selam canim.. telefondan giremiyorum yeni uygulamaya.. mailime de bildirim dusmedi cevapladigin.. simdi tesadufen actim neler oluyo diye, degismis hersey
memoriali gordukten sonra ne kadar uzak olursa olsun, zorlansam da buraya gidecem dedim esime
sevinc hanimda bos yer vardi onunla gorustum. uzun uzun rahim filmimi inceledi, daha once her doktorun iyi dedigi filmde sol tupun tikali olabilecegini soyledi. gecisin oldugunu gosteren film yokmus, o yuzden dogal yolla hamile kalamiyo olabilirsin dedi. bizim gibi fsh i yuksek olan kisilerde sonraki ayin yumurtasi adet oncesinde gelismeye baslarmis, onden gelisen 1 yumurta olunca da cok yumurta toplamasi olamazmis.. o yuzden baskilama tedavisi uygulamamiz lazim dedi. ben bu ay baslamayi dusunuyodum ama bu tedavi dolayisiyla sonraki aya kaldi gibi. bu ay adetin 3. gununde gidecem yine, eger onden gelisen yok da birbirine yakin ebatta yumoslarim varsa baslayabiliriz dedi.
benim simdi ekip doktorum sevinc hanim mi olacak hep. nur hanimi falan istesem yaparlar mi sonradan
senin adina da cok sevindim canim yaa.. hayirli olsun tedavin.. insallah yumoslarin cok kaliteli saglam birer embriyoya sonra da kucagina alacagin evlatlarina donussun
ben cok umutluyum.. emin ellerde oldugumuzu dusunuyorum.. bence bize cok iyi gelecek burasi