- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.509
ensu cnm e2 ye sürekli bakıyorlar mı memorialde? Umutta her tedavide 1 kez kan aldılar oda çatlatmadan önce bakıyorlardı. E2 çok mu önemli ki tedavide yani yumurta normal sınırlardaysa ben çok yumurta odugunda ve az yumurta olunca bakıyorlar diye biliyordum e2 ye.. Canım iğne dozları nasıl burda yani kimi merkez yüksek doz tercih ediyor kimisi az olsun kaliteli olsun diyor memorial nasıl??
bende ilk muayene ücreti verdim hatta bir sure verdiler şuan tam emin değilim ama mesela 3-4 ay içerisinde tekrar muayeneye gidersem ucret vermiycem ama o sure geçerse tekrar ucret verilecek gibi birşey dendi yani tam sureden emin değilim
haklısın cnm umutta son anda 1 defa bakılıyordu zaten artık bakılmasada olur aşamasında bakılıyordu:)) ben onun e2 olduğunu bile çok sonradan anlamıştım soruncada kimse bir şey demiyordu..
cnm 3-4 ayı geçse bile tekrar vermezsin okadar katı kuralları olan biryer değil ve laparaskopide oldun sonuçta..
bende düşük dozlar kullanıldı ama 14 gün iğne vuruldum uzun sürdü herkezin farklı oluyor sanırım cnm protokoluna ve sorununa göre.. devamlı testlerlede takip yapıldığı için kendinde olumsuz bir gidişat olursa anlıyorsun cnm..