Siz affeder miydiniz eşinizi?

çok zor mutlu olmanız. yine kesin konuşmayayım ama zor görünüyor. adam her kızdığında onları tekrar söyleyecek. kafasına yerleşmiş birkere. takıntılı olmuş o konulara. hayırlısı neyse o olsun.

Sizinki evlilik değil akıl sağlığı bozuk bir adama kölelik yapmakmış

Eski evden ziyade boyle bir adamla nasil mutlu olacaginiza inanıyorsunuz siz dava actiginiz icin altinlar elden gitmesin diye barisiyor sence sizin yeni ev istemeniz onun umrunda mi? Daha beterlerini goreceksiniz bir de bildigim kadariyla davayi geri cekerseniz tum sikayetlerinizi geri cekmis oluyorsunuz

Tabii pişman olacak, sizin için değil altınlar için. Çünkü yasal olarak sizin hakkınız.
Allah yardımcınız olsun, babanız da sizi ne güzel almış işte. Kurtarın kendinizi bu heriften.

Gidin boşayın, çocuk nafakasını da söke söke alın.
Kendisinin erkekliği ile sıkıntıları olduğu için böyle, sizinle alakalı değil. Siz tam tersine hayvan gibi istediği biriydiniz. Sizi elde ettiğini anlayınca zehrini kusmaya başladı. Karısına hakaret eden adam, bunu kendi özgüven eksikliğinden yapar zaten. Çocuk bari bununla büyümesin, 3 yaşa ve 6 yaşa kadar ki süreç çocuğun gelişimi için önemli.

Takılarının kv de ne işin var ah benim saftirik bacım ben anlamıyorum .. kaldın bebekle ortada adam bahane aramış seni öyle kabul etmiş şimdi geveliyor ağzında 5 aydır ayrısınız ayrılın boşanın mahkeme de de altınlarımı caldılar de illaki sana verilir vermezse aynı miktarda parasını versin o altınlarw güvendide gitti verdi hepsini anasına görüyomusun adiliğe gel bide cocuk var ortada..

Siz bu tehdidi yiyip evlendiniz, üstüne birde çocuk mu yaptınız? Alınmayın ama vallahi cok akılsizca davranmissiniz. Namusuma dil uzatıyor, iftira atıyor deyip nişanı atsanız kim neyi nasıl ispatlardi Allah aşkına?
Sefil hayatlara çocuk ekleyip en son anne babayi da dert sahibi yapmadan gözler açılmıyor sanırım.

Ya siz delimisiniz ne barışması? Biriyle oldunuz bu hata değilki o zaman kimbilir ne olduda böyle oldu. Yıllar boyu bu hakaretleri nasıl çekeceksiniz? Çocuğunuz birini duymasa birini duyacak. İğrenç bir eşiniz var. Batışırsanız hayatınızın hatasını yaparsınız.

Çocuk neden eksik büyüsün, boşanınca babalar uzaya mı fırlatılıyor? buharlaşıp atmosfere mi karışıyor?
Kadınların çoğu bu bahanelere sığınıp mutsuz ailelerde travma içinde büyütüyor çocuklarını.

Sosyal medya lafları "evin enerjisi" daha ciddi probleminiz var sizin kocanız size bel altı hakaret ediyor ne enerjisinden bahsediyorsunuz siz.
Kocanız size ve kızına nafaka vermemek için,ütü çamaşır yemek gibi düzeninden vazgeçmemek için devam etmeyi teklif ediyor.
Ailesine yük olmak istemiyordur

Sizce bunu bile bile neden evlendi benimle evlendiğine pişmansa bu kadar koşar mıydı peşimden önemli olan sevgidir vs diyr akıl tutulması yaşıyorum kusura bakmayın o yüzden buradayım

Buraya yazarken bu kadar iç sesim düşünceleriyle karşılaşacağımı bilmezdim. Gerçekten hastalıklı bir düşüncedeydi ve bana ayrıyken rahimin hafızası olduğunu bebeğimizin eski sevgilime benzediğini iddia etmişti alkol aldıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…