Oha adama bak manipulatorun kralı resmen. İğrenç bir adam bunun düzelme ihtimali yok.Ben doğru olanı yapıyorum değil mi. Evlilik bu değil bana sürekli sen ne sanıyordun ki evliliği herkes karısına küfür edebilir bunlar aşılmayacak şeyler değil özür dilerim geçer fakat sen nasıl geri getireceksin ben senin özelin de değilim ilkin de diyordu sürekli. Ve işinden dolayı evliliğimiz ilk yılı sürekli olarak ailesinin evinde kalalım isterdi
Evet, bende nasıl olurda kendimi böyle güzel eğitip evlilikte bu kadar aptalca davranıp hala düzelirizi düşünüyor oluşuma şaşırıyorum. Tek bir pişmanlığı yoktu söylediklerini basite alıyordu sürekli. Ve mesela alınıp ağladığım için senin psikolojin bozuk tedavi gör o hapları ağzından değil başka bir yerinden iç diyordu. Ve hani bu adamın yaşı 30. Bence ailesinden yatan bir travması var. Kararlı olup arkama bakmak istemiyorum. Beni tehdit ediyordu nişanlıyken eğer ayrılırsan ailene sebebini söyle neden ayrıldığımızın ilkin olmayacağımdan bahset babana diye.
aranızdaki problemler evin enerjisiyle, yeni evle düzelecek şeyler değil. Adam en başında kabul etsede sonradan takıntı haline getirmiş sizin daha önceki cinsellik deneyiminizi. O**SPU lafı çok ağır bence. Rastgele söyledndiğinide sanmıyorum çok üzgünüm ama içinde bir yerlerde eşiniz gerçekten böyle hissediyor hemde siz hiç haketmediğiniz halde. Eşiniz psikolojik olarak rahatsız etmiş kendisini ve sebebi siz görüyor. Ara ara düzelsede onun size bakış açısı değişmeyecekBen kendimi mi kandırıyorum yoksa hani bebeğim eksik büyümesin diye mi bilmiyorum.sıfırdan başlayalım ve saygımızı kaybetmeyelim istedim ve o evde çok kötü anılar olduğu için ayağım gitmiyor
1 sene sevgililik ardından evlendim ve sevgiliyken daha önce beraberlik yaşadığımı biliyordu eşim. Öyle güzel değer verirdi ki sevgiliyken hediyelere boğardı beni çalıştığım iş yerine gelirdi tartıştığımız zamanlarda sırf küs kalmayalım diye ta kiii evlenene kadar.. evlendik her şey değişti sadece işine yöneldi benimle dışarıya hava almaya çıkmak onun için zulm gibiydi
Bebeğimiz olduktan sonra daha önce ki ilişkimi problem etmeye başladı. Bebeğimiz daha 1,5 yaşında. Mesela onu dinlemediğim en ufak bir şeyde bana ben senin ilkin değilim o yüzden dinlemiyorsun demi? diyordu. Etek giymemi istemezdi ya görürlerse diye.Sonra bana herkese akıp ona damladığım gibi cümleler kurmaya başladı…. Ben gün geçtikçe erken anne olmanın stresiyle uğraşırken bir de eşimin iğrenç hakaretlerine maruz kalıp tartışmanın içinde buluyordum sürekli kendimi. Bir yandan eşimin işi ailesine çok yakın olduğu için sürekli ailesiyle iç içeydi ve ailesinin yanında kendini daha erkek gibi hisssetiğinden mi bilmem bana sesini yükselterek konuşmaya başladı. Onu tanıdığımda ki tüm huyları kayboldu değer verirdi en azından ağlarken sarılır sustururdu beni ama artık çok iğrenç şeyler söyleyerek evi terkedeceğini söylerdi hep. Bu yıl evliliğimizin ikinci yılıydı. En son bana çok ağır ithamlarda bulundu benden bedenimden soğuduğunu _”orospu” gibi ve bunu söyleyip pişmanlığını yaşayıp özür dilemezdi benden son kavgamız buydu ben öfke kontrolümü kaybedip o an saldırıya geçiyordum kendimi ifade edemediğim için yüzünü çizdim ayağını sıkıştırdım ona zarar verdiğim için babamı arayıp bebeğimle beni alması gerektiğini söyledi. Babam gelip bizi aldı
5 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz o ailesinin evinde takılarımın hepsi onun ailesinin evinde anlaşmalı için takılarımı istediğimde bana sen ne karılık yaptın bana takıları haketmiyorsun gibi şeyler söyledi. İlklerde çok pişmandı sonrasında hep bahaneler bulup eskileri açmaya başladı. Ben dayanamadım dava açtım. Bana pişman olduğunu söyledi ama hen o eski evimize gitmek istemiyorum yeni ev istiyorum dediğimde şart koşamazsın eski evimizde oturacağız dedi. Onca şeyin üzerine sizce eski eve geçip kabul etmeli miyim değişir mi davranışları eski evin enerjisiyle mutlu olur muyum
Konu eski ev mi sizce? Bence artık kocanızın adı eski koca olmalı. Eşiniz iğrenç ötesi bir insan. Daha önce ilişki yaşamanız onu zerre ilgilendirmez kendisi bakir mi ki size hesap soruyor? Ki kendisi bakir olsa dahi sizin bakire olmamanıza yorum dahi yapamaz. Çoğu kadın bakireyim diye yalan söylüyorken dürüst olmuşsunuz üstelik ki üzerine basarak söylüyorum ondan öncesi onu zerre ilgilendirmez yorum yapma hakkına sahip değil bedeniniz üzerinde! Keşke bu yaratığı baba yapmasaydınız ! Salak değilseniz boşanın ! Altınlar içinde dava açın boşanma davasında veriyorlar gerçi. Düğün CD si filan varsa takıları ıspatla CD le. Ama asla barışma gerekirse Altından da vazgeç böyle bi mahlukatla hayat devam etmez. Eşinizin üzerine kusasım geldi öyle bi tiksinti duydum1 sene sevgililik ardından evlendim ve sevgiliyken daha önce beraberlik yaşadığımı biliyordu eşim. Öyle güzel değer verirdi ki sevgiliyken hediyelere boğardı beni çalıştığım iş yerine gelirdi tartıştığımız zamanlarda sırf küs kalmayalım diye ta kiii evlenene kadar.. evlendik her şey değişti sadece işine yöneldi benimle dışarıya hava almaya çıkmak onun için zulm gibiydi
Bebeğimiz olduktan sonra daha önce ki ilişkimi problem etmeye başladı. Bebeğimiz daha 1,5 yaşında. Mesela onu dinlemediğim en ufak bir şeyde bana ben senin ilkin değilim o yüzden dinlemiyorsun demi? diyordu. Etek giymemi istemezdi ya görürlerse diye.Sonra bana herkese akıp ona damladığım gibi cümleler kurmaya başladı…. Ben gün geçtikçe erken anne olmanın stresiyle uğraşırken bir de eşimin iğrenç hakaretlerine maruz kalıp tartışmanın içinde buluyordum sürekli kendimi. Bir yandan eşimin işi ailesine çok yakın olduğu için sürekli ailesiyle iç içeydi ve ailesinin yanında kendini daha erkek gibi hisssetiğinden mi bilmem bana sesini yükselterek konuşmaya başladı. Onu tanıdığımda ki tüm huyları kayboldu değer verirdi en azından ağlarken sarılır sustururdu beni ama artık çok iğrenç şeyler söyleyerek evi terkedeceğini söylerdi hep. Bu yıl evliliğimizin ikinci yılıydı. En son bana çok ağır ithamlarda bulundu benden bedenimden soğuduğunu _”orospu” gibi ve bunu söyleyip pişmanlığını yaşayıp özür dilemezdi benden son kavgamız buydu ben öfke kontrolümü kaybedip o an saldırıya geçiyordum kendimi ifade edemediğim için yüzünü çizdim ayağını sıkıştırdım ona zarar verdiğim için babamı arayıp bebeğimle beni alması gerektiğini söyledi. Babam gelip bizi aldı
5 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz o ailesinin evinde takılarımın hepsi onun ailesinin evinde anlaşmalı için takılarımı istediğimde bana sen ne karılık yaptın bana takıları haketmiyorsun gibi şeyler söyledi. İlklerde çok pişmandı sonrasında hep bahaneler bulup eskileri açmaya başladı. Ben dayanamadım dava açtım. Bana pişman olduğunu söyledi ama hen o eski evimize gitmek istemiyorum yeni ev istiyorum dediğimde şart koşamazsın eski evimizde oturacağız dedi. Onca şeyin üzerine sizce eski eve geçip kabul etmeli miyim değişir mi davranışları eski evin enerjisiyle mutlu olur muyum
Ki zaten son zamanlarda bana sürekli onunla tartıştığım için ben bir enkaz satın almışım eski sevgilin psikolojini de bozmuş. Ne güzel işte köprü gibi kullandın beni artık evlenmek daha kolay olur ben seni temizledim. Zaten ben evlenip boşanmışsın gibi kabul edip evlendim gibi şeyler söylerdi saldırınca da melek bana saldırıyor o eve gitmek istemiyorum diyordu
Yeni ev= yeni hakaretler.1 sene sevgililik ardından evlendim ve sevgiliyken daha önce beraberlik yaşadığımı biliyordu eşim. Öyle güzel değer verirdi ki sevgiliyken hediyelere boğardı beni çalıştığım iş yerine gelirdi tartıştığımız zamanlarda sırf küs kalmayalım diye ta kiii evlenene kadar.. evlendik her şey değişti sadece işine yöneldi benimle dışarıya hava almaya çıkmak onun için zulm gibiydi
Bu kadar takacaksa ne diye evlenmiş sacma sapan biri. Bu kadar saygısızlıktan sonra olmaz benceBu ay içinde mahkememiz var alkol adına tövbe etmişti alkolik olmuş. Ve hani meslek olarak statümüz de farklı. Sizce neden evlendikten sonra onun özel olmadığını düşünüp durdu. Her anımı zehir ederdi oğlumuzun doğum gününü evlendiğimiz geceyi mahvetti. Kırmızı kuşak bağlattın bir de utanmadan dedi bana… ayrıca ondan önce ki ilişkim dört yıllık bir ilişkiydi kafasında ne profili çizdi bilmiyorum
Siz siz olun bu heriften kurtulun. Aile terapi felan da islemez böyle birine. Aslinda böylelerine "Evet eski sevgilim ama senden daha adamdi,de daha büyüktü" diyeceksin de, ama dedigim gibi ben esinizi potansiyel katil olarak görüyorum. O yüzden hic bulasmayin. Avukat tutun. Sadece o muhatap olsun. Ama tazminat davasi da acin bu herife. Herseyi bilerek evlendi. Sizin utanacaginiz birsey yok.
Sen ne karılık yaptın bana takıları haketmiyorsun
Ne kadar çağdaş düşünceler bunlarKırmızı kuşak bağlattın bir de utanmadan dedi
Hayır affetmezdim.Ben doğru olanı yapıyorum değil mi. Evlilik bu değil bana sürekli sen ne sanıyordun ki evliliği herkes karısına küfür edebilir bunlar aşılmayacak şeyler değil özür dilerim geçer fakat sen nasıl geri getireceksin ben senin özelin de değilim ilkin de diyordu sürekli. Ve işinden dolayı evliliğimiz ilk yılı sürekli olarak ailesinin evinde kalalım isterdi
Değişmez canım. Böyle iğrençlikler yapan biriyle sence bir kez daha denersen mutlu olur muydun? Hayır olmazsın. Affederek sadece kendini ezersin. Kendine saygını kaybedersin.1 sene sevgililik ardından evlendim ve sevgiliyken daha önce beraberlik yaşadığımı biliyordu eşim. Öyle güzel değer verirdi ki sevgiliyken hediyelere boğardı beni çalıştığım iş yerine gelirdi tartıştığımız zamanlarda sırf küs kalmayalım diye ta kiii evlenene kadar.. evlendik her şey değişti sadece işine yöneldi benimle dışarıya hava almaya çıkmak onun için zulm gibiydi
Hayır affetmezdim.
10 yıllık evliyim bir kere küfretmedi bana.
Böyle evlilik olmaz.
Bunun bekaretle alakası yok. Adamın karakteri bozuk. Bakire olsan da başka şey bulacaktı. Yine küfredecekti.Haklısın kadında gecmişe erkekte gelecege bakılırmış. Bana geçen gün bunu yazmış saatlerce ağladım. Bebek yaptıktan sonra mı aklına geldi bu düşüncesi neden hayatımı yaktı erken yaşta ona güvenip yola çıktım ve ilk başta söyledim bekaret olayını çok üzgünüm salaklığıma yanıyorum
Alakası yok. Boşuna ezilip adamı aklamaya kalkmayın. Adam iğrenç bir pislik.Kendisi bakirdi ben bakire değilim diye öyle psikolojiye soktu ki beni ben hep acaba çok sevip sahiplendiğinden mi kendine yediremiyor o yüzden mi böyle takıyor kafasına diyordum kendimi suçlu sanıp sürekli ona yetebilmeye çalışıyordum aptal kafam kaç yaşındasınız mesela böyle şeylerin yaşla alakası yok değil mi ahlaksız her yaşında ahlaksız