nurcann cnmm burayada hosgeldin ve dogru karari verdin bence.. umutta zaman kaybetmenin anlami yok kendimden biliyorum.. bu arada ne dediler cnm ekip doktorun kim, kimle gorustun... cnm bende baskilama tedavim bitti ve bu sabah adet oldum yarin tedavim basliyor biraz once randevumu yazdirdim.. hayirlisi hakkimizdaaa... optummmöngörüsme sonrasi ben de Memorialci oldumben bu ay tedaviye başlamayı düşünüyordum, önce 3.gun kontrol yapalim farklı büyüklükte yumurtalar varsa bu ayi es geçip uzun protokolle sonraki ay başlayalım dedi. bu yaklasimi cok sevdim. hadi gel hemen parani bayıl demiyorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nurcann cnmm burayada hosgeldin ve dogru karari verdin bence.. umutta zaman kaybetmenin anlami yok kendimden biliyorum.. bu arada ne dediler cnm ekip doktorun kim, kimle gorustun... cnm bende baskilama tedavim bitti ve bu sabah adet oldum yarin tedavim basliyor biraz once randevumu yazdirdim.. hayirlisi hakkimizdaaa... optummm
canımm süper adet oldun demek hadi bismillah de ve başla Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah
herşey güzel olacak Allah ın izniyle canım bende senden gelecek güzel haberleri bekliyorum gelecek inşallah güzel güzel haberler. canım herşey tamam gibi ekimi bekliyorum raporu alıp kasım ilk haftası gibi adet olurum başlayacağım Allah ım nasip edersesagol cnm start verildi.. karnim patlayacak gibi agriyor baskilama tedavisinden dolayi olabilir.. bu tedavim nasil gelisecek bende merak ediyorum lap sonrasi rezerv ne durumda acaba..
cnm sen ne yaptin rapora basvurdunmu..
nurcann cnmm burayada hosgeldin ve dogru karari verdin bence.. umutta zaman kaybetmenin anlami yok kendimden biliyorum.. bu arada ne dediler cnm ekip doktorun kim, kimle gorustun... cnm bende baskilama tedavim bitti ve bu sabah adet oldum yarin tedavim basliyor biraz once randevumu yazdirdim.. hayirlisi hakkimizdaaa... optummm
selam canim.. telefondan giremiyorum yeni uygulamaya.. mailime de bildirim dusmedi cevapladigin.. simdi tesadufen actim neler oluyo diye, degismis hersey
memoriali gordukten sonra ne kadar uzak olursa olsun, zorlansam da buraya gidecem dedim esimesevinc hanimda bos yer vardi onunla gorustum. uzun uzun rahim filmimi inceledi, daha once her doktorun iyi dedigi filmde sol tupun tikali olabilecegini soyledi. gecisin oldugunu gosteren film yokmus, o yuzden dogal yolla hamile kalamiyo olabilirsin dedi. bizim gibi fsh i yuksek olan kisilerde sonraki ayin yumurtasi adet oncesinde gelismeye baslarmis, onden gelisen 1 yumurta olunca da cok yumurta toplamasi olamazmis.. o yuzden baskilama tedavisi uygulamamiz lazim dedi. ben bu ay baslamayi dusunuyodum ama bu tedavi dolayisiyla sonraki aya kaldi gibi. bu ay adetin 3. gununde gidecem yine, eger onden gelisen yok da birbirine yakin ebatta yumoslarim varsa baslayabiliriz dedi.
benim simdi ekip doktorum sevinc hanim mi olacak hep. nur hanimi falan istesem yaparlar mi sonradan
senin adina da cok sevindim canim yaa.. hayirli olsun tedavin.. insallah yumoslarin cok kaliteli saglam birer embriyoya sonra da kucagina alacagin evlatlarina donussunben cok umutluyum.. emin ellerde oldugumuzu dusunuyorum.. bence bize cok iyi gelecek burasi
Canım tedavin hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun.siz de problem neydi acaba bizde sperm sayısı düşük ben de de çikolata kisti var benim ilk denemem umutta oldu ama negatif Rabbim yardımcımız olsun...pozitif olmadi canim hepsi kimyasal yada negatif ve umut tup bende hicbirsey asla arastirmadi habire iki uc ay ara ver gel sizde zaten erkek infertilitesi var dediler.. bu sekilde yillarim orada bosa gecti( memoriala gectim semra hn hemen sol tupun yapisik ve sis oldugunu anladi rahmin dar oldugunu anladi gebe kalsamda dusuk olurmus, trombofili panelin testi yapildi Homozigot Mutasyonu saptandi gebe kalsamda dusuk yapan bi gene sahipmisim tum gebeligi clexan igne kullanarak gecirmek zorundayim.. ayrica bu Trombofili Panelini Semra hm istedi ama bizde yaptirma pahali olur universite hast. yaptir dedi cok iyi niyetliler Cerrahpasada yaptirdim.. para budalasi degiller... Memorial tum lenfosit testlerimi bile ucretsiz yapmis farkinda bile degilim.. benden kan almislardi ve odeme talep etmediler arastirma yapacagiz
dediler baktim mailime 2 sayfa test mail atmislar... direk erkek infertlitesine endexlenmediler...
ayrica suda var umut tup benden yillarca hic rahim filmi bile istemedi gerek yok demislerdi orayi birakinca kendi kendime direk gidip rahim filmi cektirdim tonla sorun cikti.. suleymanada ulunada hakkimi helal etmiyorum...
memorialdada tutmayabilir ama en azindan gecmiste sorunu olan hastalari detayli inceliyorlar.. istanbul tup
aret beydede iki tedavim var orasida gorunuste iyi ama icerik umutun kopyasi.. hic arastirmadan habire her ay gelip tedavi olacaksin biri kesin tutar diyor doktor... ama nereye kadar..
arkadaşlar merhaba ben dün memoriala gittim önce genetikçi cumhur beyle görüştüm set up testi için kan verdik.gelmişken doktorlarımızda görsün dedi baya bekledik randevusuz olduğumuz için beni Ayşe hanım aldı güzelce muayene etti.ben memnun kaldım ama burada forumda hep nur hanımın adını duyuyorum kafam karıştı ayşe hanımdan memnun olna olmayan bana bilgi verirmisinz ?açıkçası bana samimi, ilgili geldi.sizin fikirlerinizi merak ettim birde set up yaptıran varmı nekadar zaman beklediniz?rahim filmi çektirmem gerek anestezilimi önerirsiniz gözüm korktu da.
Canım tedavin hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun.siz de problem neydi acaba bizde sperm sayısı düşük ben de de çikolata kisti var benim ilk denemem umutta oldu ama negatif Rabbim yardımcımız olsun...
Menogon
Arkadaşlar aranızda tedavide Menogon kullananlar varmı..
ben bundan önceki tüm tedavilerimde kalçadan yaptırtmıştım Menogonu, ama dün bana ilaç bilgilendirmedeki kız özellikle göbekten yap dedi bugün tekrar aradım yine göbek diyor.. internettende bakıyorum ve geçmiş tedavilerimdende hep kalçadan vuruluyordu.. Memorialda yaptıran varsa nereden vurdunuz..
gobekten ince uclu igneyle yapiliyor, umutta menegonu hep oyle kullandirdilar banada AMA gonal ve purogona gore birazcik yakiyodurdu sanki.
baslamissin tedavi umarim Bu kez olur
evet canım memorial ile henüz görüşmedim biraz dinleniyim tekrardan asliycaz senin tuplerde problem var demistin ya acaba çikolata kistin mi var dedim benden simdi rahim filmi istendi senin yasin kac tatlim yumurta rezevindeki dususlerde bizim bugordumuz tedavilerin etkisi var mi tatlim sen rahim filmini nerde cektirmistin sonucu cektirdigin doktor mu soledi yoksa memorialda semra hanim mi yorumladi sendeki sonuc neye bagli olarak oluyomus canimcanım bizdeki asıl sorun eşimin sparm sayısı düşük ve hareket morfoloji sorunuda var..
yıllar geçtikce yaşımla beraber yumurta rezervimde çok azaldı ve farklı sorunlar baş görterdi..
Memorialla görüştünmü cnm.. Umutta doktorun Ulun beymiydi..
selam canim.. telefondan giremiyorum yeni uygulamaya.. mailime de bildirim dusmedi cevapladigin.. simdi tesadufen actim neler oluyo diye, degismis hersey :)
memoriali gordukten sonra ne kadar uzak olursa olsun, zorlansam da buraya gidecem dedim esime:) sevinc hanimda bos yer vardi onunla gorustum. uzun uzun rahim filmimi inceledi, daha once her doktorun iyi dedigi filmde sol tupun tikali olabilecegini soyledi. gecisin oldugunu gosteren film yokmus, o yuzden dogal yolla hamile kalamiyo olabilirsin dedi. bizim gibi fsh i yuksek olan kisilerde sonraki ayin yumurtasi adet oncesinde gelismeye baslarmis, onden gelisen 1 yumurta olunca da cok yumurta toplamasi olamazmis.. o yuzden baskilama tedavisi uygulamamiz lazim dedi. ben bu ay baslamayi dusunuyodum ama bu tedavi dolayisiyla sonraki aya kaldi gibi. bu ay adetin 3. gununde gidecem yine, eger onden gelisen yok da birbirine yakin ebatta yumoslarim varsa baslayabiliriz dedi.
benim simdi ekip doktorum sevinc hanim mi olacak hep. nur hanimi falan istesem yaparlar mi sonradan :)
senin adina da cok sevindim canim yaa.. hayirli olsun tedavin.. insallah yumoslarin cok kaliteli saglam birer embriyoya sonra da kucagina alacagin evlatlarina donussun :) ben cok umutluyum.. emin ellerde oldugumuzu dusunuyorum.. bence bize cok iyi gelecek burasi :)
evet canım memorial ile henüz görüşmedim biraz dinleniyim tekrardan asliycaz senin tuplerde problem var demistin ya acaba çikolata kistin mi var dedim benden simdi rahim filmi istendi senin yasin kac tatlim yumurta rezevindeki dususlerde bizim bugordumuz tedavilerin etkisi var mi tatlim sen rahim filmini nerde cektirmistin sonucu cektirdigin doktor mu soledi yoksa memorialda semra hanim mi yorumladi sendeki sonuc neye bagli olarak oluyomus canim
senin tedavilerinde rapor cikarmis miydin? insallah bigun bizde anneliği tadariz..
Herkese merhabalar
Once kısa hikayemi anlatayım 45 yasında düşük rezerv problemiyle memorial sislideki 2. Tup tedavimde hamile kaldım
Basta hic umut vermediler tek yumurta ile tedaviye başladım
Tek yumurta ile tedavim devam etti doktorum Aynur Hn di ama neredeyse tüm doktorların elinden geçtim kim denk geldiyse o muayene etti ben doktor secim halkım olduğunu o zaman bilmiyordum Semra hn i bir kere karşıdan gördüm :)
Opumu Nur Hn transferi Aynur Hn yaptı sonuc olarak o bir yumurta kızım oldu 10 aylık cok sağlıklı bir bebek
Yeniden deneme kararı aldık esimle su an 46 yaşındayım
Aynur Hn ayrılmış Nur Hn ile görüştüm gecen ay Fsh yüksek oldugu icin bu aya erteledi bu arada kızımı görünce cok şaşırdılar ben hamileliğimi orada takip ettirmemistim ve kızımın sağlıklı doğumunu mucize olarak nitelendirdiler bu yasta cok az rastlanıyormuş
Daha once cok sıradan bir tedavi gördüm neredeyse geldim gittim desem yeri oyle cokta zaman ayırmadılar galiba umutsuzlardi :)
Gelelim konuya ben orada tup yssma rağmen cok tecrübeli değilim doktorlar konusunda ve oradaki işleyiş randevu icin aradığımda Nur Hn yoktu sade e Ayşe Hn varmış ama benim pek elektriğim tutmadı Nur Hn ne zaman donecek ve Semra Hn ile nasıl görüşülüyor
Diyeceksiniz orada bebek yaptın bilmiyormuşun ama inanın bir önceki denemede biz esimle gittik muayene oldum kan verdim eve gittim doktorlarda sohbetim bile olmadı girdik çıktık iste :)
canım aynı zamanlarda ordaymışız. ben izmirden geldim bugün dönüyorum kısmetse artık setup sonucunu bekliycem.ayşe hanımıda sevdim aslında çok ilgilendi sağolsun.burda yazanlardan da anladığım kadarıyla memorial da ekip çalışması halinde ilerliyor.içim rahat şimdilik inşallah hepimiz için hayırlısı olur.ben pgt yaptıracağım inşallah senin sadece tüp tedavisimi?allah hepimizin gönlüne göre versindün bende oradaydım cnm. 09.30 ile 15.30 arası:)) ekip doktorlarına çok takılma cnm zaten tüm protokollara Semra hn karar veriyor.. benim Nur hn ama ilk muayenemi Ayşe hn yaptı, tedaviye Aylin hanımla başladım haftaya Nur hanımla devam edeceğim.. :)
sağol canım içim rahatladı.. banada umutta ve ist tüpte kalçadan demişti hemşire kızlar oradan aklımda kalmış acaba yanlış birşeymi yapıyorum dedim.. göbek daha iyi işimede geliyor kendim yapabiliyorum:)
sağol canımm inşallah son diyelim.. öptüm..