Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim Allah yardimcin olsun. Bazen biraz uzaklasip moral depolamak iyi gelir insana. Insallah bundan sonraki tedavinde mucizene kavusursun.
sağoll canım iyiyim sen nasılsın gözükmüyorsun, nasıl oldun eşin nasıl oldu canım..

Ensucugum randevun bugun muydu ? Güzel haberlerini bekliyoruz canim.

Canim Allah yardimcin olsun. Bazen biraz uzaklasip moral depolamak iyi gelir insana. Insallah bundan sonraki tedavinde mucizene kavusursun.

Ensucugum randevun bugun muydu ? Güzel haberlerini bekliyoruz canim.

evet canım bugündü:)) keseyi gördükkk
inşallah kalp atışınıda görürüz..
çok çok öptümmmm

çok çok öptümmmm
Oyyyy masallah bebisine kesesini sevsinler onun. Bugunun en guzel haberi bu. Yakinda pit pitlari da duyarsin Ensucugum. Rabbim saglikla tamamina erdirsin. Duamdasin

Oyyyy masallah bebisine kesesini sevsinler onun. Bugunun en guzel haberi bu. Yakinda pit pitlari da duyarsin Ensucugum. Rabbim saglikla tamamina erdirsin. Duamdasin

sağol canım bende şaşırdım, Nur hanımda şaşırdı kese için erkendi aslında sadece rahim kalınlığına bakacaktık..
2 hafta sonraya artık gideceğim.. güzel dileklerin için sağol hayatım çok öptümm.. sende benim dularımdasın aslında herkez:))

ensu hayırlı olsun cnm rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş

canımm çok sağoll, aslında halen şaşkınım ve inanamıyorum sanırım böyle devam ederse bir kaç ay daha inanamayacağım:))
seninde bebeğini kucağına almana çok az kalmış maşallah ne güzel Allahım nazarlardan korusun cnm cinsiyeti neydi..

canım ya bir şey soracağım sende üstünden bayağ zaman geçmiş ama belki hatırlarsın..
bugün keseyi görünce crinone jeli bir taneye düşürdü doktor, haftada bir olsun pregesteron iğne vurulmak istedim ama Nur hn gerek yok diyor sendede aynımıydı cnm..

cnm sana önceki mesajda iğneyi sormuştum ama sen göremeden doktor tekrar aradı gerek kalmadı çok sağol...
progesteron iğneye başladım bugün 3 gün kullan dedi.. biraz ağrım vardı..
öptümm

ensuuuu çok sevindim çok inşallah saglıkla kucagına alırsın valla banada umut oldun tamda kendimden umudu kestigim günlerde iyi oldu senin güzel haberin.
bakalım bana nediycekler laparoskobi demişti Semra hnm ama ben başka yerde yaptırdım

çok çok öptümmmm
Canimmm cok sevindim Rabbim once kalp atisina sonra cinsiyete sonra da kucagina almayi nasip etsin inşallah hep boyle guzel haberler alip vermen nasip olsun inşallah

çok çok öptümmmm

Son zamanların en güzel haberini aldım :)) Çok ama çok tebrik ederim ensu, Allah tamamına erdirsin. Ben ara sıra girip okuyorum, seni de uzaktan takip ediyordum hep.. Şimdi görünce çok heyecanlandım. Maşallah Allah nazarlardan korusun seni

canımm inşallahhh çokk sağoll:)) çokk öptümm
neden umudunu kesiyorsunki umutsuzluk ve pes etmek yok.. gerekirse menapoza girene kadar tam gaz tedavii olma kafasındaydım ben..

Canimmm cok sevindim Rabbim once kalp atisina sonra cinsiyete sonra da kucagina almayi nasip etsin inşallah hep boyle guzel haberler alip vermen nasip olsun inşallah

sağoll merveciğim:)) aylardır tedavimi takip ettinn umarımm seninde keseni görürüz canımm... kendine iyi bak..

sağoll hayatımm:)) bende seni geçmişte Aret beyin sayfasında görmüştüm 1-2 defa şimdi hatırladım..
inşallah tez zamanda kendinnn için heyecanlanırsın bizde sana seviniriz canımm.. öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…