tüp bebek raporu ne demek tatlım?Arkadaşım ben şuan memorialde tedavinin 6.günündeyim..fiyat 5750tl..ama ilaçlarda bayağı tutuyor..şimdiden benim 1200 liralık ilaç gittibile..önceden tüpbebek raporun varsa 1000 lira indiriyorlarmış..benim yoktu o yüzden faydalanamadım..
umutluyum ; ücretler nasıl memorial de canım?Size hiç katılmıyorum aksine size maddi olarak alternatif yerler bile sunuyorlar ilkbaharı bizde gelin yapın diye teklif eden yok hastane zaten tıklım tıklım bizim uç kurulumuza Semra hanımın ihtiyacı yok. Nasıl bu kadar konuşanişiyorsunuz mantığım almıyordu. Insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. O kadar pahalı imajı veriliyor ki oysa çok ta uykum en kıytırık yerlere göre göre kıyaslarsanız. Bend kendimden biliyorum memorıal da tüp bebek deyince benim aklıma direk gelen çok pahalı oluşaydı sizin gibi yönlerdiren insanlar yüzüm . Fakat gelip görüşünde anladık ki herşey gayet normalmiş.ş. Anlatırsın durumunu kimse seni anlamamazlık yapmaz zaten sonuçta onlar da insan...
amiiiiiin. Selincim laparoskopi ve tüp için ne fiyat verdiler?Amin. Allah'ım kucağı boş olan herkesin kucağını çocukları ile doldursun.
amiiiiiin. Selincim laparoskopi ve tüp için ne fiyat verdiler?
tüp bebek raporu ne demek tatlım?
amiiiiiin. Selincim laparoskopi ve tüp için ne fiyat verdiler?
teşekkürler . zaten yaş sınırı var sanırım. 40 üstü alamıyor galiba...Doğrusu bana sormamışsınız ama bildiğim için ben cevap vereyim. Eger hiç çocuğunuz yok ise devlet hastanesinden normal yollardan olmayacağına dair belge alabilirseniz devlet bunun 1000-1200 lirasına kadarını ödüyor diye biliyorum. Ama raporu almak oldukça zaman alıcı ve sinir bozucu. Eğer durumunuz var ise raporla falan uğraşmayın derim.
teşekkürler tatlım. bakalım bana görüşmede ne önerecekler? bu hafta randevu alıp gideceğim inşallahcnm laparaskopi + histereskopi oldum 4 haziranda Memorialda.. 6400 TL gibi bir fiyat ödedim.. sonrasında zaten 2 ay geçiyoır 3. ayda tüp bebek deniyorsun..
laparaskopide sol tüpüm alındı, histereskopide rahim tavanım çok darmış genişletildi ve rahme çizik atıldı..
görüşmeye gidersen rahim filmini ve elinde eski protokolların, testlerin ne varsa hepsini mutlaka götür..
aldım görüşme tarihimi...375 tl görüşme için istiyorlar. şimdiden çok pahalılar :)cnm laparaskopi + histereskopi oldum 4 haziranda Memorialda.. 6400 TL gibi bir fiyat ödedim.. sonrasında zaten 2 ay geçiyoır 3. ayda tüp bebek deniyorsun..
laparaskopide sol tüpüm alındı, histereskopide rahim tavanım çok darmış genişletildi ve rahme çizik atıldı..
görüşmeye gidersen rahim filmini ve elinde eski protokolların, testlerin ne varsa hepsini mutlaka götür..
aldım görüşme tarihimi...375 tl görüşme için istiyorlar. şimdiden çok pahalılar :)
ben bu rapor işini anlamadım :) 2. kez özel hast'de tüp denedim, bu 3. olacak inşallah. benim yaş 44...rapor nasıl nerden alınıyor?canım eğer raporun yoksa tedaviye başladığında muayene ücretini tedavi ücretinden düşüyorlar raporun varsa da 1000 TL civarı indirimin oluyor zaten
aldım görüşme tarihimi...375 tl görüşme için istiyorlar. şimdiden çok pahalılar :)
ben bu rapor işini anlamadım :) 2. kez özel hast'de tüp denedim, bu 3. olacak inşallah. benim yaş 44...rapor nasıl nerden alınıyor?
senin söylediğin Nur + Semra. amin canım inşallah bu sefer yüzüm güler.kime aldın cnm..hayırlı olsun..
Selam idefixcigimAkasya nasılsın doğum yaptın mı nasıl gidiyor canım....