- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
Aminm canm insallah senin gibi guzel haberler vermek de nasip olur Allah in izni ve Nur hanimin vasitasiyla guzel haberlerin devamini da takipteyimsağoll merveciğim:)) aylardır tedavimi takip ettinn umarımm seninde keseni görürüz canımm... kendine iyi bak..
Anladım canım, sağolasın, sperm vermekten kaçış yok anlaşılanEşinden semen analizi mutlaka isteyecekler. Elinizdeki çok yeni olsa bile orda mutlaka kendileri bakmak istiyorlar. Onun dışında gelip gitmesine gerek olacağını sanmıyorum. Bir ön tahlil, bir de opu günü gelse yeter.
Amin canım hepimize.. cnm sizdeki sorun neydi tabi özel değilse..
benim eşimse sinirli cnm ama çoğu erkek böyle yine eninde sonunda dediğimize geliyorlar:))
Eşin
eşinizin gelmesine çok gerek kalmıyor. Sadece 1 gün semen analizi için geliyor 2. De toplama zamanı gelecek işte... Ben başta Demirhan Hotel demişlerdi orada kalacaktım eşimin işi yoğun olduğu için o olmadan kalamam diye düşündük kayonvalidemlerde kalıyorum onlarda burda oturuyorlar... Âmin inşallah ... Duaların için Allah razı olsun...
ooooo müjdeli haberi aldık sonunda,evet canım bugündü:)) keseyi gördükkk
inşallah kalp atışınıda görürüz..
çok çok öptümmmm
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah. Bizde yıl sonu gibi nasip olursa tüp bebek düşünüyoruz, merak ettiğim önceden folik asit filan başladınız mı canım?evet canım bugündü:)) keseyi gördükkk
çok çok öptümmmm
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah. Bizde yıl sonu gibi nasip olursa tüp bebek düşünüyoruz, merak ettiğim önceden folik asit filan başladınız mı canım?
AHHH CANIM YA ÇOKK SEVİNDİM. KENDİM YAŞAMIŞ GİBİ SEV,NDİM. İÇİMDE MEMORİALE İSTEK DAHA BİR ARTTI.BİZE DE ÇOK DUA ET İNŞALLAH ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN.DARISI BİZE İNŞALLAHH.evet canım bugündü:)) keseyi gördükkk
çok çok öptümmmm
AHHH CANIM YA ÇOKK SEVİNDİM. KENDİM YAŞAMIŞ GİBİ SEV,NDİM. İÇİMDE MEMORİALE İSTEK DAHA BİR ARTTI.BİZE DE ÇOK DUA ET İNŞALLAH ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN.DARISI BİZE İNŞALLAHH.
Arkadaşlar çatlatma iğnesinden kaç saat sonra transfer oluyor? Yeniyim demiştim ya kusura bakmayınşimdi aradılar 21.15 iğne dediler yarın biz size haber vericez dediler yarını bekliyemedim çok merak ettim:)
Birde çatlatma iğnesi nasıl vuruluyor diğerleri gibi yoksa arayıp sorayım mı
Sağolasın...burada bana göbekten demişlerdi cnm..
her hastane farklı bir yerden vurduruyor ama burası göbekti...
canımm çok sağoll, aslında halen şaşkınım ve inanamıyorum sanırım böyle devam ederse bir kaç ay daha inanamayacağım:))
seninde bebeğini kucağına almana çok az kalmış maşallah ne güzel Allahım nazarlardan korusun cnm cinsiyeti neydi..
Birde çatlatma iğnesi nasıl vuruluyor diğerleri gibi yoksa arayıp sorayım mı
ilk zamanlar öyle oluyo cnm herkes yaşadı o şaşkınlıkla birleşen mutlulugu :) zamala alışırsın ve doğum zamanı ayrılmaya kıyamazsın sonrada benim gibi :) 8 ekim de kavuşuyoruz rabbim kısmet ederse inş oğluşumla
göbekten yapacaksın cnm gonal f vurdugun gibi iğe miktarını sana tlf edip söylerler zten transferde erken olur 8.30 gibi benim öyleydi bol bol yumoşun olun inş cnm
Âmin inşallahilk zamanlar öyle oluyo cnm herkes yaşadı o şaşkınlıkla birleşen mutlulugu :) zamala alışırsın ve doğum zamanı ayrılmaya kıyamazsın sonrada benim gibi :) 8 ekim de kavuşuyoruz rabbim kısmet ederse inş oğluşumla
göbekten yapacaksın cnm gonal f vurdugun gibi iğe miktarını sana tlf edip söylerler zten transferde erken olur 8.30 gibi benim öyleydi bol bol yumoşun olun inş cnm
canım ya bir şey soracağım sende üstünden bayağ zaman geçmiş ama belki hatırlarsın..
bugün keseyi görünce crinone jeli bir taneye düşürdü doktor, haftada bir olsun pregesteron iğne vurulmak istedim ama Nur hn gerek yok diyor sendede aynımıydı cnm..
ilk zamanlar öyle oluyo cnm herkes yaşadı o şaşkınlıkla birleşen mutlulugu :) zamala alışırsın ve doğum zamanı ayrılmaya kıyamazsın sonrada benim gibi :) 8 ekim de kavuşuyoruz rabbim kısmet ederse inş oğluşumla
arkadaşlar bir şey soracağım bilgisi olan varsa tabi:)) hamilelik takibinide Memorialda devam ettirmek istersek doğuma kadar takipleri ve yönlendirmeleri aynı tüp bebek doktorlarımızmı takip ediyor yoksa hastane bünyesindeki farklı kadın doğum doktorlarınamı yönlendiriyorlar...