birde senin yumurtaların ne kadar oldu benimkiler en son 12.mm kadar çıktı diğerleri 10mm falan gonolf 450 iki kutumda bugün bitiyor kaç tane daha almam gerekir acaba8.45 e randevu verdi inşallah yetişmeye çalışacağım yarın birdahaki randevularımı nur hanımın alması için kiminle konuşmalıyım acaba
dosyalari tutup odalara cagiran kizlar dunyadan bi haber pazartesi uc kez nur hanima yazin dedim yinede gulseren hemsireye bildirmemisler telefonla hallettim.. doktor takintim yok ama sonucta beni iki aydir nur hn takip etti.. gulseren hemsire yaziyor cnm olmazsa orada gorusur yada ararsin..8.45 e randevu verdi inşallah yetişmeye çalışacağım yarın birdahaki randevularımı nur hanımın alması için kiminle konuşmalıyım acaba
8.45 e randevu verdi inşallah yetişmeye çalışacağım yarın birdahaki randevularımı nur hanımın alması için kiminle konuşmalıyım acaba
arabayla geliyorsaniz tup bebek hastasi otopark karti alin cnm menekse hanimdan bir ay otoparka ucret odemiyorsunuz..
inşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün bende kasımın ilk haftası adetle başlayacağım nasipse.Rabbim sana da hayırlı doğum nasip etsin yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah doğumda bizleri de dualarında unutmaKizlar merhaba. Tedaviler baslamis. Rabbim hepinizin yuzunu guldursun. Sonu bebisli olsun insallah. Ben de Nur hanim ve Semra hocam sayesinde 30 haftalik hamileyim. Sukur hersey yolunda. Insallah siz de bu guzel duygulari yasayacaksiniz. Hep umitli olun. Hastanedeki karisikliga takilmayin. Dualarim sizinle.
ben bugün göremedim seni hastanede sarışın bayan senmiydin
bunu söylediğin iyi oldu canım bende isteyeyim tedaviye başlayınca o karttan zira baya tutuyor otoparkmenekşe hanım nerde oluyor? Bu arada ne durumdasın canım? Bugün muayenen varmış inşallah yumiler büyüyordur
en sonda oturan sendin demek tahmin etmeye çalıştım sadece tanışmak nasip olmadı nur hanım başka ya diğerleri gibi suratsız değil herşeyi sorabildim ona oda anllattı içim rahat etti sonunda oh bee pazar günü yumurta toplamam var senin?ben bugün göremedim seni hastanede sarışın bayan senmiydin[nur hanımla bi
hadi hayırlısı canım inşallah herşey güzel olacak ımsı kullanılır zaten bizde kullanılması lazım dedi Nur hanım. O yönden avantajlıyız ımsının faydasının çok olacağını düşünüyorum ben. Senin güzel haberlerini almak istiyorum canım Rabbim inşallah nasip edermenekşe hn aynı katta kan vermenin yanındaki muhasebe bölümünde cnm:)
fena değil bakalım inşallah herşey yolundadır, nur hn iyi gidiyor dedi ama bizde erkek infertilitesi varya çok iyide olsa döllenmeyebiliyor canım o yüzden son ana kadar risk kriterindeyim:)))
sen nasılsın cnm iyimisin:)
cnm ps ne demek ilk kez duydum birşeyin kısaltılmasımı pgt mi demek istedin..
herkeze farklı protokollar uygulanıyor içinde bulunduğu duruma göre.. benim eşimdeki sorun zaten var ama bendede yumurta sayım az gelişimleri çok iyi değildi hepsinin aynı düzende gelişmesi ve yumurta sayısının daha iyi olması için baskılama tedavisi uygulandı.. faydası oldumu bilmiyorum..baskılama tedavisinden sonra tüp tedavisi başladı..
elinde geçmiş raporu olanlara özel 4750 ye iniyormuş cnm.. ilk gün 1820 tl ödedim.. kalan kısımda yumurta toplama günü ödenecek dediler..
sen ne yapıyorsun cnm...
ewet cnmarkadaşlar yumurta toplama işlemi uyutularak mı oluyor bilginiz varmı?
cnm diger merkezler genelde embriyo sayisi cok olana yapiyorlar ama memorial istersen eger 3 embriyoda bile yapiyor.. icinden genetigi en iyi olan seciliyor tutunmasi en uygun ve sorunsuz olan transfer ediliyor.. ben hic pgt lik embriyo sayisina sahip olmadim rezervim az..Evet pgt ne demek bende eylülü beklıyom başlıcam tedaviye bana heran gı bısey
Soylemedıler dıger denemelerımde 7 yumurta çatlatm ıgnesı oluyodum nasıb. senın kaçıncı gün ısallah pozıtıf olur sonucun
Benim Memorial hakkında değişmeyen bir görüşüm var. Eğer tedaviye yeni başlayan biriysen bir çok iyi merkez var, onlara gide biirsin. Ancaq zor bir hastaysan (benim gibi her şey yolunda görünüp de sürekli neqatif alan biri de ola bilir) o zaman Memorial en doğru seçim olacaktır. Sorunun kaynağını araştırmaktan korkmuyorlar. Ben 7.denememde çok şükür gebeyim (daha önce sadece 1 kez olmuşdu, o da 18 haftalık düşükle sonuçıandı). Tanıdığım arkadaşlar var, 8, 7, 6.denemelerinde bebeklerine kovuştular. Onların daha önce gözden kaçmış sorunları tespit edildiği için şimdi mutlular (tabii Allahın istemesi ile, Memorial vesile). Ben Memorialde 1 kez neqatif aldım, ancak zerre kadar şüphem olmadı. Şimdi donmuş bebişlerim benimle çok şükür.Kızlarrr tedaviye başlayanlara ve sonuç bekleyenlere öncelikleeee güzelll haberler almalarını diliyorumm inşallahhh..
Bizde 4. tüp bebek denememizdn negatif sonuç aldıkk yakın zamanda, 5. denemede artık daha çookk düşünüyoruz... böyle birden fazla negatif sonuç alaanlara, neden olmamış olabileceğine dair araştırma yapılıyor mu Memorial'da?...nasıl bir süreç izliyorlar, bizim gibi olup da Memorial da pozitif sonuç alan var mı acaba?..
Geçmiş olsun. Alınan ön ödeme kan tahlilleri için olduğundan, kaç kez kan vermene bağlı olarak bir miktar geri ödemeleri gereke bilir. Ancak defalarca kan verdiysen geri ödeme yapmaya bilirler. Sen bu konuyu muhasebeciyi arayarak öğrene bilirsin. Ara, durumu anlat, sor bakalım hesabında para duruyor mu?her ne kadar moralim bozuk olsada herşeyin hayırm pazartesi başladığım tedavim yarıda sonlandırıldı. Kist vardı o yüzden kesildi. Sonraki ay başladığımda tekrar ekstra ücret talep ediyorlarmı acaba. Ön ödeme yapmıştım. Bu güne kadar yapılan masraf talepleri oluyormu acaba?????