Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sagol cnm.. ben cift tarafli cok sorunlu bi hastayim.. tutmasi mucize gibi.. insallah sizlerin tutarda bende kendime umutlanirim.. optum..

sagol cnm.. ben cift tarafli cok sorunlu bi hastayim.. tutmasi mucize gibi.. insallah sizlerin tutarda bende kendime umutlanirim.. optum..

Rabbimin ne de güzel mucizeleri var canım senin mucizeni de bu tedavide nasip eder inşallah umudunu kaybetme canım benim bizlerde zamanı geldiğinde güzel,hayırlı haberler alıp vereceğiz inşallah

merhaba.ben de görümcem için araştırmalar yapıyordum sayfanızı gördüm.kendisi 16 yıllık evli ve çocuğu olmuyor.tüp bbek denemeleri olumsuz sonuçlanmış daha önce bu yıl da şanslarını denemek isityorlar.şimdi memorial in başka şehirlerde şubeleri var acaba onlara gitse olur mu?sanırım dr. da çok önemli öyle değil mi? o yüzden mi özellikle Şişli ?bu arada istanbul a gelebilirim dyordu Ümranye ye

Ginseng macunu sayı arttırmada çok işe yarıyormuş diyorlar . aldık deneyeceğiz. faydası olursa bilgilendiririm.

kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim..

Üzülme... verende , alanda Allah... adınımıza neyse hayırlısı o olur inş.

bizimde ileri hareketli yoktu. yerinde ve yavaş vardı

ama olmadı maalesef. şimdi sperm kalityesini arttırdığını söyledikleri birkaç bitkisel destek aldk onları kullanıp tekrar deneyeceğiz şansımızı...

Allahtan hayırlısı...

cnm bizdede sperm sorunu var sayi 200 bin ve morfoloji 0 canli hucrede cok az... size ne verdiler.. bize sadece proxeed verdiler.. ben birde esime antioxidant kullandiriyorum.. birde ari sutu.. tabi ari sutunu bende kullaniyorum..

bizde yerinde yavaş hareketli vardı. bişi kullanmamızı söylemediler. ama şşimdi bitakım bitkiseller aldık onları kullanmaya başlıcaz. sonra nasipse tekrar deneyeceğz bakalım..

Canım embriyoların ne durumdaydı? 3.gün mü yoksa 5.gün mü transfer edildi? kalitesi neydi? hareketin tüp bebek tedavisinde pek önemi yok çünkü micro enjeksiyon yapılıyor. morfoloji önemli bu durumda.

Merhaba hanımlar. su an Memorial'da öngörüsme bekliyorum, buraya gelmeden once de ilk tedavi olduğum yere gittim (doktor ve ekibimiz değişti buyrun tekrar görüşelim dediler). daha once Memorial da çalışmış Aynur Ersahin gelmiş. tanıyan eden var midir. Memorial i cok ciddi dusunmeye basladim (her ne kadar uzak da olsa bana) ama esimin aklinda da eski yer kaldi. düşünceler düşünceler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öngörüsme sonrasi ben de Memorialci oldum :) ben bu ay tedaviye başlamayı düşünüyordum, önce 3.gun kontrol yapalim farklı büyüklükte yumurtalar varsa bu ayi es geçip uzun protokolle sonraki ay başlayalım dedi. bu yaklasimi cok sevdim. hadi gel hemen parani bayıl demiyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İki günönce test yaptırdım, bu gün de tekrar yaptırdım. Çok şükür değerim ikiye katlamış. Yani ufukta bir şeyler var. Darısı bütün çabalayanlar için olsun.
canım yaaa seni merak ettim ve gördüğümde çok sevindimmmm ohh Allahım a şükürler olsun canım yaaa

Memorialin en sevdiyim yanı. Asta, ama emin adımlarla gitmeleri. Hakkında hayırlı olsun. Bebişlerine vesile olsun.

Canım embriyoların ne durumdaydı? 3.gün mü yoksa 5.gün mü transfer edildi? kalitesi neydi? hareketin tüp bebek tedavisinde pek önemi yok çünkü micro enjeksiyon yapılıyor. morfoloji önemli bu durumda.

Bize 5. gün transfer yaptılar. 1 tane embriyo transfer ettiler. iyi kalite demişlerdi. ama maalesef olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…