Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sağol canım haklısın kalp atışı için gittiğimde sorarım artık.. çok öptümm cnmm

arkadaşlar yeni tedavi olanlar, memorıal da tedavi için nekadar ödediniz.taksit olayı varmıdır yada bilgisi olan?

arkadaşlar yeni tedavi olanlar, memorıal da tedavi için nekadar ödediniz.taksit olayı varmıdır yada bilgisi olan?
Arkadaşım ben şuan memorialde tedavinin 6.günündeyim..fiyat 5750tl..ama ilaçlarda bayağı tutuyor..şimdiden benim 1200 liralık ilaç gittibile..önceden tüpbebek raporun varsa 1000 lira indiriyorlarmış..benim yoktu o yüzden faydalanamadım..

Ensu hadi gözünaydın...Allah kucağınada almayı nasip etsin..bizlerde dua et..bir antralim vardı..ilk kontrolüm pazardı..iki tane olmuş dedi..inşallah yumiler kocaman büyürler ve içleri dolu dolu olur

yaa iki tane olması ne güzell içleri doludur cnm zaten sadece muayene değil ayrıca e2 dende bakıp folikul sayısın göre yumurta sayısını söylüyorlar..
hadi bakalım güzel haberlerin gelsin hep böyle..

yaa iki tane olması ne güzell içleri doludur cnm zaten sadece muayene değil ayrıca e2 dende bakıp folikul sayısın göre yumurta sayısını söylüyorlar..
hadi bakalım güzel haberlerin gelsin hep böyle..
Canım nasıl geçiyo hamilelik?sen de transferden sonra belirti olmuşmuydu hiç?ben de nasipse bayram bitimindeki çarşamba günü memorialdan nur hanıma bi ön görüşme aldım 2.30 a görüşmeye tam randevu saatinde alıyolar mı yoksa bekleme yaşıyomuyuz ben şehir dışından geliyorum da ona göre dönüş biletimi alıcam oyüzden sordum tatlım sen nasılsın çok güzel bi duygu olmalı dimi :) inşallah Rabbim bana ve benim gibi canı gönülden isteyen arkadaşlarıma da bi gün anneliği yaşamayı hayırlısıyla nasip eder.....

Randevularda 30 dk ile 1 saat gibi kaymalar oluyor. İçerideki hastaların görüşmeleri genellikle uzuyor

Memorialde taksit falan yok. Rahim filmi isterlerde 650 tl extra.Tüplerde sorun çıkarsa 4200 tl laparoskopi ameliyat fiyatı+ ameliyat malzeme500 civarı +350 pataloji +(hastanede bekki 1 gün kalırsanız 600tl extra )genelde aynı gün taburcu olunuyor..

canım benim transferden sonrası çok ağrılı geçti hatta test tarihine yakın evde fenalık geçirdim ateşim yükseldi tansiyon tavan yaptı ve gece yarısı baygınlık geçirdim eşim acile götürecekti sakın götürme bebek tutunduysa eğer gereksiz bir iğne yaparlar zarar görür dedim eşimde bana bir şey olur diye korktu sabaha kadar ışığı yakıp başımda oturdu..

ama benim bünyem çok tepkili bi bünye çocukluktan bu yana kronik alerjiğim ve bağışıklık sistemim herşeye uyum sağlayamıyorum sanırım tutunma aşamasında o yüzden oldukça fazla sıkıntı yaşadım..

bazı arkadaşlar hiçbirşey hissetmeyebiliyor bu bence kişinin bünyesine göre değişiyor..

zaman zaman saat kaymaları ve beklemeler olabiliyor 30 dk kadar cnm..

Canım msjıma cvp vrdiğin için teşekkür ederim .sen kaç kez ve nerelerde tedavi oldun ?

Ben profesyonel yerlerde yapılması taraftarıyım. Şöyle ki şuan bu işi en itinalı Semra Kahraman Ekibi ile Bahceci ekibi yapıyor. Bu arada adı sanı duyulmamış yerlerde başkalarının embriyolarını da transfer ettikleri oluyormuş. Bunu bana gittiğim dahiliye doktorum profesör bey söylemişti. Eger Memorialde bu iş olmuyorsa başka yerde aramanızın bir anlamı yok.

selam kızlar..bu mengon,gonal f denmidir nedir anlamadım..bir şaşkınlık var üzerimde..pazar kontrolüm vardı,sonrasında mesajla ayın 23. de kontrol yazmışlar..ama benim aklımda 23 çarşamba gibi kalmış..sabahdan işe gittim..11 gibi cepten aradılar..nerdesiniz,niye gelmediniz diye..tabi ben ayın 23 de randevum diyorum hala...sonra köşeli jeton düştü..hemen apartopar gittim hastaneye..aylin hanım sağolsun beklemiş...muayene oldum,kanımı verdim eve geldim..ama bayağı yoruldum..bakalım e2 nasıl çıkacak...

Ensu mrhb... Transfer sonrası çok zor geçti demişsin... Benim bugün toplama günümdü çok sancılı geçti hala oturamıyorum sancılarım var . Normal mi acaba? Çok zor ayıldım çok sancım oldu 2 kere ağrı kesici vurdular. Bağışıklık sistemim çok zayıf çocukluğumdan beri alerjik sorunum var.

cnm aslında bunlar tamamen herkezde farklı olarak bünyeye göre değişiyor bence.. bende bu tedavide çok zor kendime geldim opu 12.00 de bitmiş ama ben 13.00 gibi etrafı tam olarak algılayabildim.. kendime geldim.. çok zor kendime geldim.. tüm gün şiddetli ağrılarım oldu sersem gibi oldum..
eskidende başka bir hastanedeki opuda odaya geldiğimde sol yanağım yumurta gibi şişmişti doktorda korkmuştu birşeymi oldu diye..
bağışıklık ve alerji sorunu olanlar anestezi alınca bu tarzda sıkıntılar yaşayabiliyor denildi banada..

canımm e2 umarım gününe göre yükselişte ve iyi çıkmıştır.. işe giderek tedaviyi yürütmek çok zor unutmakta haklısın..

kızlar memorialde aylin hanımdan randevu aldım.tedavi olanınız var mı nasıl biri? bir de muayene parası ödersek tedaviye başlanınca da sonra nur hanıma geçsek tekrar muayene parası alır mı bizden ? yarın arıcam bölümler kapandı ulaşamıyorum..

Aylin hanımı hiç bilmiyorum. Ben aralık ayında ön görüşme yapmıştım ve muayene olmuştum. Hiç para ödememiştim (tel.da ücret demiştiler, ancak orada almamışlardı). Şimdi alıyorlar mı bilmiyorum. Ancak tedaviye başlayınca hangi doktoru seçmenden bağımsız muayeneye para ödemiyorsun, hepsi fiyata dahil.

ben ön görüşme ücreti ödemiştim cnm o daha sonra tedavi ücretinden rapor indirimsiz tedavi olursan düşülüyor..
tedaviye başlayınca doktor değişimlerinde ayrıca muayene parası ödemiyorsun.

ensu cnm e2 ye sürekli bakıyorlar mı memorialde? Umutta her tedavide 1 kez kan aldılar oda çatlatmadan önce bakıyorlardı. E2 çok mu önemli ki tedavide yani yumurta normal sınırlardaysa ben çok yumurta odugunda ve az yumurta olunca bakıyorlar diye biliyordum e2 ye.. Canım iğne dozları nasıl burda yani kimi merkez yüksek doz tercih ediyor kimisi az olsun kaliteli olsun diyor memorial nasıl??
bende ilk muayene ücreti verdim hatta bir sure verdiler şuan tam emin değilim ama mesela 3-4 ay içerisinde tekrar muayeneye gidersem ucret vermiycem ama o sure geçerse tekrar ucret verilecek gibi birşey dendi yani tam sureden emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…