Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

merhaba kızlar bende tedaviye memorial da başlamayı düşünüyorum ilk görüşme için aradığımızda dr ayşe hanıma randevu verdiler daha sonrada bir test yaptırdık ve sonucu söylemek için ayşe hanım bizi aradı yani o ilgilendi. evet samimi güler yüzlü bir doktor biz ona ısındık ama memorial a gitmeden önce hep aklımızda nur hanım vardı. sizce ayşe hanım nasıl bir doktor , ayşe hanım la görüşen var mı? biz doktoru değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızız.lütfen bilgi verin?????

cnm kimle başladığın okadar önemli değil.. ilk görüşmemi Ayşe hanımla yaptım çok ilgili çok zaman ayırıyor dosyamı çok iyi hazırladı 2,5 saat her detaya girdi.. Lap ve Hist doktorum Semra hanımdı.. 2 ay hep Nur hanımla mailleştim herşeyi sordum ama tedaviye geçen hafta Aylin hanımla başladım, dünde Nur hanımın geldiğini öğrendim ve beni Nur hanıma geçirdiler.. tüm doktorlar aynı bence konuya vakıflar içine sinmeyen bir şey olursa değiştirirsin.. hiç takılma buna.. zaten tüm protokollara Semra hn karar veriyor..

canım benimde kasıklarda birer tane olmak üzere toplamda iki delik, birde göbeğin biraz altında minik bi delik var aynıyız galiba.. ama göbek içinde delik yok.. göbek etrafım benim alemiyata girdiğimde 7. tedavimden yeni çıktığım için clexanlardan mosmor olduğundan iğne girme izleri öncesindede vardı operasyonda ayrıca oluştumu hiç farketmedim..
zamanla düzelirde hepsi cnm bu izler nezaman yok olacak onu anlamadım sanki hayat boyu yok olmayacak gibi , Nur hn zamanla yok olur dedi ama kötü duruyor:KK43:
canım benimde kasıklarda birer tane olmak üzere toplamda iki delik, birde göbeğin biraz altında minik bi delik var aynıyız galiba.. ama göbek içinde delik yok.. göbek etrafım benim alemiyata girdiğimde 7. tedavimden yeni çıktığım için clexanlardan mosmor olduğundan iğne girme izleri öncesindede vardı operasyonda ayrıca oluştumu hiç farketmedim..
zamanla düzelirde hepsi cnm bu izler nezaman yok olacak onu anlamadım sanki hayat boyu yok olmayacak gibi , Nur hn zamanla yok olur dedi ama kötü duruyor:KK43:

benim gobek deligindede birseyler var anlamadim oraya bakamiyorum.. Izler cok Küçük, umarim cektiklerimize deger...

cnm kimle başladığın okadar önemli değil.. ilk görüşmemi Ayşe hanımla yaptım çok ilgili çok zaman ayırıyor dosyamı çok iyi hazırladı 2,5 saat her detaya girdi.. Lap ve Hist doktorum Semra hanımdı.. 2 ay hep Nur hanımla mailleştim herşeyi sordum ama tedaviye geçen hafta Aylin hanımla başladım, dünde Nur hanımın geldiğini öğrendim ve beni Nur hanıma geçirdiler.. tüm doktorlar aynı bence konuya vakıflar içine sinmeyen bir şey olursa değiştirirsin.. hiç takılma buna.. zaten tüm protokollara Semra hn karar veriyor..
nur hanımla tedaviye başlamıştım ama bu hafta gelmedi izinliymiş oy üzden sürekli doktorum değişiyor siz nerden haber aldınız geldini

nur hanımla tedaviye başlamıştım ama bu hafta gelmedi izinliymiş oy üzden sürekli doktorum değişiyor siz nerden haber aldınız geldini
gecen hafta bana bu sali gelecegi bildirilmisti.. dun tekrar sordum bugun gelecegini soylediler ve persembe sabahki randevum Aylin hanima yazilmisti, Nur hanim benim doktorum dedim ona gecirdiler.. gelmeyince gecirmiyorlar cnm..

gecen hafta bana bu sali gelecegi bildirilmisti.. dun tekrar sordum bugun gelecegini soylediler ve persembe sabahki randevum Aylin hanima yazilmisti, Nur hanim benim doktorum dedim ona gecirdiler.. gelmeyince gecirmiyorlar cnm..
PERŞEMBE NUR HANIMA RANDEVUNUZ VAR YANİ BUGÜN YİNE YOKTUDA

BEN BU DURUMA ÇOK SİNİR OLDUM AMA BİZDE SABİT DOKTOR YOKTUR DİYORLAR BÜTÜN DOKTORLARI GEZDİM NEREDEYSE HEPSİNİN GÖRMESİ GEREKİYORMUŞ PERŞEMBCE GÜNÜNE HANDEYE VERMİŞLER YARIN YİNE ARAYIP NURA YAZDIRICAM KENDİMİ BİRDE HİÇ HASTA İLİŞKİSİ YOK BURDA KONTROLÜNÜ YAPIP ÇEKİP GİDİYOLAR SORUCAĞIM SORULAR YANITSIZ KALIYOR

evet cnm Gulseren hemsire yazdi.. sali geliyor demislerdi..Nur hanim belinden bi rahatsizlik yasadiya o yuzden hep boyle izin kullanmak zorunda kaliyormus kendisi bana oyle demisti.. umarim gelir gelmezse artik Aylin hn bakacak mecburen.. cok takilmiyorum kimin baktigina ama Nur hn olursa extra iyi olur cunku iki aydir cok takiplerimi yapti bana yabanci degil..

evet cnm Gulseren hemsire yazdi.. sali geliyor demislerdi..Nur hanim belinden bi rahatsizlik yasadiya o yuzden hep boyle izin kullanmak zorunda kaliyormus kendisi bana oyle demisti.. umarim gelir gelmezse artik Aylin hn bakacak mecburen.. cok takilmiyorum kimin baktigina ama Nur hn olursa extra iyi olur cunku iki aydir cok takiplerimi yapti bana yabanci
perşembe kaçta hastanede olcaksınız benimde randevum var da adınız nedir bu arada

geçen cuma ilk kontrolüm vardı düne ve bugünde gittim perşembe randevum var sabah 9 10 da
cnm benimde gecen cuma ilk randevum vardi.. birde dun gittim ama bugun gitmedim.. sen neden bugun gittin baslarda genelde pespese iki gun cagirmiyorlar.. benim randevumda 9 10 da:))

merhaba kızlar bende memorialde tedavi gördüm ve melek doktorum nur hanımın elleri vesile oldu şuan 32 haftalık hamişim çok şükür :emir_bebek::) inş sizlerede şans getirsin.

cnm benimde gecen cuma ilk randevum vardi.. birde dun gittim ama bugun gitmedim.. sen neden bugun gittin baslarda genelde pespese iki gun cagirmiyorlar.. benim randevumda 9 10 da:))
benim polikistik over rahatsızlığım var semra hanım gördü dün beni belkide ona gösterebilmek için randevu verdiler sizin kaçıncı denemeniz oluyor rahatsızlığınız nedir

benim polikistik over rahatsızlığım var semra hanım gördü dün beni belkide ona gösterebilmek için randevu verdiler sizin kaçıncı denemeniz oluyor rahatsızlığınız nedir

anladım cnm iyi olmuş görmesi.. inşallah herşey gönlünce gelişir.. benim 8. denemem, erkek infertilitesi

X