Siz affeder miydiniz eşinizi?

adam seni istemiyor bile hala niye aklin karışık ki?
ayrica adam eskden de b.k gibi bir sevgiliymis. muhtemelen eskj sevgililerin ondan daha kötü diye bu adami melek sandin
Onu tanıdığımda ki tüm huyları kayboldu değer verirdi en azından ağlarken sarılır sustururdu beni
bir yillik sevgilisini kac defa aglatmis adam. o zaman da bekaretine takilip seni tehdit etmis. hic mantikli dusunmemissin sonra sarildi, gönlünü aldi diye adami iyi sanmissin.

Saygı geri kazanılan bir şey değil. O sınır aşılmış. Artık geri dönmek uzatmaları oynamak ve iyileşme sürecinizi geciktirmekten başka işe yaramaz. Erken kalkan yol alır. Yollarınızı ayırın ve iyileşme sürecine girin.

Ben doğru olanı yapıyorum değil mi. Evlilik bu değil bana sürekli sen ne sanıyordun ki evliliği herkes karısına küfür edebilir bunlar aşılmayacak şeyler değil özür dilerim geçer fakat sen nasıl geri getireceksin ben senin özelin de değilim ilkin de diyordu sürekli. Ve işinden dolayı evliliğimiz ilk yılı sürekli olarak ailesinin evinde kalalım isterdi

sacmalama ya kim kufur eder esine? annemler 36 yillik evli bir küfürünü duysa annem bosar bu yasta.
inanmayin bu sacma manipulasyonlara.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır karşılıklı kufurlesenler ve bunu normal karşılayanlar da vardır ama bu küfürler bile orospu ya da namussuz tarzı küfürler değil. Bunlar normal karşılanacak şeyler değil. Geçmiş ilişkinizi ortaya sürmesi normal değil.

Yaşadığın evi değil ülkeyi de değiştirseniz eşiniz sizinle geliyor. Onu geçmişinizle ilgili kandırmamış yalan söylememişsiniz onlar nasıl hakaretler. Ben olsam böyle bir şeyi affedemem. Ama eğer affedecekseniz ki üzülerek söylüyorum, ev için boş yere ayak diretmeyin aynı şeyleri yeni evde de yaşayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Barışma....

Şu an canı istedikçe alıyor bebeğini davaya çok az kaldı bana görebilir miyim diyor bebeği adına. Ve gün belli davadan sonra sana verilen günlerde görürsün mü demeliyim

sizce sorun ev mi ya hu?! adam haklarınızı vermemek için evliliği devam ettirmek istiyor.

kendinize saygınız yoksa devam ettirin bu evliliği. ömrünüzün hiç mi değeri yok?

sen nasıl geri getireceksin ben senin özelin de değilim ilkin de de
Evlenene kadar aklı neredeydi? Bakire olmadığınızı bilerek evlenmiş zaten. Tahminimce evliliğin belirli bir zamanından sonra gözü dışarıya kaymış bunu da kendine aklınca kavga etme bahanesi olarak uydurmuş. Sağlıklı düşünce yapısında olan ve en en önemlisi eşini seven, evde huzursuzluk çıkarmak istemeyen bir erkek sizce böyle konuları açıp üstüne size hakaretler eder mi?

İnsan sevmediğini hor görür ve aşağılar. Bakire olmamanız onun için sorun olsaydı en başından sizinle evlenmezdi.

sen ne sanıyordun ki evliliği herkes karısına küfür edebilir bunlar aşılmayacak şeyler değil
Saygısızlığım normal buna da katlan diyor. Böyle değersiz hissettiren biriyle zamanınızı kaybetmeyin. Bir erkek kendi eşine o... der mi ya? Beyin tutulması yaşıyor

Bir insan kafa yapısını değiştiremez değil mi barışsak bile yeniden aynı şeyleri söylemeyi devam edecektir hani bu beş ay boyunca akıllanmış mıdır demiştim kendi kendime ama insan çoçuğunun annesine bile bunu yapıyorsa bir ömür geçmez gibi

insan tabi ki isterse değişir, dakat sizin konunuz öyle bir konu değil. Yine kavgalar edeceksiniz ve yine size bu şekilde sözler söyleyecek. Sağlıklı hiçbir ilişkide bu şekilde küfürleşme yok bu arada..

Bu cümle şaka olsun lütfen. Bu nasıl aşağılık bir cümle. Selam bile vermeyeceğim bir adamla evlilik sürdürmeye çabalamanız çok üzücü gerçekten. Asla ama asla bu adamla iletişim bile kurmaya değmez.

Bazen konulari yanlis okuyorum filan zannediyorum, boyle bi adamdan bosanmak icin hala aklinizda bi acaba mi var, yeni eve ikna olursa bosanmayacaksiniz o zaman bunu mu anlayalim … yani kendinize bu hayati , bu laflari bu itilip kalkilmayi nasil reva goruyorsunuz ben anlamiyorum sizin birbirinize ne sayginiz ne sevginiz kalmamis ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…