cogu yer kalcadan yaptiriyor bende cok tereddut etmistim AMA gobektende ayni etki
bende laparoskobiyi baska yerde yaptirdim gerci laparoskobik myomektomi oldu benimkisi Küçük miyom vardi o alindi, tuplerde sorun yoknus yapisik vs hicbirsey yok dendi, gerci semra hocada kesin sorun var dememisti oyle gorunuyor hsg de demisti.. Canin SEN laparoskobiden kac gun sonra gazli bezleri cikarip yikandin?? Benim islen sali gunu oldu 1 gun hastanede yattim 3 gun kotuydum AMA iyiyim cok sukur
bide hastanede sormayi unuttum 1 gun hafif mavi boya ve biraz kanama geldi sende oldu mu??
canım laparaskopimi oldun çok geçmiş olsun.. ya bendede hafif kanama gelmişti sonra geçti..ama ben kendim evde eczaneden pansuman malzemesi alıp pansuman yaptım geçti.. 1 hafta hergün pansuman yapıp gazlı bezi değiştirdim..
ben 1 hafta hiç yıkanmamıştım cnm çok acılı olmuştu benim rahimde genişletildiği için..
tamamen bezlerden 1 hafta sonra kurtuldum hastanede kontrolde nur hn çıkartmıştı..
birde 2 hafta sonra Contractubex kullanmaya başladım ben cnm yaraların üzerine günde iki defa..
iyi olmana sevindim..
4-5 gun sonra yikanirken cikart bezleri dedilet, dikiste alinmiycak pansumana gerek yok demislerdi banada AMA aklima takildi 4-5 gun sonra islanmasi erken gibi geldi banada..laparoskobi tanisal yapilinca kolaymis AMA islem oluyorsa oyle kolay degil. Beni 8 saat kipirdatmadilar, 1 gece sonda takiliydi ve serumla beslediler hic bisey yemedim agrimda cok oldu 3 gun AMA simdi cok iyiyim cok sukur genede..
sonucunu heyecanla takip edicem rabbim umarim Bu kez nasip eder
merhaba cnm.. rahim filmimi Fındıkzade Radyomarda çektirdim adetin ilk günü arıyorsun randevu veriyorlar.. 350 tl civarı ama çok rahat 5 dk sürüyor.. 37 yaşındayım bence bendeki düşüş hem yaş ilerlemesinden, hem tedavilerden hemde çok fazla ilaç kullanmaktan oldu.. yıllardır tedavi önceleride her doktor ayrı bir şey yazdı son 7 yılımın her günü tüp bebek öncesi hazırlık ilaçları içerek geçti.. bizdeki asıl sıkıntı erkek infertilitesi cnm..
Bahceci 4 tedavidede benden rahim filmi istremedi bile, İstanbul Tüp aret bey istedi oda 5 dk baktı hiç sorun yok dedi.. aynı filmi 4 ay sonra Semra hanıma gösterdim, kendisi banada gösterdi bariz tüpün biri hem yapışık hemde kendi içinde tamamen kıvrılmıştı, alttan ışığı verince zaten ortayada çıkıyordu ve rahmim çok darmış zaten gebe kalsam düşecekmiş..
ben ondan sonra filmi 3 tane farklı doktora daha gösterdim hepsi sorun var ama laparaskopiye gerek yok dedi ama ben Semra hanıma güvendim çünkü zaten 7 tane negatif var demekki bir yerlerde bir sorun var, sol tüpümü kaybetmek sorun değil yeterki tüp tedavilerimi olumsuz etkilemesin.. rahmimide genişletti..
tabi yine tutmayabilir cnm ama olan bir sorunun daha ortadan kalkması iyi oldu..
rapor aldım Süleymaniye dev. hast iki defa onları ist tüpde kullanmıştım cnm..
sen daha önce nerelerde tedavi oldum kaçıncı tedavin cnm..
Canım çok geçmiş olsun.benim 1 tüp bebek denemem oldu 14 yumurtadan 4 ü 5.güne geldi ve bende ohss olduğum için transfer bi sonraki aya iptal oldu ilk transfer ve ikinci transferlerim çok kaliteli yumurtalar dendiği halde negatif sonuçlar aldım denemelerim hep umutta oldu ikinci olumsuz sonuçtan sonra ulun bey ilk genetik test istedi ondA bende önemli olmayan bi phtılaşma çıktı daha risklisi varmış bendeki tromboz sonucundaki en son tetkikteki bi tek homozigot 4G yazıyo sonuçta bunların türleri var sen de biliyosundur belki şimdi de bu ayki adetimle rahim filmi istedi ulun bey bakalım sonuç ne çıkıcak bakalım bende sol overde çikolata kisti var rahim dış duvarında da miyom var sen de böyle şeyler var mıydı canım bi de sol kasığında ağrı var mıydı hiç ben de korkuyorum açıkçası bişey çıkmasından peki sana umuttaki olumsuz sonuçların da hiç bi yorum yapılmadı mı ? Sizde de sperm sayısı çok mu düşük senin embriyolar kaçıncı gün de transfer edilmişti ? Memoriala laporoskopi ve tedavi dahil ne kadar ödedin canım senin daha önceki denemelerinden hepsi iğneli olarak mı 7 defa deneme oldu yoksa dondurulmuş transferler buna dahil mi?Rabbim yardımcımız olsun inşallah bu tedavinde güzel sonuçlarını alıcaz seni takip edicem burdan güzel haberlerini bekliyorum:))
anladım cnm ben operasyondan 6 saat sonra çıktım merkezden gece kalabilirsin dediler ama gerek görmedim, sonda takılmadı ve çorba içirttiler.. herkezin operasyonu farklı olabiliyor senden miyom alınmışya daha farklı olabilir.. banada bir kaç gün sonra yıkanabilirsin dedilerde ben korktum yıkanmadım.. ama yıkandığım zaman çıkartıp sonra yenisini takmıştım.. bende 2. gün ağrıdan kafayı yemiştim hatta hastaneyi ayağa kaldırmıştım telefonla, nur hanım evinden aramıştı gece beni:))) şimdi gülüyorum.. sanada baskılama tedavisi anlattılarmı..
sağol cnm bende seni takip ediyorum..
merhaba bende çarşamba günü memorialda başladım ben randevusuz gittiğimden hangi doktor müsait olursa o alıcak dendi uzun bir bekleyişten sonra ayşe hanım aldı çok güzel ilgilendi muayenemi yaptı konuştuk açıkçası ben çok beğendim benimde aklımda soru işareti vardı burda hep nur hanımın adını duyduğumdan ancak sonra eşimlede konuştuk onunda içine sinmiş biz aynen devam edicez ayşe hanımı olumlu bulduk...herkes için hayırlısı olsunmerhaba kızlar bende tedaviye memorial da başlamayı düşünüyorum ilk görüşme için aradığımızda dr ayşe hanıma randevu verdiler daha sonrada bir test yaptırdık ve sonucu söylemek için ayşe hanım bizi aradı yani o ilgilendi. evet samimi güler yüzlü bir doktor biz ona ısındık ama memorial a gitmeden önce hep aklımızda nur hanım vardı. sizce ayşe hanım nasıl bir doktor , ayşe hanım la görüşen var mı? biz doktoru değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızız.lütfen bilgi verin?????
sagol cnm benim.. ya canim benim tedavi gecmisim cok cetrefilli oldugu icin artik yapilmayanlarin hepsini burada yapiyorlar Semra hanimla oyle konustuk.. ilk tedavilerim olsa lap ve hist bile yapmazdim dedi.. rahim cizdirme bazidinda ise yariyormus ama hicbirsey tek basina etken degil tabi...Mrb ensi tedavın hayırlı olsunq nasibse Eylül'de bende başlıcam ps ne demek bırde rahîm yaralama bebegın embrıyonun tutunmasını kolaylastırıyomu uzun zamandır nete giremedim
canım aynen bizde eşimle çok olumlu bulduk ama hala kararsızım memorial ın sitesinde dahi ayşe hanımla ilgili hiç bir bilgi yok sonuçta önemli bir süreç rabbim hiç birimizi pişman etmesin .inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.merhaba bende çarşamba günü memorialda başladım ben randevusuz gittiğimden hangi doktor müsait olursa o alıcak dendi uzun bir bekleyişten sonra ayşe hanım aldı çok güzel ilgilendi muayenemi yaptı konuştuk açıkçası ben çok beğendim benimde aklımda soru işareti vardı burda hep nur hanımın adını duyduğumdan ancak sonra eşimlede konuştuk onunda içine sinmiş biz aynen devam edicez ayşe hanımı olumlu bulduk...herkes için hayırlısı olsun
canım bildiğim kadarıyla ayşe hanım yeni başlamış memorialda o yüzden bilgiler henüz güncellenmemiş olabilir.hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallahcanım aynen bizde eşimle çok olumlu bulduk ama hala kararsızım memorial ın sitesinde dahi ayşe hanımla ilgili hiç bir bilgi yok sonuçta önemli bir süreç rabbim hiç birimizi pişman etmesin .inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.
hadi bakalım canım hayırlı haberlerini duyarız inşallahbugün bende tedaviye başladım hayırlısıyla.
ben cumartesi adet gördüm kesildi adetim tam başlamadı.
3 gün Kan tahlilleri istendi, çıkan sonuca göre tedaviye başlama kararı alındı.
ensu
kac delik vardi gobeginde cnm?? Ben actim bantlari ilk kez bakiyorum kasikta 2 delik var bir tanesi 2 dikis, gobegin yaninda 1 delik var bide sanki gobek deligimde birseyler var gibi orayi inceleyemiyorum icin bir garip oldu? Yani gobek deligiyle beraber oradan emin degilin 4 delik bunlar dikisli... Birde gobek deliginin etrafinda 4 tane sanki igne girmisde izi kalmis Küçük igne izi var AMA etrafi mor bunlari anlamadim, onlar ne ki sende varmiydi???
Ensu senınkı nasıl bı tedavı bıde ps yöntemi nedır tedavı başlangıcında ücret alınıyormu hemen bendede rapor var ne kadar bı indırım oluyo