Siz affeder miydiniz eşinizi?

oste55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
41
-17
25
1 sene sevgililik ardından evlendim ve sevgiliyken daha önce beraberlik yaşadığımı biliyordu eşim. Öyle güzel değer verirdi ki sevgiliyken hediyelere boğardı beni çalıştığım iş yerine gelirdi tartıştığımız zamanlarda sırf küs kalmayalım diye ta kiii evlenene kadar.. evlendik her şey değişti sadece işine yöneldi benimle dışarıya hava almaya çıkmak onun için zulm gibiydi

Bebeğimiz olduktan sonra daha önce ki ilişkimi problem etmeye başladı. Bebeğimiz daha 1,5 yaşında. Mesela onu dinlemediğim en ufak bir şeyde bana ben senin ilkin değilim o yüzden dinlemiyorsun demi? diyordu. Etek giymemi istemezdi ya görürlerse diye. Sonra bana herkese akıp ona damladığım gibi cümleler kurmaya başladı…. Ben gün geçtikçe erken anne olmanın stresiyle uğraşırken bir de eşimin iğrenç hakaretlerine maruz kalıp tartışmanın içinde buluyordum sürekli kendimi. Bir yandan eşimin işi ailesine çok yakın olduğu için sürekli ailesiyle iç içeydi ve ailesinin yanında kendini daha erkek gibi hisssetiğinden mi bilmem bana sesini yükselterek konuşmaya başladı. Onu tanıdığımda ki tüm huyları kayboldu değer verirdi en azından ağlarken sarılır sustururdu beni ama artık çok iğrenç şeyler söyleyerek evi terkedeceğini söylerdi hep. Bu yıl evliliğimizin ikinci yılıydı. En son bana çok ağır ithamlarda bulundu benden bedenimden soğuduğunu _”orospu” gibi ve bunu söyleyip pişmanlığını yaşayıp özür dilemezdi benden son kavgamız buydu ben öfke kontrolümü kaybedip o an saldırıya geçiyordum kendimi ifade edemediğim için yüzünü çizdim ayağını sıkıştırdım ona zarar verdiğim için babamı arayıp bebeğimle beni alması gerektiğini söyledi. Babam gelip bizi aldı

5 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz o ailesinin evinde takılarımın hepsi onun ailesinin evinde anlaşmalı için takılarımı istediğimde bana sen ne karılık yaptın bana takıları haketmiyorsun gibi şeyler söyledi. İlklerde çok pişmandı sonrasında hep bahaneler bulup eskileri açmaya başladı. Ben dayanamadım dava açtım. Bana pişman olduğunu söyledi ama hen o eski evimize gitmek istemiyorum yeni ev istiyorum dediğimde şart koşamazsın eski evimizde oturacağız dedi. Onca şeyin üzerine sizce eski eve geçip kabul etmeli miyim değişir mi davranışları eski evin enerjisiyle mutlu olur muyum

Ev yeni olsa ne olur, koca eski

Ben kendimi mi kandırıyorum yoksa hani bebeğim eksik büyümesin diye mi bilmiyorum. sıfırdan başlayalım ve saygımızı kaybetmeyelim istedim ve o evde çok kötü anılar olduğu için ayağım gitmiyor

Affetme , mutlu olman çok zor bu pislik herifle...

Ya vallahi bazen aklınızı peynir ekmekle yediğinizi düşünüyorum. Nasıl bir akıl tutulması bu.
Adam afedersin ama ağzına mıçmış hala eve döneyim dersindesiniz. Eski ev yeni ev pazarlığı yapıyorsunuz o bile umurunda değil birşey yapmıyor. Çocuğunu almış kendini kurtarmışsın daha ne istiyorsun. Ne diye hayatı kendine zehir etme çabasındasın. Ayy sinir geldi vallahi

Ay yok saçmalama ya. Bakire olmadan evlenen çok çok yakın arkadaşlarım var ve konusu bile geçmiyor evliliklerinde. Saygınız biteli çok olmuş, bak anlaşamazsınız ne bileyim sevginiz azalmış olur tekrar denersiniz ama saygı bitince düzelmez. Yahu size orospu demiş, yenilir yutulur şey mi bu? Çocuğunuzun yanında da söyleyecek, çocuk hep çatışma içinde büyüyecek ne gerek var? Ne güzel aileniz arkanızda durmuş, kaba tabir olacak ama kaşınmayın bence

Hâlâ gidecek misin ? Sana orspu diyen adama gideceksin yani ? Sana ne ithamlarda bulunmuş farkındasın değil mi ?

Annesine o... pu diyen adi bir herifle büyümesinden daha iyidir, siz de dönecek gibi duruyorsunuz ama nasıl hazmedeceksiniz bunları?

Ne yeni enerjisi bacım iyi misin sen? Kurtul bu histerik adamdan kaç kurtar kendini. Tüm enerjiler toplansa iflah olmaz

Çok haklısınız psikolog seansları alıyorum bana patlak lastik dediği için. Ve ona erkek gibi hissettirmediğim için beni suçluyordu. Bu ayrılık sürecinde bebeğini görmezdi istediği saatlerde de ben vermezdim para istemiştim ondan görmediğim çoçuğa para vermem ben demişti bana ben neden hala istiyorum bilmiyorum çok kızıyorum aptallığıma

Bak güzel arkadaşım böyle hissetmen çok normal, şöyle düşün bir arkadaşımızla küsünce bile kötü hissetmiyor muyuz? Sonuçta alışkanlık var ortada ama sen sevilmediğin, sayılmadığın bir evliliği bitireceksin üzülmen çok normal ama bu barışınca mutlu olacağın anlamına gelmiyor. Kim güle oynaya boşanıyor ki?

Seanslarına devam et, çocuğunu da mahkemenin belirlediği günlerde görsün engel olma. Çocuğun için nafaka da al, o yoluna sen yoluna.

Bak barışırsan tekrar ayrılacaksınız ve çok daha çirkin olacak bu defa her şey. Bırak en azından çocuk için bakacak yüzünüz kalsın birbirinize.

Biz burada seni tanımıyoruz, sana garezimiz yok, mutsuz olmanı istemeyiz. Anlattıklarını objektif bir gözle yorumluyoruz ve gerçekten affedilir bir yanı yok bunların.

Çok üzüleceksin ama geçecek, geçince de “iyi ki boşanmışım” diyeceksin, inan.

Senin kararsız kalip bu konuyu acman hata sorun evin enerjisi degil saraya gitsen bu adam ile olmaz tam olarak sorun senin kocan diğerlerini gectim ilkim degilsin orospu bunlar cok agir asla affedilmez aklını başına al döneyim deme hayatını kendine zehir etme ne güzel ailen arkanda durmus saril onlara dönüp arkana bile bakma

Bu ay içinde mahkememiz var alkol adına tövbe etmişti alkolik olmuş. Ve hani meslek olarak statümüz de farklı. Sizce neden evlendikten sonra onun özel olmadığını düşünüp durdu. Her anımı zehir ederdi oğlumuzun doğum gününü evlendiğimiz geceyi mahvetti. Kırmızı kuşak bağlattın bir de utanmadan dedi bana… ayrıca ondan önce ki ilişkim dört yıllık bir ilişkiydi kafasında ne profili çizdi bilmiyorum

Saygı mı kalmış aranızda?
Eşinizden önce sizin kendinize saygınız olsun biraz.
Adam size neler demiş yahu nasıl yutup da devam edeceksiniz farklı bir evde de olsanız?
Bir yakınım olsanız şöyle güzel bir sarsmak isterdim sizi.
Bebeğiniz öyle bir babadan eksik büyüse de bir şey kaybetmez, merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…