Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sağoll merveciğim:)) aylardır tedavimi takip ettinn umarımm seninde keseni görürüz canımm... kendine iyi bak..
Aminm canm insallah senin gibi guzel haberler vermek de nasip olur Allah in izni ve Nur hanimin vasitasiyla guzel haberlerin devamini da takipteyim :KK70:

Eşinden semen analizi mutlaka isteyecekler. Elinizdeki çok yeni olsa bile orda mutlaka kendileri bakmak istiyorlar. Onun dışında gelip gitmesine gerek olacağını sanmıyorum. Bir ön tahlil, bir de opu günü gelse yeter.
Anladım canım, sağolasın, sperm vermekten kaçış yok anlaşılan:KK45:çok teşekkürler..

Amin canım hepimize.. cnm sizdeki sorun neydi tabi özel değilse..
benim eşimse sinirli cnm ama çoğu erkek böyle yine eninde sonunda dediğimize geliyorlar:))

Bizde aslında sorun yok deniliyor, tahliilerim herşeyim normal çıkıyor. Rezevr sorunun yok diyor hoca ama,Her iki tedavimde 6 yumurtam oldu, ilk tedavimde birinci kalitede 2 tane embriyo konuldu. Hatta hastanede o günkü transferi olanların içinde(10 kişi felan) en iyisi benimkisiymişti, doktor öyle söyledi. Eşime bakıldığında ileri hareketi biraz düşük ama normal yolla hamile kalırsın denildi. İkinci tedavimde ise eşimin değerli çok düşük çıkmış ve döllenmede sorun yaşanmıştı. Tek embriyo konuldu hatta koymak bile istemediler, şansın yok diye, ben istedim konulmasını. Bizdeki durum böyle canım, ne olduğunu anlayamadık açıkcası..

Eşin

eşinizin gelmesine çok gerek kalmıyor. Sadece 1 gün semen analizi için geliyor 2. De toplama zamanı gelecek işte... Ben başta Demirhan Hotel demişlerdi orada kalacaktım eşimin işi yoğun olduğu için o olmadan kalamam diye düşündük kayonvalidemlerde kalıyorum onlarda burda oturuyorlar... Âmin inşallah ... Duaların için Allah razı olsun...

Ne güzel kayınvalidenler ordaymış, şanslısın. Anladım canım eşimin 2 kere orada olma durumu şart. Otelde de kalırız sorun değil, eş dost çok ama eşim hayatta gitmez, önemli olan onun ikna olması, bir fikir sunacağım yok dersede bursada yaptırırız artık, çok sağolasın canım..

evet canım bugündü:)) keseyi gördükkk
inşallah kalp atışınıda görürüz..
çok çok öptümmmm
ooooo müjdeli haberi aldık sonunda,:KK71: Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik yaşatsın, hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun. Maşallah süpenallah:nazar:

çok çok öptümmmm
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah. Bizde yıl sonu gibi nasip olursa tüp bebek düşünüyoruz, merak ettiğim önceden folik asit filan başladınız mı canım?

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah. Bizde yıl sonu gibi nasip olursa tüp bebek düşünüyoruz, merak ettiğim önceden folik asit filan başladınız mı canım?

sağol cnm.. benim öncesi çok karışık cnm çok peşpeşe 2 ayda bir tedavi gördüğü için hepsinde farklı şeyler kullanmıştım, çok farklı ilaç takviyeleri kullandım..
bunda saf arı sütü hariç hiçbirşey kullanmadım..

çok çok öptümmmm
AHHH CANIM YA ÇOKK SEVİNDİM. KENDİM YAŞAMIŞ GİBİ SEV,NDİM. İÇİMDE MEMORİALE İSTEK DAHA BİR ARTTI.BİZE DE ÇOK DUA ET İNŞALLAH ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN.DARISI BİZE İNŞALLAHH.

AHHH CANIM YA ÇOKK SEVİNDİM. KENDİM YAŞAMIŞ GİBİ SEV,NDİM. İÇİMDE MEMORİALE İSTEK DAHA BİR ARTTI.BİZE DE ÇOK DUA ET İNŞALLAH ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN.DARISI BİZE İNŞALLAHH.

Aminn canım çok sağoll.. Allahım herkeze nasip etsin tez zamanda..
seninde güzel haberlerini alalım cnm hemencecik:))

Arkadaşlar çatlatma iğnesinden kaç saat sonra transfer oluyor? Yeniyim demiştim ya kusura bakmayın:KK43: şimdi aradılar 21.15 iğne dediler yarın biz size haber vericez dediler yarını bekliyemedim çok merak ettim:)

canımm çok sağoll, aslında halen şaşkınım ve inanamıyorum sanırım böyle devam ederse bir kaç ay daha inanamayacağım:))
seninde bebeğini kucağına almana çok az kalmış maşallah ne güzel Allahım nazarlardan korusun cnm cinsiyeti neydi..

ilk zamanlar öyle oluyo cnm herkes yaşadı o şaşkınlıkla birleşen mutlulugu :) zamala alışırsın ve doğum zamanı ayrılmaya kıyamazsın sonrada benim gibi :) 8 ekim de kavuşuyoruz rabbim kısmet ederse inş oğluşumla :emir_bebek::KK68:

Birde çatlatma iğnesi nasıl vuruluyor diğerleri gibi yoksa arayıp sorayım mı

göbekten yapacaksın cnm gonal f vurdugun gibi iğe miktarını sana tlf edip söylerler zten transferde erken olur 8.30 gibi benim öyleydi bol bol yumoşun olun inş cnm

ilk zamanlar öyle oluyo cnm herkes yaşadı o şaşkınlıkla birleşen mutlulugu :) zamala alışırsın ve doğum zamanı ayrılmaya kıyamazsın sonrada benim gibi :) 8 ekim de kavuşuyoruz rabbim kısmet ederse inş oğluşumla :emir_bebek::KK68:

göbekten yapacaksın cnm gonal f vurdugun gibi iğe miktarını sana tlf edip söylerler zten transferde erken olur 8.30 gibi benim öyleydi bol bol yumoşun olun inş cnm

maşallah cnm az kalmış oğluşunu kucağına almana.. çok güzelll inşallah bizde bu şaşkınlıkları atlatabiliriz ve bebeğimize biran önce kavuşuruz cnm:)) çok öptümm

Âmin inşallah

canım ya bir şey soracağım sende üstünden bayağ zaman geçmiş ama belki hatırlarsın..
bugün keseyi görünce crinone jeli bir taneye düşürdü doktor, haftada bir olsun pregesteron iğne vurulmak istedim ama Nur hn gerek yok diyor sendede aynımıydı cnm..

Canim ben 16.haftaya kadar crinone kullandim. Tam hatirlamiyorum dozajini. Progestan igne hic kullanmadim. Nur hanim gerek yok diyorsa dogrudur. Gerek olsaydi bana da verirlerdi. Ben de riskli bir gebeydim. Icin rahat olsun.

Semracigim dogum tarihi belli olmus. Gozun aydin. Sezeryan mi olacak ? Kacinci haftada alacaklar ? Ben de yarin kontrole gidecegim. Dogum tarihi belli olacak.

arkadaşlar bir şey soracağım bilgisi olan varsa tabi:)) hamilelik takibinide Memorialda devam ettirmek istersek doğuma kadar takipleri ve yönlendirmeleri aynı tüp bebek doktorlarımızmı takip ediyor yoksa hastane bünyesindeki farklı kadın doğum doktorlarınamı yönlendiriyorlar...

arkadaşlar bir şey soracağım bilgisi olan varsa tabi:)) hamilelik takibinide Memorialda devam ettirmek istersek doğuma kadar takipleri ve yönlendirmeleri aynı tüp bebek doktorlarımızmı takip ediyor yoksa hastane bünyesindeki farklı kadın doğum doktorlarınamı yönlendiriyorlar...

Canim ben kalp atisindan sonra riskli gebelik uzmanina yonlendirilmistim. Bir sure Memorial Cihangir Bey ile devam ettim. Ancak evime uzak oldugu icin Anadolu yakasinda bir doktora gectim. Baska bir arkadasim ise uzun bir sure Nur hanimda devam etti. 20 li haftalrdan sonra dogum yapacagi baska bir hastaneye gecti. Yani herkesin durumu farkli. Benim ozel durumlarim oldugu icin perinatologla takibim zorunluydu. O nedenle mecburen gectim. Bence sen en dogru bilgiyi Nur hanimdan alirsin.

X