Kizlarrrrr merhaba pgt yaptırıp sonuç bekleyenler var mı? Ben 29 unda pgt için verdik ne zaman sonuç çıkacak diye heyecanlı bekleyiş
9.gün için değeriniz güzel gayet.Saglıkla devam etsin inşallahSizlerin değeri kaçtı? 27 Ağustos transfer oldu. 6BA kalite
Bizim sonucumuz 8. Gün çıkmıştı. 15 gün demişlerdi. Sanırım yoğunluğa göre değişiyorKizlarrrrr merhaba pgt yaptırıp sonuç bekleyenler var mı? Ben 29 unda pgt için verdik ne zaman sonuç çıkacak diye heyecanlı bekleyiş başladı yine
Perşembe tekrar kan vereceğim. Umarım güzel bir artış olur9.gün için değeriniz güzel gayet.Saglıkla devam etsin inşallahBenimde 195 çıkmıştı
benim 1 hafta sonrası doktorum aramıştı sonucu söylemiştiKizlarrrrr merhaba pgt yaptırıp sonuç bekleyenler var mı? Ben 29 unda pgt için verdik ne zaman sonuç çıkacak diye heyecanlı bekleyiş başladı yine
Merhaba canım ben varım 15 ağustosta gönderdik 6 tane 5 nci gün embriyosu çok merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar gelir rüylarıma giriyo artık üçü sağlıklı üçü hasta diye görüyorumKizlarrrrr merhaba pgt yaptırıp sonuç bekleyenler var mı? Ben 29 unda pgt için verdik ne zaman sonuç çıkacak diye heyecanlı bekleyiş başladı yine
Sizde benim gibi bekliyorsunuz sonucu o zaman aynı zaman da mı öğrenebilir miyiz keşke diğer arkadaşlar gibi erkenden bizde öğrensek bizde 5 embriyo gönderdikMerhaba canım ben varım 15 ağustosta gönderdik 6 tane 5 nci gün embriyosu çok merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar gelir rüylarıma giriyo artık üçü sağlıklı üçü hasta diye görüyorum
Bu arada eşim ve ben mps3 hastalığının taşıyıcısıyız normal yolla ilk denememizde hasta olduğunu öğrendik dört aylıkken alındı
Riske atmak istemedik tekrardan
Allahım herkese güzel haberler versin beklediği yerden
Peki onlar mı aradı yoksa siz mi arayarak öğrendiniz?Bizim sonucumuz 8. Gün çıkmıştı. 15 gün demişlerdi. Sanırım yoğunluğa göre değişiyor
Sizde benim gibi bekliyorsunuz sonucu o zaman aynı zaman da mı öğrenebilir miyiz keşke diğer arkadaşlar gibi erkenden bizde öğrensek bizde 5 embriyo gönderdik
Siz ne icin göndermistiniz tasiyicilik mi var sizdedeSizde benim gibi bekliyorsunuz sonucu o zaman aynı zaman da mı öğrenebilir miyiz keşke diğer arkadaşlar gibi erkenden bizde öğrensek bizde 5 embriyo gönderdik
Yaşdan dolayı istedilerSiz ne icin göndermistiniz tasiyicilik mi var sizdede
Benim doktorum gönül hanımdı.transferimi de o yaptıŞişli memorial’da daha önce transferi gerçekleşmiş ve başarılı olmuş arkadaşlar, transferlerini yapmış olan hekimin ismini paylaşabilirler mi?
Benim transferi yapan doktor da Gönül hanımdı.Eli uğurlu geldiŞişli memorial’da daha önce transferi gerçekleşmiş ve başarılı olmuş arkadaşlar, transferlerini yapmış olan hekimin ismini paylaşabilirler mi?
Tranaferiniz ne zamandıÇok teşekkür ederim. Yarın hastane doktor seçimi için aradığında bende gönül hocayı isteyeceğim. İnşallah bana da uğurlu gelirsağlıkla kucaklayın bebeklerinizi
Aa eveeeet şimdi hatırladım doğru yaeylül ayı başlığında konuşmuştuk sizinle :) cuma günü transferimsizinde cumartesi günüydü sanırım