Siz affeder miydiniz eşinizi?

Nasıl bir ruh hastası ya nasıl degisiyorlar demi evlenince utanmaz cocugun var sen daha kadının ilkini konusuyorsun iyyyyy barısma bosan bu adamdan

Manyak çünkü, bak bir şey söyleyeyim mi insanların her davranışı muhakkak bir sebebe dayanmıyor bazı insanlar gerçekten kötü çünkü.

Muhtemelen seni elde edince hevesi kaçtı. vardır böyle erkekler, peşinden koşar koşar her şartta seni istiyorum şöyle mutlu olacağız böyle huzura doyacağız diye sıkar sıkar seni cepte görünce puuuufff hepsi söner.

Sizde başka ev olursa barışmayı düşünün hala.
Diyecek bir şey yok.

Sanırım öyle oldu. Hiçbir şekilde çekmezdi zaten açık hesabım vardı eski sevgilin görür kapat diyordu. Halbu ki kocamla pp yapmışım ne babalığı kabul edebildi ne karı koca olayını. Hep laf sokar dururdu. İyi ki yazdım buraya davayı iyi ki açmışım dedirttiniz

Davranışları değişmez. Sorun evin enerjisi değil ki yeni evle mutlu olasınız. Takılar kadının hakkı diye biliyorum, daha net bilgiye sahip olanlar yazacaktır. Dönmeyin ne gerek var kendinize eziyet edeceksiniz

Yav ömür mü geçer öyle manyakla, tabii ki iyi ki açmışsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah, bebişinle çok sağlıklı, huzurlu yıllarınız olsun

Ben doğru yaptığımı biliyordum dava açarken sadece öyle güzel manipüle etti ki beni namussuz hissettiriyordu. Ve geçen mesajlarda bana namussuzluk kelimesini de kullandı. Sırf ayrı olduğumuz süreçte gece arkadaşımla olan konuşmamı ona atmadığım için onu aldattığımı düşünüp saldırdı bana. Mesela çevrem ve ben görmüş olduğum insanlar tarafında zihniyetimi değiştirdi. Her gece ağlardım ilgisiz de davranırdı. Eve gelir telefonunu eline alır yoruldum derdi hep uyurdu bebeğiyle de ilgilenmezdi.

Ya bu zihniyette bir adamın kendini evlenmeden önce belli etmeyeceğine inanmıyorum ben. Bile bile lades demişsiniz. Hala da ev enerjisi falan diyorsunuz. Başka ev tutsa o lafları yiyip yutacaksınız yani, siz de normal değilsiniz.

Sana orspu diyen ,hakaretler eden, sevgisini ilgisini göstermeyen ,ilk ilişkinle sürekli kendisini kıyaslayan ruh hastasi birine dönmek mi ? Dönersen eğer kendinin ve çocuğunun hayatını mahvedersin. Hiç normal birisi değil eşin. İlişkinin başında sevgiliyken lovebombing, evlilik sonrası gaslighting yapmış. Acilen BOŞANIN bu heriften, kendinizi hayatınızı kurtarın.

Evet, bende nasıl olurda kendimi böyle güzel eğitip evlilikte bu kadar aptalca davranıp hala düzelirizi düşünüyor oluşuma şaşırıyorum. Tek bir pişmanlığı yoktu söylediklerini basite alıyordu sürekli. Ve mesela alınıp ağladığım için senin psikolojin bozuk tedavi gör o hapları ağzından değil başka bir yerinden iç diyordu. Ve hani bu adamın yaşı 30. Bence ailesinden yatan bir travması var. Kararlı olup arkama bakmak istemiyorum. Beni tehdit ediyordu nişanlıyken eğer ayrılırsan ailene sebebini söyle neden ayrıldığımızın ilkin olmayacağımdan bahset babana diye.

Evet doğru tespit sorun tam olarak evde, ev değişirse olay çözülür.

Ben tahminimi söyleyim size, baştan beri eski ilişkinizi sorun ediyor olsaydı adam geçmişte aldatılmış o yüzden böyle derdim ancak sizinki sonradan değişme o yüzden sizi aldatıp sonrasında da kendinden biliyor işi gibi. Benimki çok sorgulanabilecek bir tahmin ama ben bundan da şüphelenirdim. Kendi kolayca aldatıyor olunca sizin de yapacağınızı düşünüp düşünüp kuduruyor.

Nisanliyken bunu yapan adamla nasıl evlenebildiniz ya. Balık baştan kokmuş zaten önceden de sorun ettiği belliymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…