Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Değerim düzenli artmadı. Progestan'ı bırakmamı şöyle Dr. Kimyasal gebelik oldu maalesef.

Bu işlem bana da yapılacak ve bu testin adı ERA testi. Maliyetli olduğu için sanırım pek uygulan(a)mıyor. Benim de PGT'li embriyom kimyasal gebelikle sonuçlandı ve serum da almıştım ama olmadı. Siz bu ay mı yaptıracaksanız bu testi?

Yeni yapılan bir test zaten ewet Memorial şöyle söylendi bana o alınan biyopsi sonucuna göre rahmin hangi gün transfere uygun olduğuna dair inceleniyor ona göre bi sonra ki transfer işlemi yapılıyor bazen çatlatma iğnesinin 6 günü değilde 4 günü transfere uygunmuş o şekilde gelen sonuca göre yapılacak bana anlatılan durum bu bakalım hepimizin hakkında hayırlısı İnşallah seruma gelince kimyasal olunca bağışıklık açısından denenebilir dendi

Ewet inşallah ayın 14 de kontrol randevum var bakalım gün belirlenicek

sizin de hakkınız da hayırlısı İnşallah Rabbim yardımcımız olsun üzüntünü anlayabiliyorum gerçekten zor bir durum değerin 0 çıkması ayrı artıp o heyecanı yaşayıp devamının gelmemesi çok ayrı

Seruma ne kadar ödediniz acaba eczaneden kendimiz alabiliyormuyuz bi bilginiz varmı

Merhabalar yeni birşeyler denenmesi çok iyi olmuş . Sizin de içinizi rahatlatacaktır diye düşünüyorum . Güzel haberlerinizi yazın bize de

Değerim düzenli artmadı. Progestan'ı bırakmamı şöyle Dr. Kimyasal gebelik oldu maalesef.
Çok geçmiş olsun . Maalesef bazen pgtli de olsa yasanabiliyor bu tarz durumlar Benim de iki düşüğüm ,dış gebeligim falan vardı ilk görüşmede bazen ne yaparsak yapalım düşük yaşanabilir demişti Semra hanım. Ama bilim yeni neyi sunuyorsa ben onu denemekten yanayım . Serumu deneyeceksiniz sanırım . Şimdiden bol şans diliyorum size . Güzel haberlerinizi de yazın inşallah herşey yolunda gider bu sefer

Merhaba ,sanırım sizde transfer olmuşsunuz . Daha önceki paylasimlarinizdan hatırlıyorum sizi . Görünce yazmak istedim . Şimdiden bol şans diliyorum

Seruma ne kadar ödediniz acaba eczaneden kendimiz alabiliyormuyuz bi bilginiz varmı
2 defa aldım her seferinde 3500 ödedim. Sizin durumunuzu merakla takip edeceğim.

Sunsea çok teşekkür ederim. Ben artık çok şansız olduğuma kanaat getirdim. İnsanın başına tüm olumsuzluklar gelir mi ya? Tüm gebelik türlerini yaşadım, bir tek normal gebelik olmadı. Sabrımın sonlarındayım. 12 senedir uğraşıyorum.

Bende senin gibi düşünüyordum . Doğaldan düşük ,doğaldan dış gebelik sonra tüp bebekle bile düşük yaşadım erken haftalarda . Arada bir biyokimyasal bir de negatifim var . Laparaskopi ve histereskopide oldum. Ee bu kadar şey yaşayınca da tedirgin bir hamilelik yaşıyorum haliyle. Yani bence birçok kadın bunları yaşıyor fakat kimse paylaşmadigi için bilmiyoruz . Ben seni çok iyi anlıyorum o yüzden . Kimbilir neler yaşadın ve neler hissediyorsun . Nacizane tavsiyem umutsuz olma . Elinden geleni yap

Biraz daha sabır ve gayret inşallah Rabbim bizimde gönlümüze göre hayırlısını tez zamanda nasip eder sizin serum hakkında ki fikriniz nedir taktırıp taktırmamak konusunda tam emin değilim açıkçası

Tedirginlikle geçiyor aslında :) ben biraz pimpirikli denilen kisimdayim maalesef. Kötü bir durum yok neyse ki .2 hafta sonra falan detaylı ultrason var .
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına alırsın biraz rahat olmaya çalış riskli dönemleri atlattın sayılır bizede dua et inşallah

Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına alırsın biraz rahat olmaya çalış riskli dönemleri atlattın sayılır bizede dua et inşallah
Ay etmez miyim ederim tabiki . Allah herkese yüreğindeki dileği versin inşallah.

Yukarıdaki mesajını gördüm serum ile ilgili olanı . Bana sormamissin ama bende fikrimi soylemek isterim :) Sişli Memoriala geçince bende serum taktırmak istedim . Doktora sordum yüzde 100 başarı beklemeyin ama bazı durumlarda işe yarıyor gbi konuştu. Benim eşim çok mesafeli böle şeylere beni vazgeçirdi doktorlarda bu olmazsa ikinci sefer denemelisiniz demişlerdi. Yani imkan varsa denenmeli diye düşünüyorum ben açıkçası .

Fikrin için çok teşekkür ederim karar vermemde çok yardımcı olur deniycez inşallah bu sefer sonuç çok güzel olur burada o mutluluğu paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…