendini geliştirmiş aile bir kere olsun ne yüzüme bir şey vuran oldu ne de kalbimi kıran eşimin anneannesi biliyor du evlenip ayrıldığımı arada laf sokar gibi oldu bir şeylerden eşim kayınvalidem hepsi arkamda dağ gibi durdular Allah bin kere razı olsun ben neysem oydum benim geçmişim bu ben zorla kendimi aldırmadım kabul etti aldı sende bunun farkına var o eşim dediğin adam asla değişmicek bir insanın fikri neyse zikride o dur yazık etme kendine hiç bu adamla

Evlenmenden önce bir müddet beraber yaşamak lazım işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…