Canim ben kalp atisindan sonra riskli gebelik uzmanina yonlendirilmistim. Bir sure Memorial Cihangir Bey ile devam ettim. Ancak evime uzak oldugu icin Anadolu yakasinda bir doktora gectim. Baska bir arkadasim ise uzun bir sure Nur hanimda devam etti. 20 li haftalrdan sonra dogum yapacagi baska bir hastaneye gecti. Yani herkesin durumu farkli. Benim ozel durumlarim oldugu icin perinatologla takibim zorunluydu. O nedenle mecburen gectim. Bence sen en dogru bilgiyi Nur hanimdan alirsin.
Arkadaşım ben şuan memorialde tedavinin 6.günündeyim..fiyat 5750tl..ama ilaçlarda bayağı tutuyor..şimdiden benim 1200 liralık ilaç gittibile..önceden tüpbebek raporun varsa 1000 lira indiriyorlarmış..benim yoktu o yüzden faydalanamadım..arkadaşlar yeni tedavi olanlar, memorıal da tedavi için nekadar ödediniz.taksit olayı varmıdır yada bilgisi olan?
Ensu hadi gözünaydın...Allah kucağınada almayı nasip etsin..bizlerde dua et..bir antralim vardı..ilk kontrolüm pazardı..iki tane olmuş dedi..inşallah yumiler kocaman büyürler ve içleri dolu dolu olur
Canım nasıl geçiyo hamilelik?sen de transferden sonra belirti olmuşmuydu hiç?ben de nasipse bayram bitimindeki çarşamba günü memorialdan nur hanıma bi ön görüşme aldım 2.30 a görüşmeye tam randevu saatinde alıyolar mı yoksa bekleme yaşıyomuyuz ben şehir dışından geliyorum da ona göre dönüş biletimi alıcam oyüzden sordum tatlım sen nasılsın çok güzel bi duygu olmalı dimi :) inşallah Rabbim bana ve benim gibi canı gönülden isteyen arkadaşlarıma da bi gün anneliği yaşamayı hayırlısıyla nasip eder.....yaa iki tane olması ne güzell içleri doludur cnm zaten sadece muayene değil ayrıca e2 dende bakıp folikul sayısın göre yumurta sayısını söylüyorlar..
hadi bakalım güzel haberlerin gelsin hep böyle..
Canım nasıl geçiyo hamilelik?sen de transferden sonra belirti olmuşmuydu hiç?ben de nasipse bayram bitimindeki çarşamba günü memorialdan nur hanıma bi ön görüşme aldım 2.30 a görüşmeye tam randevu saatinde alıyolar mı yoksa bekleme yaşıyomuyuz ben şehir dışından geliyorum da ona göre dönüş biletimi alıcam oyüzden sordum tatlım sen nasılsın çok güzel bi duygu olmalı dimi :) inşallah Rabbim bana ve benim gibi canı gönülden isteyen arkadaşlarıma da bi gün anneliği yaşamayı hayırlısıyla nasip eder.....
arkadaşlar yeni tedavi olanlar, memorıal da tedavi için nekadar ödediniz.taksit olayı varmıdır yada bilgisi olan?
Canım msjıma cvp vrdiğin için teşekkür ederim .sen kaç kez ve nerelerde tedavi oldun ?Randevularda 30 dk ile 1 saat gibi kaymalar oluyor. İçerideki hastaların görüşmeleri genellikle uzuyor
Canım nasıl geçiyo hamilelik?sen de transferden sonra belirti olmuşmuydu hiç?ben de nasipse bayram bitimindeki çarşamba günü memorialdan nur hanıma bi ön görüşme aldım 2.30 a görüşmeye tam randevu saatinde alıyolar mı yoksa bekleme yaşıyomuyuz ben şehir dışından geliyorum da ona göre dönüş biletimi alıcam oyüzden sordum tatlım sen nasılsın çok güzel bi duygu olmalı dimi :) inşallah Rabbim bana ve benim gibi canı gönülden isteyen arkadaşlarıma da bi gün anneliği yaşamayı hayırlısıyla nasip eder.....
Canım msjıma cvp vrdiğin için teşekkür ederim .sen kaç kez ve nerelerde tedavi oldun ?
Ensu mrhb... Transfer sonrası çok zor geçti demişsin... Benim bugün toplama günümdü çok sancılı geçti hala oturamıyorum sancılarım var . Normal mi acaba? Çok zor ayıldım çok sancım oldu 2 kere ağrı kesici vurdular. Bağışıklık sistemim çok zayıf çocukluğumdan beri alerjik sorunum var.canım benim transferden sonrası çok ağrılı geçti hatta test tarihine yakın evde fenalık geçirdim ateşim yükseldi tansiyon tavan yaptı ve gece yarısı baygınlık geçirdim eşim acile götürecekti sakın götürme bebek tutunduysa eğer gereksiz bir iğne yaparlar zarar görür dedim eşimde bana bir şey olur diye korktu sabaha kadar ışığı yakıp başımda oturdu..
ama benim bünyem çok tepkili bi bünye çocukluktan bu yana kronik alerjiğim ve bağışıklık sistemim herşeye uyum sağlayamıyorum sanırım tutunma aşamasında o yüzden oldukça fazla sıkıntı yaşadım..
bazı arkadaşlar hiçbirşey hissetmeyebiliyor bu bence kişinin bünyesine göre değişiyor..
zaman zaman saat kaymaları ve beklemeler olabiliyor 30 dk kadar cnm..
Ensu mrhb... Transfer sonrası çok zor geçti demişsin... Benim bugün toplama günümdü çok sancılı geçti hala oturamıyorum sancılarım var . Normal mi acaba? Çok zor ayıldım çok sancım oldu 2 kere ağrı kesici vurdular. Bağışıklık sistemim çok zayıf çocukluğumdan beri alerjik sorunum var.
selam kızlar..bu mengon,gonal f denmidir nedir anlamadım..bir şaşkınlık var üzerimde..pazar kontrolüm vardı,sonrasında mesajla ayın 23. de kontrol yazmışlar..ama benim aklımda 23 çarşamba gibi kalmış..sabahdan işe gittim..11 gibi cepten aradılar..nerdesiniz,niye gelmediniz diye..tabi ben ayın 23 de randevum diyorum hala...sonra köşeli jeton düştü..hemen apartopar gittim hastaneye..aylin hanım sağolsun beklemiş...muayene oldum,kanımı verdim eve geldim..ama bayağı yoruldum..bakalım e2 nasıl çıkacak...
kızlar memorialde aylin hanımdan randevu aldım.tedavi olanınız var mı nasıl biri? bir de muayene parası ödersek tedaviye başlanınca da sonra nur hanıma geçsek tekrar muayene parası alır mı bizden ? yarın arıcam bölümler kapandı ulaşamıyorum..
kızlar memorialde aylin hanımdan randevu aldım.tedavi olanınız var mı nasıl biri? bir de muayene parası ödersek tedaviye başlanınca da sonra nur hanıma geçsek tekrar muayene parası alır mı bizden ? yarın arıcam bölümler kapandı ulaşamıyorum..
canım benim transferden sonrası çok ağrılı geçti hatta test tarihine yakın evde fenalık geçirdim ateşim yükseldi tansiyon tavan yaptı ve gece yarısı baygınlık geçirdim eşim acile götürecekti sakın götürme bebek tutunduysa eğer gereksiz bir iğne yaparlar zarar görür dedim eşimde bana bir şey olur diye korktu sabaha kadar ışığı yakıp başımda oturdu..
ama benim bünyem çok tepkili bi bünye çocukluktan bu yana kronik alerjiğim ve bağışıklık sistemim herşeye uyum sağlayamıyorum sanırım tutunma aşamasında o yüzden oldukça fazla sıkıntı yaşadım..
Çok geçmiş olsun canım ne güzel Rabbim yaşadıklarının ve sabrının müfakatını verdi .şimdi hamileliğin tadını
bazı arkadaşlar hiçbirşey hissetmeyebiliyor bu bence kişinin bünyesine göre değişiyor..
zaman zaman saat kaymaları ve beklemeler olabiliyor 30 dk kadar cnm..