- 9 Aralık 2015
- 83
- 95
Merhaba; Allah kolaylıklar verdin şimdiden.. tecrübeli olarak söylüyorum ilk denemeniz olacağı için genelde ilk görüşmeler ücretsiz oluyor aklınızdaki merkezlerle görüşün önce sosyal medyadan yorumları falan okuyun değerlendirin size güven veren merkezle tedaviye başlayın.. ben birsuru merkez gezip öyle şişliye karar vermistim..şişlinin avantajı yıllardır var olan bir merkez başındaki kişi değişmedi bir ekiple çalışıyorlar tek doktor karar vermiyo gün sonunda tüm hastalar değerlendiriliyor tedavi vs ona göre planlanıyor.labaratuarlari çok iyi ki bu konuda laboratuvar onemli..ilk denemem pozitif oldu oğlum çok sukur doğru 2. Denemem negstif oldu 3. İçin yine orda deneyeceğim hiç merkez değiştirmeyi düşünmüyorum.. yeni bir arkadaşım başka merkezde 3 negatif oldu buraya başladı ilk denemede pozitif oldu çok şükür.. yasiniz genç ama amh değeri sebebiyle çok ertelemeden başlayın yumurtalar toplanıp dondurulur sonra zaten deneme yapabilirsinz insallahh hayırlısı olsun hakkinzidaMerhaba kizlar hepinizin sureci ugur getirsin size, emeklerimizin karsiligini almak dilegiyle oncelikle
Vakit gece ama uykum kacmis ve kadinlar kulübünde saatlerdir basari hikayeleri(icim unutla doluyor) doktor yorumlar okuyorum.
Durumum soyle :
Yas 34, amh 0.2 ve iki yilla yakindirda evliyim hic gebelik olmadi ve gece ay tuplerim kapali dendi ama berbat bir flim cekti doktor (cekemedi bile) ikna olmadim bu yuzden hsg icin cevat bayrak hocaya gidecegim kismet olursa ve sonrasinda tüp bebek veee doktor arayisindayim..
Acibadem istiyorum aslinda ama Semra Kahraman icin de cok guzel seyler duyuyorum hem belki fiyati da uygundur yani surec nasil ilerliyor, guncel fiyati nedir, rezerv icin hangisi daha iyi vs paylasirsaniz cok sevinirim.
Sonucunuz için çok üzgünüm umarım hızlı bir artışla normal şekilde yolculuğunuza devam edersiniz. Ancak söylemek istediğim bir şey var. Bu başlık şişli memorial de tedavi gören ve transfer için gün sayan insanlarla dolu… bende onlardan biriyim. Açıkçası bu tarz hikayelerin başka başlıklarda tartışılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu tarz hikayeler umut kırıcı ve strese sebep olabilecek hassaslıkta hak verirsiniz ki. Amacım sizi üzmek kırmak değil lütfen beni yanlış anlamayın. Ama olumsuz hikayeler, bu yolda yürüyen ve emek veren herkesi etkileyebilir. Dilerim ki sağlıkla ilerler gebeliğiniz. SevgilerHanımlar benim değerim istenilen düzeyde artmamış. 106 çıkmıştı iki gün sonra 139 çıktı. PGT de yaptırmıştık niye böyle oldu anlamadım. Cumartesi tekrar kan vereceğim ve gene artış bu şekilde olursa kimyasal gebelik geçirmiş olacağım. Keşke baştan 0 çıksaydı. Böylesi daha kötü.
Cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin gayet aydinlatici oldu ve cok haklisiniz birkac yere gitmek lazim. Mutlaka on gorusme yapacagim bu ay orayla da insallah bana sans getirir.Merhaba; Allah kolaylıklar verdin şimdiden.. tecrübeli olarak söylüyorum ilk denemeniz olacağı için genelde ilk görüşmeler ücretsiz oluyor aklınızdaki merkezlerle görüşün önce sosyal medyadan yorumları falan okuyun değerlendirin size güven veren merkezle tedaviye başlayın.. ben birsuru merkez gezip öyle şişliye karar vermistim..şişlinin avantajı yıllardır var olan bir merkez başındaki kişi değişmedi bir ekiple çalışıyorlar tek doktor karar vermiyo gün sonunda tüm hastalar değerlendiriliyor tedavi vs ona göre planlanıyor.labaratuarlari çok iyi ki bu konuda laboratuvar onemli..ilk denemem pozitif oldu oğlum çok sukur doğru 2. Denemem negstif oldu 3. İçin yine orda deneyeceğim hiç merkez değiştirmeyi düşünmüyorum.. yeni bir arkadaşım başka merkezde 3 negatif oldu buraya başladı ilk denemede pozitif oldu çok şükür.. yasiniz genç ama amh değeri sebebiyle çok ertelemeden başlayın yumurtalar toplanıp dondurulur sonra zaten deneme yapabilirsinz insallahh hayırlısı olsun hakkinzida
Ben böyle düşünmüyorum. Bu başlık altında tüm tedavi süreci konuşuluyor. Transfer öncesi ve sonrası insanlar yaşadıklarını paylaşıyorlar ve bir çözüm arıyorlar. Belki birileri bir şeyler önerirler ve bir umut kapısı açılır. Benim başıma gelen herkesin başına gelecek diye bir durum yok ama böyle bir riskin olduğunu tüm tüp bebek tedavisi görenler bilmeli. PGT'li embriyo kimyasal gebelik olmaz, diye biliyordum mesela ve bunu diğerleri de bilmeli bence. Çok hassas olan kişilerin de bu tarz forumları takip etmemeleri gerektiğini düşünüyorum çünkü her an karşılarına olumsuz bir durum çıkabilir. Ben durumum hakkında yazmaya devam edeceğim, dilerseniz benim mesajlarımı es geçin. Üzmek istemem kimseyi. Sevgiler.Sonucunuz için çok üzgünüm umarım hızlı bir artışla normal şekilde yolculuğunuza devam edersiniz. Ancak söylemek istediğim bir şey var. Bu başlık şişli memorial de tedavi gören ve transfer için gün sayan insanlarla dolu… bende onlardan biriyim. Açıkçası bu tarz hikayelerin başka başlıklarda tartışılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu tarz hikayeler umut kırıcı ve strese sebep olabilecek hassaslıkta hak verirsiniz ki. Amacım sizi üzmek kırmak değil lütfen beni yanlış anlamayın. Ama olumsuz hikayeler, bu yolda yürüyen ve emek veren herkesi etkileyebilir. Dilerim ki sağlıkla ilerler gebeliğiniz. Sevgiler
Şişli memorial’ın ne kadar detaycı bir hastane olduğunu bilmeyen yoktur. Ön görüşmede bile, pgt’li embriyonun bilimsel olarak yüzde yüz tutacağının bir garantisi olmadığı, yalnızca şans faktörünün arttığı hekimler tarafından gündeme getirilmiş küçük bir konudur. Kimse kimseye doktorculuk oynamaya kalkmasın. Herkes herşeyin yeterince farkında. O yüzden sizin kimyasal gebelik yaşıyor olmanızı haykırmanız, kimseye bilgi anlamında bir fayda sağlamayacak. Ek olarak hassas olup olmamakla alakalı bir durum söz konusu değil. Herhangi bir olumsuzluk durumunda alacağımız en net bilgiyi hastane veriyor zaten. Ben bu başlığı çözüm odaklı ihtiyaç duyduğum konularla alakalı kullanıyorum. Sizin gibi bencilce düşünüp, bu konuda mücadele veren hiç bir anne adayının motivasyonunu düşürecek herhangi bir mesajımda olmadı bugüne kadar. Durumunuz için bir anne adayı olarak hala çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Ancak yaklaşımınıza ve düşünce yapınıza anlam veremiyorum. Bugün itibariyle bu başlıktan takibi çekiyorum. Lütfen yazmaya ve insanların motivasyonlarını düşürmeye devam edin. Zira empati duygusu oluşmamış insanların yer aldığı bir grubun içinde bulunmak yeterince anlamsız.Ben böyle düşünmüyorum. Bu başlık altında tüm tedavi süreci konuşuluyor. Transfer öncesi ve sonrası insanlar yaşadıklarını paylaşıyorlar ve bir çözüm arıyorlar. Belki birileri bir şeyler önerirler ve bir umut kapısı açılır. Benim başıma gelen herkesin başına gelecek diye bir durum yok ama böyle bir riskin olduğunu tüm tüp bebek tedavisi görenler bilmeli. PGT'li embriyo kimyasal gebelik olmaz, diye biliyordum mesela ve bunu diğerleri de bilmeli bence. Çok hassas olan kişilerin de bu tarz forumları takip etmemeleri gerektiğini düşünüyorum çünkü her an karşılarına olumsuz bir durum çıkabilir. Ben durumum hakkında yazmaya devam edeceğim, dilerseniz benim mesajlarımı es geçin. Üzmek istemem kimseyi. Sevgiler.
Ne kadar uzattınız. Roman yazmışsınız resmen, hem de o saatte. Bu tavrınız çok anlamsız. İyi ki ki bi kimyasal gebelik dedim. Ne bencilliğim kaldı, ne de motivasyon düşürmediğim. Enerjinizi başka yerlere yöneltin. Benim derdim bana yetiyor. Herkes istediğini yazmakta özgür.Şişli memorial’ın ne kadar detaycı bir hastane olduğunu bilmeyen yoktur. Ön görüşmede bile, pgt’li embriyonun bilimsel olarak yüzde yüz tutacağının bir garantisi olmadığı, yalnızca şans faktörünün arttığı hekimler tarafından gündeme getirilmiş küçük bir konudur. Kimse kimseye doktorculuk oynamaya kalkmasın. Herkes herşeyin yeterince farkında. O yüzden sizin kimyasal gebelik yaşıyor olmanızı haykırmanız, kimseye bilgi anlamında bir fayda sağlamayacak. Ek olarak hassas olup olmamakla alakalı bir durum söz konusu değil. Herhangi bir olumsuzluk durumunda alacağımız en net bilgiyi hastane veriyor zaten. Ben bu başlığı çözüm odaklı ihtiyaç duyduğum konularla alakalı kullanıyorum. Sizin gibi bencilce düşünüp, bu konuda mücadele veren hiç bir anne adayının motivasyonunu düşürecek herhangi bir mesajımda olmadı bugüne kadar. Durumunuz için bir anne adayı olarak hala çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Ancak yaklaşımınıza ve düşünce yapınıza anlam veremiyorum. Bugün itibariyle bu başlıktan takibi çekiyorum. Lütfen yazmaya ve insanların motivasyonlarını düşürmeye devam edin. Zira empati duygusu oluşmamış insanların yer aldığı bir grubun içinde bulunmak yeterince anlamsız.
Merhabalar süreciniz inşallah güzel ilerler diye umut ediyorum. İlk değerinizin yani 10.gun alınan kan değerinin 106 çıkması aslında sürecin çok yüksek olasılıkla sağlıklı bir doğumla sonuçlanacağını gösterir . Sizin adınıza ben yaşamış kadar üzüldüm. inşallah fazla uzamadan netleşir durumunuz. Burada herkes istediğini yazmakta Özgür. Gruba yazan kişi belki de negatif şeylerden çok etkilenen birisi olabilir. Hormonel durumlardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Açıkçası ben bu başlığı takip uzun zamandır takip ediyorum,iyisiyle kötüsüyle negatif pozitif düşüncelerle her şeyiyle bu merkezi seçtim ben de zorlu bir vakayım.baska merkez de 2 defa döllenme olmadı bu merkezde iyi kalitede embriyolarım oluştu. Maalesef ilk transferim benimde kimyasal ile sonuçlandı. Şimdi orta kalite (2bb) embriyolarımi transfer.ettirmek için bekliyorum. Umarım herşey çok güzel olur hakkımızda. Pgt yaptırsanız dahi sonuç sağlıklı gelse bile maalesef bunun tutup tutmayacağı sağlıklı ilerleyeceği hakkında net bilgi vermiyor bunu da ben bu grupta bu başlık altında öğrendim. Kendim de pgt yaptırmak istiyordum yaşım genç olduğu için doktor da önermedi kendimi de hem maddi hemde manevi riske atmak istemedim.Ne kadar uzattınız. Roman yazmışsınız resmen, hem de o saatte. Bu tavrınız çok anlamsız. İyi ki ki bi kimyasal gebelik dedim. Ne bencilliğim kaldı, ne de motivasyon düşürmediğim. Enerjinizi başka yerlere yöneltin. Benim derdim bana yetiyor. Herkes istediğini yazmakta özgür.
Merhaba, ben de geçen ay hsg çektirdim çok ağrılı ve problemli bir çekimdi bir tüpün kapalı dediler diğeri için de birkaç sorun genişleme vs söylendi. Bu ay başka bir yerde çekildim. Hiç anlamadım bile çok rahattı ve tüplerde hiçbir sıkıntı olmadığı söylendi. Yani her çekim doğru sonuç vermeyebiliyor. Umarım sizin de problem çıkmazMerhaba kizlar hepinizin sureci ugur getirsin size, emeklerimizin karsiligini almak dilegiyle oncelikle
Vakit gece ama uykum kacmis ve kadinlar kulübünde saatlerdir basari hikayeleri(icim unutla doluyor) doktor yorumlar okuyorum.
Durumum soyle :
Yas 34, amh 0.2 ve iki yilla yakindirda evliyim hic gebelik olmadi ve gece ay tuplerim kapali dendi ama berbat bir flim cekti doktor (cekemedi bile) ikna olmadim bu yuzden hsg icin cevat bayrak hocaya gidecegim kismet olursa ve sonrasinda tüp bebek veee doktor arayisindayim..
Acibadem istiyorum aslinda ama Semra Kahraman icin de cok guzel seyler duyuyorum hem belki fiyati da uygundur yani surec nasil ilerliyor, guncel fiyati nedir, rezerv icin hangisi daha iyi vs paylasirsaniz cok sevinirim.
Yaa evet birde boyle seyler var biri kapali biri acik diyor o yuzden bende ikna olmadim ve inanir misiniz tam 5 kez o aletleri sil bastan takti ballon yerinde durmuyordu diye bende bir umut dayandim sonuca ulasayim ve kapali dedi tuplere bile ulasmadigini soylemisti oysa.. Neyse ama cok agrili oldu islem bitince cok kan kaybettigimi gordum ve dedim daha iyisini yapan mutlaka vardir acidan korkmuyorum yeterki acik mi kapali mi bileyim.Merhaba, ben de geçen ay hsg çektirdim çok ağrılı ve problemli bir çekimdi bir tüpün kapalı dediler diğeri için de birkaç sorun genişleme vs söylendi. Bu ay başka bir yerde çekildim. Hiç anlamadım bile çok rahattı ve tüplerde hiçbir sıkıntı olmadığı söylendi. Yani her çekim doğru sonuç vermeyebiliyor. Umarım sizin de problem çıkmaz
ilk çektirdiğim yerde aynı problemler başıma gelmişti. Balonu ayarlayamadılar tüplere ulaşamadılar çok kanama oldum vs. Diğerinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bizim problemimiz sperm sayı düşüklüğü. Şuan transfer aşamasındayız muhtemelen ekimde olacağımYaa evet birde boyle seyler var biri kapali biri acik diyor o yuzden bende ikna olmadim ve inanir misiniz tam 5 kez o aletleri sil bastan takti ballon yerinde durmuyordu diye bende bir umut dayandim sonuca ulasayim ve kapali dedi tuplere bile ulasmadigini soylemisti oysa.. Neyse ama cok agrili oldu islem bitince cok kan kaybettigimi gordum ve dedim daha iyisini yapan mutlaka vardir acidan korkmuyorum yeterki acik mi kapali mi bileyim.
Tüp bebek zaten ysptirmayi dusunuyorum ama once emin olmak istiyorum tuplerimden cunku bazi yerler hadi tupleri alalim da diyebiliyor ô yuzden bagimsiz bir merkezde hsg cektirecegim insallah.
Sizin sorun neydi peki, simdi ne durumdasiniz ?
Hadi bakalim size sans bol sanslar diliyorum simdiden. Evet bende onu yasamsitim ama cevat hocaya gidelim bakalim insallah acik cikar artik acisinda da degilimilk çektirdiğim yerde aynı problemler başıma gelmişti. Balonu ayarlayamadılar tüplere ulaşamadılar çok kanama oldum vs. Diğerinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bizim problemimiz sperm sayı düşüklüğü. Şuan transfer aşamasındayız muhtemelen ekimde olacağım
Çok teşekkürler. İnşallah sizin de rahat ve güzel sonuçlanan bir çekim olur.Hadi bakalim size sans bol sanslar diliyorum simdiden. Evet bende onu yasamsitim ama cevat hocaya gidelim bakalim insallah acik cikar artik acisinda da degilim
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yarın kan vereceğim tekrar. Bakalım kaç çıkacak. Kimyasal gebelikte sizin değeriniz kaçtı hatırlıyor musunuz? Bir de 2bb 2. gün embriyosu demek mi?Merhabalar süreciniz inşallah güzel ilerler diye umut ediyorum. İlk değerinizin yani 10.gun alınan kan değerinin 106 çıkması aslında sürecin çok yüksek olasılıkla sağlıklı bir doğumla sonuçlanacağını gösterir . Sizin adınıza ben yaşamış kadar üzüldüm. inşallah fazla uzamadan netleşir durumunuz. Burada herkes istediğini yazmakta Özgür. Gruba yazan kişi belki de negatif şeylerden çok etkilenen birisi olabilir. Hormonel durumlardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Açıkçası ben bu başlığı takip uzun zamandır takip ediyorum,iyisiyle kötüsüyle negatif pozitif düşüncelerle her şeyiyle bu merkezi seçtim ben de zorlu bir vakayım.baska merkez de 2 defa döllenme olmadı bu merkezde iyi kalitede embriyolarım oluştu. Maalesef ilk transferim benimde kimyasal ile sonuçlandı. Şimdi orta kalite (2bb) embriyolarımi transfer.ettirmek için bekliyorum. Umarım herşey çok güzel olur hakkımızda. Pgt yaptırsanız dahi sonuç sağlıklı gelse bile maalesef bunun tutup tutmayacağı sağlıklı ilerleyeceği hakkında net bilgi vermiyor bunu da ben bu grupta bu başlık altında öğrendim. Kendim de pgt yaptırmak istiyordum yaşım genç olduğu için doktor da önermedi kendimi de hem maddi hemde manevi riske atmak istemedim.
Maalesef olmadıherkese bol şans
Merhaba bu uygulamayı ilk defa duydumm parça alıp gönderme durumunu o parçadan gün için belirleme yapılacak dediniz ya neye bakılacak acaba. Memorial daydınız değil mi. Serum felan da genelde pek önermiyorlar diye biliyordum umarım hakkınızda hayırlısı olurMerhabalar kızlar benim genetikli embriyo transferim kimyasal ile sonuçlanmıştı şimdi ikinci transfer için gittik fakat görüşmede bu ay tıpkı transfere hazırlanıyormuş gibi devam edip transfer olucak gün embriyo transferi değil de rahimden Ufak bir doku alıp yurt dışına teste gönderilicek gelicek sonuca göre bir sonraki transfer ona göre belirlenicek hangi günün transfer için uygun olduğuna dair hocalar bilgi edinicez dediler yeni uygulanan bir testmiş bide bu sefer intrapilid serumda verilecek biz bu sefer iki embriyo transfer ettirmek istiyoruz tutunma açısından oranımız yüksek olur diye biraz uzun oldu ama sizlerinde fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim