Siz affeder miydiniz eşinizi?

Senin hastalıklı ruhundan da düşüncencenden de kurtulacağım sonunda demiştim ona bana hastalıklı olan ben miyim milletin cinsel birlikteliğini dert ediyorum diye hasta olan ben mi oldum dedi

YAni bu hastalikli düsünce degil de nedir? Bir de hasta benmiyim soruyor yani sizin ve bebeginiz icin üzgünüm, ama hem fiziksel hem psikolojik sagliginiz icin uzak durun bu heriften

okurken küfür ettim ….. git deli dedim. Bu ne ya terbiyesiz, ruh hastası. Bekaret takıntısı varsa evlenmeyecekti, hiç hakkı yok tabi ki kimsenin cinsel hayatını sorgulamaya. Sizde sıkıntılısınız iyiki yeni evi kabul etmemişte bu manyaktan kurtuluyorsunuz. Gerçekten ev değişince yaşayacağınız şeyler değişecek mi? Bir aklınızı başınıza alın, her şeyden önce annesiniz siz. Böyle sürekli eziklenen, hakarete uğrayan bir anneyi hiç bir çocuk hak etmez. Ayrıca bence siz bakire olsanız da bir şey değişmezdi çünkü evlendiğiniz adam aşağılık karekterde, ezik bir ruh hastası ve dümdüz kötü kalpli bir ahlaksız (ayyy saydırdıkça sayasım geldi ne söylesem eksik kalıyor) bu yüzden bu pislikle geçim olmazdı, eziyet edecek bir konu bulurdu. Kaç kurtul, yasal sürelerde isterse görsün çocuğu iletişimi bıçak gibi kes.

2 yillik evlilikte nasil 1.5 yaş bebek oluyor yahu?
Ayrica rahimin hafizasi var bebek eski sevgiline benziyor demek nasil hastalikli bir kafadir, korkunccc

Bakire kiz bulsaymis o zaman, manyak mi ne?

Şu an mesela bende daha önce bir şeyler yaşamadığına güvenmiyorum yeminler etmişti o zamanlar . Ama bence sırf yüzüme rahatlıkla vurup kullanabilsin diye kendini sakladı

Şu an mesela bende daha önce bir şeyler yaşamadığına güvenmiyorum yeminler etmişti o zamanlar . Ama bence sırf yüzüme rahatlıkla vurup kullanabilsin diye kendini sakladı
Yahu sanki suçlusunuz içeride bir süre yatıp çıkmışsınız size öyle bir muamele yapıyor ki öyle olsanız daha az üstünüze gelirdi insanda psikoloji kalmaz kendini pis hisseder ya

Birkaç hafta önce kızlar buraya durum atmıştı. Eşi banyo yaparken gusül aldığı için karısını olduren tip psikopatlığı var eşinizde

Eşiniz iğrenç bir insan kusura bakmayın. Ondan öncesi onu ne ilgilendirir? O kadar hassas ise bu konularda sizinle hiç evlenmeseydi? Saçmalık. Şimdi gideceğinizi anladı geri vites yapıyor tabi ki. Bir anne olarak evladınızın babası ile büyümesini istemeniz çok normal. Ama iyi düşünün. Yarın bir gün çocugunuzun aklı yettiğinde onun yanında size bu iğrenç imalarda bulunursa bu durumdan en çok çocuğunuz etkilenir. Aileniz arkanızda ise bence iyice düşünün. Hiçbir şey sizden önemli değil, siz mutlu olun ki bebeğiniz de mutlu olsun. Allah yardımcınız olsun

Bana orospu diyen bir adama tekrar dönmek mi affetmek mi

Yo yooo siz kafayı yemişsiniz

Okurken o kadar sinirlerim bozuldu ki. Genelde burada yorum yazarken sakin olmaya ve kimseyi kırmamaya çalışırım ama eşiniz olan o iğrenç herif o kadar pislik bir insan ki ben sizin yerinizde olsam bu herifle evli kalacağıma her gece bir çuval bkla uyurum daha iyi. Hanımefendiciğim yetişkin bir kadınsınız ve kendi rızanızla bir cinsel birliktelik yaşamışsınız. Bunun hesabını eşiniz dahil kimseye vermek zorunda değilsiniz. Geçmişinizi geçmişte bırakmayı başaramıyorsa siz eşinizi geçmişte bırakın. Lütfen kendinizi kurtarın bu adamdan.

Lütfen dönme bu kendini bilmez kişiye. Çok çok ayıp terbiyesizlik yaptığı ki eşten de öte oğlunun annesi olmuşsun artık. Bunlarla söylenecek sözler laflar olmamalıydi. Lütfen boşan kendini kurtar seni seven sayan namusun öyle bir şey olmadığını anlayacak birisi ile beraber ol ilerde. Allah yardımcın olsun kendine kötülük etme ona dönüp

Peki bir şey soracağım bu kadar rezilliğin içinde ki buraya yazdıktan sonra daha da farkına vardım neyin içinde olduğumu. Neden kopamıyorum neden tiksinip kafamda bitiremiyorum sizce

Onca şeyin üzerine sizce eski eve geçip kabul etmeli miyim değişir mi davranışları eski evin enerjisiyle mutlu olur muyum
Ya huuu kardeşim herif seni "o..luk" ile suçlamış. Üstelik çocuğunun annesisin sen. Karılık mı yaptın? Ben ilkin değilim. Gibi barzo ,hanzo, aşağılık bir adam. Sen eski ev yeni ev diyorsun.. Eski eve de geçsen yeni eve de geçsen sana yaptığı hareketler daha da artacak. Evlerde sihir yok. Öyle olsa herkes ev değiştirir ve her şey düzelir. Kocan öküzün önde gideni.
Boşan gitsin..
Bizim kadınlarımız neden saf??

Peki bir şey soracağım bu kadar rezilliğin içinde ki buraya yazdıktan sonra daha da farkına vardım neyin içinde olduğumu. Neden kopamıyorum neden tiksinip kafamda bitiremiyorum sizce
Kararlı olmadığın için. Kendine değer vermediğin için. Korktuğun için.
Kimse kimseden daha değerli değildir. Sen kendi koruyup kollamazsan herkes pestil gibi üzerinden geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…