Canım sperm sayımız 8-10 milyon civarı,ileri hızlı 1 tane bile yok.yerinde ve yavaş hareketli var. morfoloji %3 Sen bu adetle başlayacaksın dimi tedaviye? hadi hayırlısı canım seni takip edeceğim güzel haberler alırsın inşallah bana da umut ışığı olursun memorial için
sagol cnm.. ben cift tarafli cok sorunlu bi hastayim.. tutmasi mucize gibi.. insallah sizlerin tutarda bende kendime umutlanirim.. optum..
Sayı çok düşük eşimde yıkama sonrası 20bin galiba. Ilk tedavimizde tese olmuştu. Ikinci donmuş spermlerle. Şimdi üçüncüde tekrar tese olma ihtimali var. Ürolojı doktoru Murat bey klomen ve proxceed verdi. Inşallah bir faydasını görürüz.
Canım, canlarım... Ne yazık ki eşimden iki yandan da 35 doku alındı, ameliyat 2 saat sürdü lakin bulunamadı..Şimdi eşimin ağrıları çok. Onunla ilgileniyorum ve de canım pek bir şey istemediği için girmedim. Sizi de üzmek, ümitsizlendirmek istemem. Eşimde Ana hücresi bile çok azmış. Yıkama sonrası incelemede de bulunamadı. Hastaneden, ekipten çok memnunum, ilgi alaka açıklama..her anlamda. Aklımda zerre kadar soru işareti yok. Yarın patoloji sonucumuz çıkacak, tekrardan yazarım. Hepinizden Allah razı olsun.
Canım sperm sayımız 8-10 milyon civarı,ileri hızlı 1 tane bile yok.yerinde ve yavaş hareketli var. morfoloji %3 Sen bu adetle başlayacaksın dimi tedaviye? hadi hayırlısı canım seni takip edeceğim güzel haberler alırsın inşallah bana da umut ışığı olursun memorial için
cnm bizdede sperm sorunu var sayi 200 bin ve morfoloji 0 canli hucrede cok az... size ne verdiler.. bize sadece proxeed verdiler.. ben birde esime antioxidant kullandiriyorum.. birde ari sutu.. tabi ari sutunu bende kullaniyorum..
sagol cnm.. ben cift tarafli cok sorunlu bi hastayim.. tutmasi mucize gibi.. insallah sizlerin tutarda bende kendime umutlanirim.. optum..
bizimde ileri hareketli yoktu. yerinde ve yavaş vardı
ama olmadı maalesef. şimdi sperm kalityesini arttırdığını söyledikleri birkaç bitkisel destek aldk onları kullanıp tekrar deneyeceğiz şansımızı...
Allahtan hayırlısı...
öyle demen üzmen kendinizi. olur inşallah... 1 damlaya can verilmeside bir mucize değilmi... olur hepimizin inş
canım yaaa seni merak ettim ve gördüğümde çok sevindimmmm ohh Allahım a şükürler olsun canım yaaaİki günönce test yaptırdım, bu gün de tekrar yaptırdım. Çok şükür değerim ikiye katlamış. Yani ufukta bir şeyler var. Darısı bütün çabalayanlar için olsun.
canım yaaa seni merak ettim ve gördüğümde çok sevindimmmm ohh Allahım a şükürler olsun canım yaaa
Memorialin en sevdiyim yanı. Asta, ama emin adımlarla gitmeleri. Hakkında hayırlı olsun. Bebişlerine vesile olsun.NURCANst: 36454393 .!.:öngörüsme sonrasi ben de Memorialci oldum :) ben bu ay tedaviye başlamayı düşünüyordum, önce 3.gun kontrol yapalim farklı büyüklükte yumurtalar varsa bu ayi es geçip uzun protokolle sonraki ay başlayalım dedi. bu yaklasimi cok sevdim. hadi gel hemen parani bayıl demiyorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım embriyoların ne durumdaydı? 3.gün mü yoksa 5.gün mü transfer edildi? kalitesi neydi? hareketin tüp bebek tedavisinde pek önemi yok çünkü micro enjeksiyon yapılıyor. morfoloji önemli bu durumda.
Bize 5. gün transfer yaptılar. 1 tane embriyo transfer ettiler. iyi kalite demişlerdi. ama maalesef olmadı...
Bize 5. gün transfer yaptılar. 1 tane embriyo transfer ettiler. iyi kalite demişlerdi. ama maalesef olmadı...
amin canım inşallah hayaller neden gerçek olmasınki biliyorumki Allahım birgün bana da gösterecek bu güzellikleriRabbim sana da hayırlısı ile nasip eylesin. Bazen hayeller de gerçek ola biliyor çok şükür.
pozitif olmadi canim hepsi kimyasal yada negatif ve umut tup bende hicbirsey asla arastirmadi habire iki uc ay ara ver gel sizde zaten erkek infertilitesi var dediler.. bu sekilde yillarim orada bosa gecti( memoriala gectim semra hn hemen sol tupun yapisik ve sis oldugunu anladi rahmin dar oldugunu anladi gebe kalsamda dusuk olurmus, trombofili panelin testi yapildi Homozigot Mutasyonu saptandi gebe kalsamda dusuk yapan bi gene sahipmisim tum gebeligi clexan igne kullanarak gecirmek zorundayim.. ayrica bu Trombofili Panelini Semra hm istedi ama bizde yaptirma pahali olur universite hast. yaptir dedi cok iyi niyetliler Cerrahpasada yaptirdim.. para budalasi degiller... Memorial tum lenfosit testlerimi bile ucretsiz yapmis farkinda bile degilim.. benden kan almislardi ve odeme talep etmediler arastirma yapacagiz dediler baktim mailime 2 sayfa test mail atmislar... direk erkek infertlitesine endexlenmediler...
ayrica suda var umut tup benden yillarca hic rahim filmi bile istemedi gerek yok demislerdi orayi birakinca kendi kendime direk gidip rahim filmi cektirdim tonla sorun cikti.. suleymanada ulunada hakkimi helal etmiyorum...
memorialdada tutmayabilir ama en azindan gecmiste sorunu olan hastalari detayli inceliyorlar.. istanbul tup aret beydede iki tedavim var orasida gorunuste iyi ama icerik umutun kopyasi.. hic arastirmadan habire her ay gelip tedavi olacaksin biri kesin tutar diyor doktor... ama nereye kadar..