Siz affeder miydiniz eşinizi?

Oha adama bak manipulatorun kralı resmen. İğrenç bir adam bunun düzelme ihtimali yok.

Travması falan yok düpedüz pislik ve ahlaksız
Bu adamı hayatından çıkar
Bilerek evlenip sonrada bik bik bik beynine s....tığımın ahlaksızı
İnsanlık, erkeklik böyle bir şey değil, en büyük hatayı bu adamı baba yaparak yapmışsın
Namus namus diyor ya namussuzun önde gidenidir bu kişi kendinden bilir işi, araştır bak bulursun ahlaksız herkesi ahlaksız zanneder

aranızdaki problemler evin enerjisiyle, yeni evle düzelecek şeyler değil. Adam en başında kabul etsede sonradan takıntı haline getirmiş sizin daha önceki cinsellik deneyiminizi. O**SPU lafı çok ağır bence. Rastgele söyledndiğinide sanmıyorum çok üzgünüm ama içinde bir yerlerde eşiniz gerçekten böyle hissediyor hemde siz hiç haketmediğiniz halde. Eşiniz psikolojik olarak rahatsız etmiş kendisini ve sebebi siz görüyor. Ara ara düzelsede onun size bakış açısı değişmeyecek
Çok üzgünüm ama evliliğinizin geleceğini göremedim ben...

derhal kurtulun. evlenmeden önce birliktelik yaşadığınızı biliyormuş, kabul etmiş, ne diye o konuyu açıp duruyo? size yaptığı hakaretlerde cabası, insan karısına o... falan dermi be? sizi manipüle edip şiddet uygulatıp arkanızdan tazminat bile almaya çalışıyo olabilir, kaçın. çocuğunuzda varmış allah bağışlasın, erken olmuş, yapcak bişe yok.

Konu eski ev mi sizce? Bence artık kocanızın adı eski koca olmalı. Eşiniz iğrenç ötesi bir insan. Daha önce ilişki yaşamanız onu zerre ilgilendirmez kendisi bakir mi ki size hesap soruyor? Ki kendisi bakir olsa dahi sizin bakire olmamanıza yorum dahi yapamaz. Çoğu kadın bakireyim diye yalan söylüyorken dürüst olmuşsunuz üstelik ki üzerine basarak söylüyorum ondan öncesi onu zerre ilgilendirmez yorum yapma hakkına sahip değil bedeniniz üzerinde! Keşke bu yaratığı baba yapmasaydınız ! Salak değilseniz boşanın ! Altınlar içinde dava açın boşanma davasında veriyorlar gerçi. Düğün CD si filan varsa takıları ıspatla CD le. Ama asla barışma gerekirse Altından da vazgeç böyle bi mahlukatla hayat devam etmez. Eşinizin üzerine kusasım geldi öyle bi tiksinti duydum

Siz siz olun bu heriften kurtulun. Aile terapi felan da islemez böyle birine. Aslinda böylelerine "Evet eski sevgilim ama senden daha adamdi, de daha büyüktü" diyeceksin de, ama dedigim gibi ben esinizi potansiyel katil olarak görüyorum. O yüzden hic bulasmayin. Avukat tutun. Sadece o muhatap olsun. Ama tazminat davasi da acin bu herife. Herseyi bilerek evlendi. Sizin utanacaginiz birsey yok.

Böyle adamların varlığını duyunca evlilikten soğuyorum resmen.Orospu anandır senin deseydin şerefsize bak.Bu laflardan sonra nasıl aynı yatağa gireceksiniz hayret ediyorum doğrusu.

Bebeğin emin ol bu adamdan ayrı kalınca daha mutlu büyür sende öyle az gözünü aç ya bir tane çakasım geldi sana hala ev diyorsun.

Yeni ev= yeni hakaretler.
Geç tabiki , oros.u damgasını aldım kabul ettim 777 filan dersin!!!!!
Yazdıklarını yeniden okur musun Allah aşkına , şiştim buralarda ben.

Bu kadar takacaksa ne diye evlenmiş sacma sapan biri. Bu kadar saygısızlıktan sonra olmaz bence

Senin hastalıklı ruhundan da düşüncencenden de kurtulacağım sonunda demiştim ona bana hastalıklı olan ben miyim milletin cinsel birlikteliğini dert ediyorum diye hasta olan ben mi oldum dedi

çocuğunun annesini o..pu ilan eden biri var karşında, koca dediğin.

ben olsam, açıkçası eğer affedersem onun dediği gibi o..pu olduğumu kabul ediyorum demek olur bu.
o..pu da olmadığıma göre ben affetmezdim.

bana göre böyle.

Hayır affetmezdim.
10 yıllık evliyim bir kere küfretmedi bana.
Böyle evlilik olmaz.

Değişmez canım. Böyle iğrençlikler yapan biriyle sence bir kez daha denersen mutlu olur muydun? Hayır olmazsın. Affederek sadece kendini ezersin. Kendine saygını kaybedersin.

Kendisi bakirdi ben bakire değilim diye öyle psikolojiye soktu ki beni ben hep acaba çok sevip sahiplendiğinden mi kendine yediremiyor o yüzden mi böyle takıyor kafasına diyordum kendimi suçlu sanıp sürekli ona yetebilmeye çalışıyordum aptal kafam kaç yaşındasınız mesela böyle şeylerin yaşla alakası yok değil mi ahlaksız her yaşında ahlaksız

Bunun bekaretle alakası yok. Adamın karakteri bozuk. Bakire olsan da başka şey bulacaktı. Yine küfredecekti.
Kendinde kusur arama.
Ben dahil çevremdeki çoğu arkadaşım bakire evlenmedi. Kimse de bunun lafını etmiyor. Hoş ettirmem de.
İlk size bunu söylediğinde kapı önüne koyacaktınız, siz ezildikçe o daha da ezmiş

Alakası yok. Boşuna ezilip adamı aklamaya kalkmayın. Adam iğrenç bir pislik.
Ben 27 eşim 28 yaşındaydık sevgili olduğumuzda. Ne geçmişi konuştuk ne bekaret konusu geçti. Sevgiliyken seviştik ve asla geçmişi konuşmadık. Çok saçma çünkü.
Toplamda 13 senedir beraberiz. Ne geçmiş konuşuldu ne başka bir tartışmada küfür hakaret işittim.
Normal olan bu.
Eşiniz manyak. Bu olmasa başka şeyden bahane bulur yine size böyle davranırdı. Hasta çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…