Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu arada daha önceden tüp denemeniz varsa rahim filmimutlaka istiyorlar. ( Bunu bütün merkezler genelde istiyor). Bunun ücreti 650 tl memorialde. Eger fındıkzade Radyomarda çektirirsen 400 tl. Çekim 15 dk sürüyor..

Ben 3. denememde bebeğime kavuşuyorum Şişli memorial sayesinde Allah hepsinden razı olsun. Şişli memoriali daha önceden bilseydim başka bir yer tercih etmezdim tedavim olumsuz sonuçlansa da başka yere gitmezdim çünkü çok araştırdım çok yerler gördüm işini bu denli ciddi ve para olayını aşmış sadece başarıya odaklanmış başka bir merkez görmedim..

umutluyum ; ücretler nasıl memorial de canım?

tüp bebek raporu ne demek tatlım?

Doğrusu bana sormamışsınız ama bildiğim için ben cevap vereyim. Eger hiç çocuğunuz yok ise devlet hastanesinden normal yollardan olmayacağına dair belge alabilirseniz devlet bunun 1000-1200 lirasına kadarını ödüyor diye biliyorum. Ama raporu almak oldukça zaman alıcı ve sinir bozucu. Eğer durumunuz var ise raporla falan uğraşmayın derim.

amiiiiiin. Selincim laparoskopi ve tüp için ne fiyat verdiler?

cnm laparaskopi + histereskopi oldum 4 haziranda Memorialda.. 6400 TL gibi bir fiyat ödedim.. sonrasında zaten 2 ay geçiyoır 3. ayda tüp bebek deniyorsun..
laparaskopide sol tüpüm alındı, histereskopide rahim tavanım çok darmış genişletildi ve rahme çizik atıldı..
görüşmeye gidersen rahim filmini ve elinde eski protokolların, testlerin ne varsa hepsini mutlaka götür..

teşekkürler . zaten yaş sınırı var sanırım. 40 üstü alamıyor galiba...

teşekkürler tatlım. bakalım bana görüşmede ne önerecekler? bu hafta randevu alıp gideceğim inşallah

aldım görüşme tarihimi...375 tl görüşme için istiyorlar. şimdiden çok pahalılar :)

canım eğer raporun yoksa tedaviye başladığında muayene ücretini tedavi ücretinden düşüyorlar raporun varsa da 1000 TL civarı indirimin oluyor zaten
ben bu rapor işini anlamadım :) 2. kez özel hast'de tüp denedim, bu 3. olacak inşallah. benim yaş 44...rapor nasıl nerden alınıyor?

ben bu rapor işini anlamadım :) 2. kez özel hast'de tüp denedim, bu 3. olacak inşallah. benim yaş 44...rapor nasıl nerden alınıyor?

sgk nın istediği şartları taşıyıp eğer tüplerin kapalı değilse ve eşinde sperm 3 milyon ve altı değilse 2 aşılama şartı var. Bunlar yoksa bütün şartlar tamamsa bile devlette 2 aşılama yaptırman gerekiyor. sonra tüp bebek raporun çıkıyor bu raporla gidersen indirim yapılıyor canım. en son torba yasayla şartlar değişti yaş,sayı felan son hali ne bilmiyorum. yani çıkartman uzun zaman alır öyle diyim. senin ödeyeceğin muayene ücreti orda tedaviye başladığında ücretten düşülecek zaten

Selam kızlar..az önce hastaneden geldim..bugün adetimin 11.günü..yumurtam iki tane biliyosunuz..biraz yavaş büyüyolarmış..ama iki cmlik kist altı cm olmuş..kan sonucuna göre mesaj yollayacaklar...şu cuma saatinde rabbim isteyen herkese versin bizede versin inşallah...

Akasya nasılsın doğum yaptın mı nasıl gidiyor canım....
Selam idefixcigim

Henuz dogum yapmadim. Haftaya carsamba kontrolumuz var. Bebegin basi biraz asagidaydi. Acilma olup olmadigina bakilacak. Acilma var 36.haftada bayramdan once alacak. Acilma yoksa bayramdan sonrayi bekleyecegiz. Insallah da bekler. Anne karninda ne kadar dursa kardir.

Sende durumlar ne ? Normal dogum mu olacak ? Sezeryan mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…